עבור לתוכן

איך הכרטיס מסך שלכם יסתדר עם CRYSIS

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

שימו לב לכרטיסי 2900XTX לעומת כרטיסי 8800 GTS...הוא עוקף אותו ולפעמים אפילו את GTX.

מקור- http://www.crysis-online.com/forum/index.php?PHPSESSID=8d187f76b295ddc0b5fdf40f3472ffab&topic=4567.msg74124#msg74124

חשוב להדגיש שפתחו על זה דיון ב iopanel אבל לא לקחתי את זה משם.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 99
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שימו לב ל2900 כרטיס אחד, כימעט ברמה של 2 8800GTX, שלא נדבר בכמה הוא יותר חזק מה 8800GTS ושלא לדבר על רזולוציות גבוהות.

חחחח :lol::yelclap:

פורסם
  • מחבר

הממ....בסוף כל הרעש והחום משתלם. :yelclap:

יש לי שאלה,מטחת לטבלה כתוב 2GB MEMORY....אם אני שם 4GB זה מעלה את הביצועים?אם כן אז בכמה?

אותה שאלה גם לגבי המעבד ,אם יש לי 3HZ זה מעלה את הביצועים?

פורסם

אתם יודעים אנגלית?

"Please Note: These are speculated performance levels, actual performance may vary"

זה מודגש בהתחלה שם.

דבר נוסף, זה לא 2900XT, זה XTX, יחי ההבדל הקטן (מה גם שהוא לא בשוק עדיין). איזה גרופיות עיוורת (תרתי משמע).

פורסם

Please Note: These are speculated performance levels, actual performance may vary

פורסם

מה אתם מוחאים כפיים יא פנבויים...

זה הXTX שיתחרה בGTX מבחינת מחיר כנראה, ובכלל זה ספקולציות. אני לא מאמין שזה מה שיצא בפועל, הדברים יהיו שונים במציאות בהרבה.

פורסם

מתי המשחק אמור לצאת בכלל?

פורסם

Q3 2007 כבר הוכרז תאריך מדוייק פעם אבל שמעתי ששינו אותו...

פורסם

גם הערכות שמישהו שם בפורום.

פשוט הדבר הכי אמין שיש.

::)

פורסם

עד שהמשחק יצא הרבה דברים יהיו כספקולציות.

דבר אחד בטוח אני אהנה מהמשחק. 8)

פורסם

אתה תהנה מהמשחק אבל לא תראה אותו כמו שהוא אמור להיראות ואז תבכה על הCF שזרקת עליו כל כך הרבה כסף מיותר.ובתור אחד שיש לו CF אני בטוח שאתה מבין עניין ויודע איך אמור להיראות משחק באמת ולא בגרסה חיוורת שלו.

פורסם

אתה תהנה מהמשחק אבל לא תראה אותו כמו שהוא אמור להיראות ואז תבכה על הCF שזרקת עליו כל כך הרבה כסף מיותר.ובתור אחד שיש לו CF אני בטוח שאתה מבין עניין ויודע איך אמור להיראות משחק באמת ולא בגרסה חיוורת שלו.

ב-ו-ל-ש-י-ט כל מי שיש לו עכשיו dx9 חזק במיוחד cf ישחק במשחק ויהנה רצח ולא ישים לב לשום הבדל בין הdx10 ל dx9

פורסם

:o

מי אמר לך שאין הבדל בין DX10 לDX9?

יראו טוב מאוד את ההבדל הזה בcrysis.

פורסם

יש אפקטים ש DX9 לא מסוגל להציג. קח לדוגמא את העצים שנשברים כשיורים בהם.

יש לי 7950GT 256MB (מסדרת BLISS, חוששני שזאת גירסה מומהרת). האם הוא יוכל להריץ את גירסאת ה DX9 על MID-HIGH?

פורסם

זה לא קשור לגראפיקה אלא לפיזיקה של המנוע וגם כרטיסים עםDX9 ועםDX10 העצים ישברו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים