פורסם 2007 ביוני 1118 שנים קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר וגם אם אני עושה עם או בלי זה מפסיק באמצע הצריבה ועושה שלא ניתן להשלים א תהצריבה במהירות שאני צורב (ניסיתי ב16 2 4 ו-8 ובכולם זה ככה, ע להדיסק רשום X16)
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים יש לי בדיוק אותו צורב, וגם היה עושה לי בעיות בצריבה עם דיסקים מסויימים.תנסה דיסקים של חברות אחרות.לכל צורב יש דיסקים מסויימים שהוא עובד איתם טוב, או לא טוב.כנס לפה, יש לך רשימה של דיסקים שתומכים בצורה הזה.תנסה את TDKhttp://support.necam.com/optical/downloads/3550Amedia.pdf[br]פורסם בתאריך: 11.06.2007 בשעה 15:41:42ואתה מוזמן לעדכן את הגרסא של הצורב שלך, FIRMWAREhttp://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/readme.asp?ID=9
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר ההודעה שאני מקבל באמצע הצריבה היא שהצריבה נכשלה במהירות שצברתי (וניסיתי כמה פעמים עם 2X 4X 8X 16X) צריך תמונה?ועדכנתי גרסה עכשיו...לא עזר
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אתה רוצה לצרוב MULTISESSION? אם אתה לא יודע מה זה התשובה היא לא. בהנחה שלא, כאשר אתה צורב בנרו תחת הלשוניתMULTISESSION תבחר "NO MULTISSESION" ובלשונית BURN תסמן "FINALIZE DISK" ותראה אם זה יעבוד.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר איפה אני בוחר ומסמן את האפשרויות האלה? אני לא מוצא...אני נכנס דרך הSTARTSMART ועושה MAKE DATA DVD ואז פשוט גורר מה שאני רוצה וזהו...איפה אני בוחר את מה שאמרת?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אתה משתמש בNERO EXPRESS? אם זה כמו אצלי אז אחרי שאתה בוחר את הקבצים ומתקדם לשלב של בחירת הצורב יש לך למטהאפשרות של ALLOW FILES TO BE ADDED LATER או משהו כזה תוריד ממנה את הV ותנסה.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אם זה צורב ישן, תנסה לנקות אותו עם דיסק מתאים, אם לא עוזר, שוב, תנסה עם דיסק של חברה אחרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.