עבור לתוכן

alien ship:exclusive Crysis Video

Featured Replies

פורסם

פשש.....משחק כל כך יפה :silly:

הממ....הוא מדבר בגרמנית בתחילת הסרטון,נכון? :nixweiss:

פורסם

האווירה ממש מציאותית כמו שרואים, זה נראה יותר כמו סרט מאשר משחק.

ונכון, הוא מדבר בגרמנית.

פורסם

אוקי המשחק נהיה ממש מגזם!!!

חיקויים מ:

ALIENS VS PREDATOR

FEAR

פורסם

אוקי המשחק נהיה ממש מגזם!!!

חיקויים מ:

ALIENS VS PREDATOR

FEAR

אתה יכול להסביר את עצמך?איפה אתה רואה פה חיקויי...אני שיחקתי ב FEAR הרבה זמן אבל בסרטון אני לא רואה משהו שמזכיר את FEAR בכלל.

אולי זה רק אני.... ::)

פורסם

אתה יכול להסביר את עצמך?איפה אתה רואה פה חיקויי...אני שיחקתי ב FEAR הרבה זמן אבל בסרטון אני לא רואה משהו שמזכיר את FEAR בכלל.

גם אני שיחקתי הרבה זמן בFEAR ולא ראיתי משהו פה שדומה.

פורסם

טוב אולי ניסחתי לא נכון...השלב במשחק מזכיר בצורה מפליאה את המשחק AVP

הריצודים בסירטון שנגרם מ"הפרעה סטטית"? (FEAR)

האווירה של המשחק? (AVP)

הסאונד בסירטון הזה? (AVP)

פורסם

גם לי זה לא ממש מזכיר את FEAR, ובקשר לAVP למה אתה מצפה? המשחק התרחש בתוך ספינת חלל וגם כאן השלב בתוך ספינת חלל, מן הסתם שהעיצוב יהיה דומה, אני יכול באותה נשימה להזכיר את Prey ולהגיד שזו העתקה ממנו.

בכל מקרה נראה מדהים, פשוט משחק שמכניס את השחקן לאוירה כל כך חזק, מקווה שלא ינסו למרוח אותו על כל כך הרבה דברים שבסוף יצאו בינוניים.

פורסם

זה נראה כל כך יפה....וכל כך אמיתי....

אני רק מקווה שהתוצר הסופי יהיה טוב וחסר באגים, שלא כמו משחקים אחרים ששיחקתי בהם :-\

פורסם

האיש שמדבר בתחילת הסרטון בגרמנית....הוא אומר משהו חשוב ?יש למישהו בכלל מושג מה הוא אמר?אני שונא שמדברים ואני לא מבין על מה :pissed:

זה נראה כל כך יפה....וכל כך אמיתי....

אני רק מקווה שהתוצר הסופי יהיה טוב וחסר באגים, שלא כמו משחקים אחרים ששיחקתי בהם :-\

אותי יותר מעניין איך סידרת 8800 תיסתדר עם DX10...משחק טוב ובלי באגים אני מבטיח לך :xyxthumbs:

פורסם

כן, גם אותי מעניין איך סדרת ה-8800 תחזיק מעמד מול המשחק הזה, למרות שאני החלטתי לדלג על הכרטיסים האלו ולחכות לסדרת ה-9 של אנוידיה.

פורסם

זו ספינת החיזרים הכי מוזרה שאני ראיתי עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים