עבור לתוכן

מהירות אינטרנט ברוחב פס של 5mb - 256kb

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT.

בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה:

137842557.png

ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~.

בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?

פורסם

מה אתה עושב צחוק אני בבזק עם 2.5 רגיל אני מגיעה 300+-

פורסם

תראה אחי, זה שהאינטרנט שלך מסוגל להוריד במהירות 5 מגה (640 ק"ב לשניה בתכלס) זה לא אומר שהשרתים באינטרנט מסוגלים לעמוד במהירויות האלה.

כל האתרים של הספקיות אינטרנט השרתים שלהם מסוגלים לעמוד בזה כי הם משתמשים בזה הרבה לבדיקת מהירות אינטרנט כאשר צצות בעיות.

בכל מקרה, ב80% מהאתרים ברשת השרתים אינם עומדים במהירות של 640 ק"ב לשניה ואתה מוגבל למהירות שמספק השרת, במקרה ויש שרת חזק שעומד בלחץ הזה אז אתה תוריד כמו מלך.

פורסם

זה בפרוש לא בסדר.

להלן התוצאות שלי בחיבור של 2.5/256:

שרת בקפריסין (הומלץ ע"י התוכנה):

137857016.png

שרת בזאגרב (זה שהשתמשת בו):

137857960.png

הייתי אומר לך לבדוק שלא הגדירו לך בטעות חיבור לא נכון, אך עם באתר של 012 אתה מוריד בכזו מהירות, משהו פה חשוד.

פורסם

האתר הזה לא מדוייק בגרוש.

תוריד מRS או משהו, ואז תראה...

פורסם

תחפש מקור הורדה רציני ותבדוק... רוב הסיכויים שאין בעיה... לי יש גם 5MB ואני מוריד כמו מלך מביטורנט \usenet ואחרים על כל הפס

פורסם

באתר speedtest (שבו ביצעת את הבדיקה למהירות) תעשה בדיקת מהירות דרך שרת גרמני - munich .. שהוא השרת הכי מהיר שיש שם..

פורסם
  • מחבר

זו המהירות היום :-\

138077302.png

פורסם

עם ה-MS יהיה יותר נמוך וגם עם זה היה שרת בארץ אז הייתה רואה את המהירות הנכונה בתוכנה.

אין להיסתמך על תוכנות.

אתה מוריד במהירות כמו שצריך?

אתה מקבל בול מה שביקשת?

אתה נהנה מהחבילה?

אני על ה-6 מגה מהירות הורדה 747KB ואני מקבל תוצאה נמוכה יחסית למהירות שלי באתר הזה אז זה אומר משהו? לא.

פורסם

תנסה את Malmo שבשוודיה, ידוע שיש להם רוחב פס מטורף שם, ואני מקבל תוצאות נכונות (לאחר שבדקתי הרבה שרתים אחרים)

אה ועוד משהו. אתה אמור לקבל מהירות העלאה של 512kbps ולא של 256kbps. מזק נותנים אוטומטית 10% UL מה DL, אז תבדוק את זה מול הגופים הנחוצים, כי אם אתה משלם 00 שקל בחודש על 5 מגה, לפחות שתקבל אותם במלואם.

פורסם
  • מחבר

עם ה-MS יהיה יותר נמוך וגם עם זה היה שרת בארץ אז הייתה רואה את המהירות הנכונה בתוכנה.

אין להיסתמך על תוכנות.

אתה מוריד במהירות כמו שצריך?

אתה מקבל בול מה שביקשת?

אתה נהנה מהחבילה?

אני על ה-6 מגה מהירות הורדה 747KB ואני מקבל תוצאה נמוכה יחסית למהירות שלי באתר הזה אז זה אומר משהו? לא.

רק בשרת של 012 זה מוריד לי על 600kb. בשאר האתרים המהירות היא סביב ה-180kb~ וגם פחות..

פורסם

שאתה מוריד מהאתר פה במדור ההורדות, על כמה אתה מוריד?

אני מוריד על 747KB\s לשנייה.

שהייתי ב-5 מגה הורדתי על 638KB\s.

פורסם

מה הקטע? :\

פשוט תוריד דרך השרת שאמרתי לך - Munich

שזה השרת הכי מהיר באתר speedtest..

פורסם
  • מחבר

מה הקטע? :\

פשוט תוריד דרך השרת שאמרתי לך - Munich

שזה השרת הכי מהיר באתר speedtest..

בדקתי גם בו, וזו אותה מהירות כמו האחרים שבדקתי (3)

שאתה מוריד מהאתר פה במדור ההורדות, על כמה אתה מוריד?

אני מוריד על 747KB\s לשנייה.

שהייתי ב-5 מגה הורדתי על 638KB\s.

על 634kb ;D

כאן זה ממש מהר, הבעיה באתרים אחרים. לפחות הבעיה לא אצלי.

תודה על הכול :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים