עבור לתוכן

aux=79C

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי חדש לגמרי, המפרט הוא:

intel dual core e6600

asus p5b

1024 ddr2

gforce 7300 gt 256mb

ספק 420w

אבל המחשב למרות נתוניו המחשב מבצע פעולות כפולות באיטיות שלא אופיינית לסוגו של המחשב. הטמפ' המוצגות אינם לאחר אוברקלוק שאותו אגב המחשב נכשל מלבצע.

בדקתי את טמפ' בFANSPEED וזה מה שקיבלתי:

http://img519.imageshack.us/img519/6658/overheatkn3.jpg

79C בAUX...זה כמעט 80!

מה אני צריך לעשות אנשים?

תודה מראש לעוזרים P:

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק ב-Core Temp או ב-Everest ולא בתוכנה שבדקת בה.

ככל הנראה ה-AUX הזה זה סתם חיישן שלא מחובר

פורסם
  • מחבר

אחרי שראיתי את ההודעה שהשארת לי החלטתי לערוך בדיקות גם בתוכנות שאמרת לי,

הנה התוצאות, אבל לפני...הAUX כבר הגיע ל100C...

http://img178.imageshack.us/img178/882/overheat2he7.jpg

הורדתי את התוכנה העדכנית של EVEREST-גירסה 4 ושם אין בכלל את החיישן אבל הוא מראה את CPU ב57C:

http://img70.imageshack.us/img70/6186/everestdiagdo4.jpg

בגירסת 0.95 של התוכנה CORE TEMP הוא לא נותן לי לעבוד...ברגע שאני לוחץ להפעלה הוא עושה RESTART למחשב. אבל בגירסא 0.94 הוא נותן את זה:

http://img243.imageshack.us/img243/8716/temocorediag94qy3.jpg

אז מה הבעיה של המחשב הזה? :kopfpatsch:

תודה!

פורסם

בנוסף לזה שאין שום בעיה,הטפ' שלך לפי CORE TEMP מעולות..

ה-AUX כפי שנחשבתי היה סתם חיישן לא מחובר

פורסם

ומזתומרת?

אבל המחשב למרות נתוניו המחשב מבצע פעולות כפולות באיטיות שלא אופיינית לסוגו של המחשב. הטמפ' המוצגות אינם לאחר אוברקלוק שאותו אגב המחשב נכשל מלבצע.

מה ניסת לעשות? מתחים? באס? זכרונת איזה? שאל נא בני ונען...

פורסם
  • מחבר

המחשב עדיין עובד לאט יחסית למחשבים מסוגו...כשאני סורק את המחשב מוירוסים עם נורטון אני לא יכול לעבוד בצורה חלקה באינטרנט. מורגש שהוא מאט.

המחשב שלי חדש לגמרי, המפרט הוא:

intel dual core e6600

asus p5b

ceon 1024mb 800mhz cl5

gforce 7300 gt 256mb

ספק 420w

בקשר לאוברקלוק עשיתי טעות בזה שהרמתי את המהירות של הזיכרונות ל1067MHZ אבל לא הרמתי את המתח. עכשיו אני עושה אוברקלוק 10% שמוגדר מהלוח עצמו.

תודה לכולם!

פורסם

האטיות לא מהטמפ' - הטמפ' שלך מעולות..

האטיות היא כי נורטון חרא של תוכנה ומאטה מאוד את הטעינה ההתחלתית של המחשב ובכלל את העבודה הכללית איתו.

אני מתאר לעצמי שהעמסת אותו בעוד כל מני תוכנות גרועות

פורסם
  • מחבר

עזוב את הנורטון לרגע.

אני אומר לך שמחשב פחות טוב ממנו(E6300) שאני הרכבתי חודשיים לפני שקניתי את שלי עובד יותר מהר וחלק עם הנורטון ותוכנות נוספות.

הנה המפרט של המחשב ההוא:

dualcore E6300

1024MB ddr2 800 Mhz

לוח אם: gigabyte 965

gforce 7300 GT 256MB

ספק 420W

המחשב הישן עובד יותר טוב בעומסים. המחשב החדש פשוט נכנס למצב שהוא לא מגיב עקב הפעלת 2 תוכנות "כבדות" כגון: EMULE וNERO.

פשוט מוזר. אגב, הפידבק שקיבלתי מIVORY על הנושא הוא פשוט שהוינדוס לא חוקי ולכן הוא איטי אבל על שני המחשבים יש את אותו וינדוס לא חוקי שהותקן מאותו דיסק, אז מה לעזאזל קורה עם המחשב הזה?!

פורסם

עזוב את הנורטון לרגע.

אני אומר לך שמחשב פחות טוב ממנו(E6300) שאני הרכבתי חודשיים לפני שקניתי את שלי עובד יותר מהר וחלק עם הנורטון ותוכנות נוספות.

הנה המפרט של המחשב ההוא:

dualcore E6300

1024MB ddr2 800 Mhz

gforce 7300 GT 256MB

ספק 420W

המחשב הישן עובד יותר טוב בעומסים. המחשב החדש פשוט נכנס למצב שהוא לא מגיב עקב הפעלת 2 תוכנות "כבדות" כגון: EMULE וNERO.

פשוט מוזר. אגב, הפידבק שקיבלתי מIVORY על הנושא הוא פשוט שהוינדוס לא חוקי ולכן הוא איטי אבל על שני המחשבים יש את אותו וינדוס לא חוקי שהותקן מאותו דיסק, אז מה לעזאזל קורה עם המחשב הזה?!

זהו הזיון שכל הכי טוב ששמעתי בחיים שלי, כלכך מפגרים.

פורסם

עזוב את הנורטון לרגע.

הנה המפרט של המחשב ההוא:

dualcore E6300

1024MB ddr2 800 Mhz

gforce 7300 GT 256MB

ספק 420W

חחחחחחחחח מה הקשר...זינו לך במוח...

תחשוב על זה אם הווינדוס לא חוקי אומר שאין אפדיטים נכון? אז אומר שהמחשב פחות עמוס ! חח לא קשור בשיט ...לא היה לי ווינדוס חוקי כבר שנים...

אבל יש לי דיסק מקורי =] ליתר ביטחון אבל הוא שרוט מאוד מאוד ואי אפשר להתקין =[

פורסם

המעבד שלך חם מאוד

זה לא צריך להיות ככה יש קירור מעולה הסטוק של 6600

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, AUX זה לא ספק?

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי כרגע ב10% אוברקלוק...לפי הלוח. והמחשב נתקע ללא הפסקה שהוא במצב סטנדביי...פשוט הוא לא חוזר...פעם אחת הוא אפילו נתקע על השומר מסך של הוינדוס :x...הקטע הוא שהמחשב לא חם...פתחתי אותו ובדקתי ביד חלק חלק...חוץ מהכרטיס מסך והדיסק קשיח שהם טיפה חם...המחשב פשוט לא חם! אל המעבדים עצמם לא הגעתי בגלל שהמאוורר (D60188-001 של INTEL) שעל המעבד לא נותן לי להגיע אליו...אבל בסה"כ זה מוזר.

בקשר לשטות של הוינדוס אני לא אכלתי את זה(מי האידיוט שיפול לשטות הזאת?). מנסים לדחוף לך עוד מערכת הפעלה מאצלם ב450 ש"ח.

אולי הספק 420W לא מספיק? בכל מקרה...אני מזמין את כל מי שרוצה לנסות לאבחן מה הבעיה של המחשב החמור הזה.

דר"א...אביאל...איזה קירור יש לך ואולי תוכל להביא צילום של של הטמפ' שלך באותם תוכנות שאני השתמשתי...לצורך השוואה. וכמובן מפרט של המחשב שנוכל באמת להשוות ביניהם...תודה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, AUX זה לא ספק?

לא זה לא..תבין שתוכנה לא יכולה לנטר טמפ' שאין לה חיישן או לחילופין כבל RPM (מה שאין לספקים)..

והינה הסבר מהאתר של EVEREST מה זה AUX..

"There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value."

אז תבין שאם הוא לא מראה טמפ' נורמלית..אז זה סתם טמפ' שלא קשורה..

פותח התרד תבטל את הOC..תריץ בדיקת זיכרונות...

תריץ באנצים ותראה מה קורה עם הציונים והביצועים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים