פורסם 2007 ביוני 918 שנים בשעה טובה החלפתי חזרה את מערכת ההפעלה מ VISTA ל XPעכשיו נוצרה לי בעיה שהמערכת הפעלה לא מזהה את הדיסק קשיח השני שלי(SATA). הוא מופיע בביוס וב"ניהול מחשב" אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע.יש לציין שבכונן יש דברים חשובים ואיני מעוניין לפרמט אותו.בתודה מראשא.ש[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני נותן לך הסבר איך לסדר אבל על אחריותך כיוון שאני לא יודע מה יקרה למידע (הוא אמור להשאר בכונן אבל לך תדע) תלחץ כפתור ווינדוס + R ביחד תרשום CMD ואנטר , תרשום במסך הDOS בדיוק מה שאני רושם אחרת ... , תרשום diskpart (אתה יכול לעשות העתק הדבק) אחר כך תרשום LIST DISK , תבחר את מספר הכונן שעושה לך בעיות לפי הדוגמא שרשמתי SELECT DISK 1 . ה1 סתם דוגמא , עכשיו תראה שרשום שנבחר הכונן ואז תרשום convert mbr ותקווה שהסתדר .
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים טוב אז כמפלט אחרון תשתמש בתוכנה לשיחזור קבצים {חפש בגוגל יש מלא} ואז תפרמט את האמא של הכונן
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר אם אני מוחק את המחיצה הוא ימחק את כל הנתונים?נראה לי שהבעיה היא שהמחיצה נעשתה בויסטה...(אם זה עוזר..)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אם אני מוחק את המחיצה הוא ימחק את כל הנתונים?נראה לי שהבעיה היא שהמחיצה נעשתה בויסטה...(אם זה עוזר..)לא משנה אם נעשתה בויסטה, אתה מפרמט בעזרת מערכת קבצים...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני לא רוצה לפרמט... אם אני אלחץ "כן" זה יפרמט את הכונן ? לפרמט זה לכתוב מחיצה חדשה שדורסת את הישנה, וודאי הכל ימחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.