עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם ההארד דיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק דיי ישן בערך 3 וחצי שנים משו כזה ושאני מסתכל במחשב שלי כתוב שבכונן C יש 9.91 ג'יגה ובכונן D יש 27.3 ג'יגה ואין כזה דבר דיסק קשיח של 37.21 ג'יגה

הבעיה הבאמת מוזרה זה שכתוב שבכונן D יש לי מקום פנוי של 432KB שזה 27.2 בערך מקום בשימוש אבל

בודק בתיקיות אז כל התיקיות ביחד זה 15.5 ג'יגה...וכל הזמן יש הודעות שאין מקום בכונן D

בכונן C יש 6.90 ג'יגה שזה אומר שצריך להיות 3.01 ג'יגה אבל במחשב שלי כתוב שיש רק 1.85 ג'יגה

למישו יש מושג איך אני מסדר את זה?כל הזמן המחשב עושה בעיות כי אין מקום אבל יש עוד לפחות 10 ג'יגה

תודה

פורסם

כונן של 40GB יראה כ-37GB+ בוינדוס, אז זה בסדר.

לגבי הבעיה של המקום, קודם כל באיזו שיטת קבצים אתה משתמש? FAT32 או NTFS? בנוסף ההיתי ממליץ לך להריץ DSKCHK למציאת שגיאות בדיסקים. יכול להיות שהתוכנה תזהה את השגיאות ותתקן אותן, קח יתפנה המקום שכביכול תפוס.

תוודא שלא מסומן לך להחביא קבצים מוסתרים וקבצי מערכת.

אם כל זה לא עוזר תשתמש בתוכנה כמו SCANNER כדי לראות מה תופס את כל שטח הדיסק

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב NTFS

אתה יודע אולי מאיפה אני משיג את התוכנה SCANNER יש הרבה תוכנות שבודקות כל מיני דברים...איזה צריך מהם?

ואיפה אני בודק אם מסומן על תיקיות מוסתרות?

פורסם

תכנס למחשב שלי, לחיצה ימנית על הכונן > שיתוף ואבטחה > כלים > בדיקת שגיאות

פורסם

SCANNER

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

SCANNER

מה SCANNER?כאילו הבנתי שזה השם של התוכנה אבל לא מצאתי תוכנה שהשם שלה רק SCANNER...

יש לך אולי קישור או מאיפה להוריד?

פורסם

תפתח את העיניים, צירפתי קובץ בהודעה הקודמת. :o

פורסם
  • מחבר

וואי סליחה אחי לא שמתי לב...אני עוד חדש פה

התוכנה מראה באמת כמה מקום פנוי צריך להיות והיא מראה שבאת סך כל הקבצים משאיר עדיין הרבה מקום ריק אבל איפה שהמחשב שלי שלוחצים על הכונן יש פחות מ 10 מגה...ובגלל זה אי אפשר לשים עוד קבצים...

פורסם

"תוודא שלא מסומן לך להחביא קבצים מוסתרים וקבצי מערכת."

במה זה עוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים