עבור לתוכן

בעיה בצורב? לא מצליח לצרוב DVD-R

Featured Replies

פורסם

קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A

עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס.

והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב:

27004550ys9.jpg

ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)

פורסם

שלח צילום של ההודעת שגיאה של נרו

פורסם
  • מחבר

33160438zo6.jpg

וגם אם אני עושה עם או בלי זה מפסיק באמצע הצריבה ועושה שלא ניתן להשלים א תהצריבה במהירות שאני צורב (ניסיתי ב16 2 4 ו-8 ובכולם זה ככה, ע להדיסק רשום X16)

פורסם

יש לי בדיוק אותו צורב, וגם היה עושה לי בעיות בצריבה עם דיסקים מסויימים.

תנסה דיסקים של חברות אחרות.

לכל צורב יש דיסקים מסויימים שהוא עובד איתם טוב, או לא טוב.

כנס לפה, יש לך רשימה של דיסקים שתומכים בצורה הזה.

תנסה את TDK

http://support.necam.com/optical/downloads/3550Amedia.pdf[br]פורסם בתאריך: 11.06.2007 בשעה 15:41:42

ואתה מוזמן לעדכן את הגרסא של הצורב שלך, FIRMWARE

http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/readme.asp?ID=9

פורסם

מה השגיאה שאתה מקבל באמצע הצריבה? כ"כ תעדכן FIRMWARE

פורסם
  • מחבר

ההודעה שאני מקבל באמצע הצריבה היא שהצריבה נכשלה במהירות שצברתי (וניסיתי כמה פעמים עם 2X 4X 8X 16X) צריך תמונה?

ועדכנתי גרסה עכשיו...לא עזר

פורסם

אתה רוצה לצרוב MULTISESSION? אם אתה לא יודע מה זה התשובה היא לא. בהנחה שלא, כאשר אתה צורב בנרו תחת הלשונית

MULTISESSION תבחר "NO MULTISSESION" ובלשונית BURN תסמן "FINALIZE DISK" ותראה אם זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

איפה אני בוחר ומסמן את האפשרויות האלה? אני לא מוצא...אני נכנס דרך הSTARTSMART ועושה MAKE DATA DVD ואז פשוט גורר מה שאני רוצה וזהו...

איפה אני בוחר את מה שאמרת?

פורסם

אתה משתמש בNERO EXPRESS? אם זה כמו אצלי אז אחרי שאתה בוחר את הקבצים ומתקדם לשלב של בחירת הצורב יש לך למטה

אפשרות של ALLOW FILES TO BE ADDED LATER או משהו כזה תוריד ממנה את הV ותנסה.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר...הוא מקיא את הדיסק ואומר שהוא לא קריא

פורסם

אם זה צורב ישן, תנסה לנקות אותו עם דיסק מתאים, אם לא עוזר, שוב, תנסה עם דיסק של חברה אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים