עבור לתוכן

הארד דיסק גדול מדי ?!?

Featured Replies

פורסם

שלום :s07:

יש לי מחשב P4 2.4

לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד.

היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו.

אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו.

האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי.

תודה ! :xyxthumbs:

פורסם

דרך איפה עשית? מנהל מחשב? כי אם אתה מנסה דרך "המחשב שלי" זה לא מצליח לפעמים והוא מונע את זה...כנס למנהל מחשב ותעשה פירמוט דרך שם

פורסם

דרך איפה אתה מפרמט אותו ומה השגיאה שאתה מקבל? לי יש גם מחשב מתקופתך והרדדיסק 320 גיגה לא עושה לי שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

דרך איפה עשית? מנהל מחשב? כי אם אתה מנסה דרך "המחשב שלי" זה לא מצליח לפעמים והוא מונע את זה...כנס למנהל מחשב ותעשה פירמוט דרך שם

ניסיתי ככה דרך מנהל מחשב

ניסיתי גם דרך דיסק התקנה של WINDOWS XP.

ניסיתי גם עם PARTITION MAGIC.

בכולם הוא נתקע ב-41%, וב - PQM הוא נתקע בהתחלה

פורסם

לוח בקרה---כלי ניהול---ניהול מחשב----אחסון---ניהול דיסקים(מקומי)---תבחר את הדיסק שם שרשום עליו מן הסתם לא פעיל או משהו...לחצן ימני --איתחול

יש לי ניסיון עפ דיסקים קשיחים גדולים (320GB 250GB וכ'ו..) אז אל תיבהל או לא יודע מה--הפעולה לוקחת המון זמן יחסית

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שעשיתי, לא מצליח לא במהיר ולא באיטי

פורסם

תעשה איתחול רגיל אל תשנה כלום...תעשה איתחול הוא יביא לך חלון ותעשה התחל....

פורסם
  • מחבר

תעשה איתחול רגיל אל תשנה כלום...תעשה איתחול הוא יביא לך חלון ותעשה התחל....

לא כ"כ סגור למה אתה מתכוון, בכל אופן עכשיו אני אפילו כבר לא רואה את הכונן ב"מחשב שלי".

המחשב מתעלם ממנו לגמרי.[br]פורסם בתאריך: 11.06.2007 בשעה 00:49:50

אוקיי עכשיו איתחלתי את המחשב עם דיסק של WIN XP , ומחקתי את הפרטישן ויצרתי מחדש פרטישן (על כל ה250GB )

אבל לא פירמטתי.

ברגע שהוינדוס עלה, הוא רואה את הדיסק אך כמובן ללא מערכת קבצים או משהו כי הוא לא מפורמט.

אם אני אנסה לפרמט עכשיו זה יתקע ב-40%.

אני כבר משתגע מזה ! יש למישהו רעיון ? :kopfpatsch:

פורסם

נשמע כמו דיסק פגום.

פורסם
  • מחבר

הדיסק אכן נתקע באמצע פירמוטים כל הזמן ועכשיו הוא התחיל לעשות גם רעשים ולאחר מכן הפסיק לפעול...

רק קניתי אותו אתמול ! אין ברירה אני הולך להחליף אותו.

פורסם

תחליף..יש לך אחריות (אני מניח)...אם יגידו לך שלא ובלה בלה בלה תבקש שינסו פרמט אותו מול העיניים שלך..שלא יגידו לך ננסה ונחזור אלייך...תגיד להם לחבר אותו למחשב שלהם ושיעשו פירמוט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים