עבור לתוכן

המחשב זז לאט

Featured Replies

פורסם

שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:

פורסם

שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:

אתה רוצה עם כרטיס מסך כמו שלך לשחק במשחקים כבדים?. :bash:

פורסם
  • מחבר

חחחח..מה רע בו ? 256 מגה :silly:

פורסם

256MB או 10000MB לא קובעים כלום, הכרטיס מסך שלך לא נועד למשחקים או למשחקים קלים מאוד,FX5200 חלש ביותר וזבל...

עכשיו בכרטיסי המסך הארכיקטורה קובעת הרבה יותר מכל דבר אחר, למשל GEFORCE 7600GS 128MB יהיה הרבה אבל הרבה יותר חזק מה5200 למרות ה128 זיכרון לעומת 256.

פורסם
  • מחבר

בבקשה,דבר יפה.

אולי היום הכרטיס מסך שאתה קורא לו "זבל" נחשב לכך,אך כאשר קניתי אותו הוא עלה המון.

פורסם

מה לעשות אחי ככה זה מחשבים. יום אחד אתה קונה משהו יקר תוך חודש חודשיים הוא כבר לא שווה כלום. ככה גם הFX5200 שלך.

אם אתה רוצה לשחק כמו בן אדם תעבור לכרטיס קצת יותר נורמלי למשל 7600GT/GS יעשו את העבודה במשחק כמו GTA(אגב זה לא משחק כבד כמו שאתה חושב)...

פורסם

חחחח..מה רע בו ? 256 מגה :silly:

עבר זמנו מיצטער, אבל אתה יכול לשחק פאק מן... :lol:

פורסם

תנסה לעדכן את הדרייברים..

פורסם

הכרטיס מסך שלך לא מספיק טוב למשחקים כבדים ...

תקנה כרטיס מסך חדש או תעדכן את הדריבריים

פורסם
  • מחבר

אמממ...את האמת במילא עוד מעט אני קונה חדש :)

שאני עובר בית תוך בערך 4 חודשים..אז לא שווה לקנות עכשיו...ויש לי את הדרייבר הכי חדש..

עריכה:

היו לי 36 וירוסים.....ונוד 32 שכולם אומרים שהוא פצצה אפילו לא מצא אחד!

הכי שווה = קספרסקי!

פורסם

מה זה קשור לכרטיס מסך שלו אמנם הוא לא יכול להפעיל FEAR אבל GTA??? יש לנו שני מחשבים בבית האחד הוא עם פנטיום 3!!! והכרטיס מסך GEFORCE 4

אני סיימתי עליו את GTA SA ואת VICE CITY והוא פועל חלק!!! אז לא הגיוני של5200 לא יפעיל GTA... לדעתי זה עניין של רוגלות ווירוסים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים