עבור לתוכן

הגעתי לשלב ייחודי בS.T.A.L.K.E.R ששינה את דעותי על המשחק..<<שווה כניסה

Featured Replies

פורסם

זה קצת ארוך אבל שווה קריאה.

הגעתי למקום של הפיצוץ,שכל השמיים משתנים והכל,הצלחתי בניסיונות רבים ומעייפים להיכנס למבנה ושם הכל נהיה גרוע אף יותר.

קשה לי למצוא דרך לתאר כמה המשחק הפך למטומטם וחסר הגיון ברגע הזה.

קודם כל,בכל המבנה יש קרינה מה שגורם לי לקחת תתרופה כל פעם מחדש,שלבסוף נגמרת,מה שמשאיר אותי עם קרינה שגורמת לחיים שלי לצנוח במהירות.

בנוסף נמצאים בחדר מסוים 3 אוייבים,אחד מימין,אחד משמאל,אחד מולי, ומצפים ממני להפוך לסופרמן ולחסל את כולם.

יש משחקים שזה אפשרי אבל לא במשחק הזה.במשחק הזה המהירות שהם מזהים אותי והורגים אותי היא מממש אבל ממש מהירה ולא רק זה הם ניתנים להריגה רק מפגיעה בראש.

כשמחברים את כל זה ממש לא אפשרי לרוקן תמבנה מאוייבים בנסיון הראשון וגם לא בניסיון עשירי.

זה מעייף,זה מייגע וגורם למשחק להיות משעמם וקטוע.

ואם כל זה לא מספיק האווירה במשחק כזו מביאה דיכאון....אתם מתים.

המלצה שלי:

המשחק יחרפן אותכם.

פורסם

חחח בדיוק איך שאני מתייאש מהמשחק מוחק אותו בעצבים בדיוק בגלל דברים שכתבת פה אני נכנס לפורום ורואה את ההודעה הזאת.. באמת המשחק דבילי לגמרי אין הנאה מהמשחק.. (אולי הייתי צריך לקחת רמה אחת פחות מרמה 3 למרות שחשחבתי שאני אסתדר) קיצר ממש קשה להרוג את האויבים.. גם בגלל שהם צולפים בשניות+רדיואקטיבי שסתם אתה טרוד מעוד דבר סתמי..מצאתי את עצמי מנסה לגמור משימות בכך שאני בכלל לא מתמודד עם האויבים אלא רץ מהר ואולי הם יפספסו אותי או משהו כזה וזה אומר הכל..

פורסם

You're expected to come in some kind of protective suit when entering Chernobyl NPP.

Actually i came without any suit as well (mine got totally 'broken' when i arrived there), so i just found

one (Exoskeleton) in the building. It's not very good vs radiation, but excellent vs bullets, so it's alright.

פורסם

המשחק בהחלט קשה מדי, הם היו צריכים להכפיל את רמת הדיוק של הנשקים לפחות. ועוד כמה דברים...

פורסם

לפי דעתי , משחק קשה מדי ואיטי מדי ... ממש גרוע לעומת

כל ההייפ שיצר במשך העשור +- (:]) שלקח לעשות אותו.

פורסם

תגידו,לא הרגשתם בכל פעם שהפעלתם את המשחק כאילו העברתם כרטיס נוכחות והתחלתם לעבוד???

המשחק התחיל טוב,המשיך מעצבן ,הסתיים מהר ולא השאיר בי סקרנות יתירה לבדוק את הסופים האחרים.

חזרתי מהר מאוד ל GRAW ולריינבוסיקס במולטי.

נהנה יותר .

הרבה יותר

פורסם

לי הספיק כמה דקות משחק כדי להלחיט למחוק אותו חחחחחח משחק מעפן .

פורסם

משחק עם הרבה מאד באגים וכבד רצח.. אני מסכים עם חלק מהדברים שאמרתם כאן.. אבל אני די אהבתי אותו..

למרות כל החסרונות שלו (ויש לו הרבה דברים שלא אהבתי) מצאתי בו גם הרבה דברים יפים ומעניינים..

כנראה שזה עניין של להתסכל על חצי הכוס הריקה או על החצי המלא..

ולא יודע , לי הוא לא היה קשה בכלל ! שחקתי בו על רמת ה DEFULT וזה זרם חלק.. כשמרימים את הרמה זה באמת נהייה קשה (אבל זה הרעיון בלהרים רמה נראה לי לא..? ::) )

אם הצלחתי לרוקן את כל מחנה ה APROGROM של הצבא מחיילים (מדובר בכ 20-25 חיילים) בעזרת קלאצ'ניקוב ו 200 כדורים אז זה יחסית סביר..

לגבי הכור, אתם אמורים לקבל חליפה נגד קרינה מהמדען שנמצא שם בביצה ואז הקרינה לא תפריע לכם יותר. בנוסף, יש ארטיפקט שמונע קרינה ועוד אחד שממלא את החיים כל הזמן, אז שווה לשים אותם בחגורה..

אני כבר סיימתי את המשחק עם הסיום של מכונת המשאלות ועכשיו אני בסיבוב השני לחפש את הסוף ה"אמיתי" שלו..

פורסם

השתכנעתי...נמחק.

פורסם

למשחק פונטיצאל אדיר אבל הוא נהרס בפרטים הקטנים.

בקלות יכל להיות אחד המשחקים המובילים והטובים שנעשו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים