עבור לתוכן

powerbook G4

Featured Replies

פורסם

ראיתי לאחרונה (אני לא יודע אם זה ממש חדש) באחת התוכניות של ערוץ techtv שהייתה תערוכה של מאק macworld ושם הציג סטיב ג'ובס א ה-powerbook החדש בעל מסך של "17

בכל מקרה הוא נראה סוס עבודה וגם מעוצב להפליא. אני בטוח שגרפיקאים ואנשים שעובדים עם וידאו יישמחו לשים עליו את היד.

index17topopen01072003.jpg

קישור לאתר של אפל בו מוצג המחשב

קישור לאתר טק-טיוי בו יש סקירה של התערוכה.

פורסם

האמת היא שאני לא חושב שהמחשב המדהים הזה יצליח וזה משתי סיבות עיקריות:

- מחיר

- גודל

מחשב נייד זהו מחשב שיש לקחת לכל מקום )כמעט( המחשב הזה מאבד מהניידות שלו בגלל המסך הענק.

אני הייתי הולך על ה-12 אינץ' בעל המחיר הנמוך וביצועים המעולים או על ה-15 הנפלא.

ה17 פשוט לא ילך

פורסם
  • מחבר

מי שקונה מאק יודע שהוא הולך לשלם יותר מאשר על PC. אני חושב שזה יהיה פריט של הצהרה על מעמד חברתי, כמו שפלאפון היה פעם.

פורסם

אמרתי "מחיר" כי המחיר פשוט בשמיים.. מי שרוצה מחשב נייג רוצה מחשב נייד ולא בומבה של 17 אינץ... ה-12 וה-15 הם בגודל סביר ונייד, מה גם שמחירם סביר ובהחלט שווה כל שקל

אני בעצמי עובד על מק ושילמתי עליו במיטב כספי

פורסם
  • מחבר

אמרתי "מחיר" כי המחיר פשוט בשמיים.. מי שרוצה מחשב נייג רוצה מחשב נייד ולא בומבה של 17 אינץ... ה-12 וה-15 הם בגודל סביר ונייד, מה גם שמחירם סביר ובהחלט שווה כל שקל

אני בעצמי עובד על מק ושילמתי עליו במיטב כספי

זה יותר רהיט או אביזר אופנתי מאשר מחשב. רק אנשים, מקצוענים, שבאמת צריכים יוכלו לרכוש אותו.

פורסם

המחשב הרבה יותר מפריע מבחינת גודל פיזי מאשר מבחינת משקל (3.1 קילו. זה הרבה ללפטופ, אבל לא מוגזם. כבר ראינו יותר מזה - ל15").

כל המקים הם הצהרה אפנתית. במחיר שמתחיל ל999 דולר (ללפטופ חמוד, אך לא מאוד חזק, או לG4 נחמד עם מסך מובנה) זה הרבה יחסית. אחרת, לא יעשו אותם מחומר שדומה מאוד לטיטניום (במראה, לא בתכונות. עם כל הכבוד, עם טיטניום עושים מטוסים - לא מחשבים), אחרת, הם יציעו יותר משני חריצי 5.25, על חשבון המראה המבריק והיפה.

פורסם

אישית אני מוכן לוותר על מהירות המחשב, לטובת מראהו.

בתור אדם שיושב הרבה על המחשב אני חושב שלשבת ליד יצירת מופת מבחינה עיצובית זה הרבה יותר נחמד מאשר לשבת ליד מכונה שניראת ונשמעת כמו מזגן.

כמו שאנשים ישלמו יותר על צבע לבית..

חישבו על כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים