עבור לתוכן

נשקים במשחק stalker

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להשתמש יותר משני נשקים? יש לי לא מעט סוגי נשקים אך במשחק עצמו במקרה הטוב ניתן להשתמש רק בשני סוגים.

פורסם

אתה יכול להשתמש בכמה נשקים שאתה רוצה, כשהמשקל שלהם מגביל אותך.

אם אני לא טועה, אתה יכול לסחוב 50 קילו או 50 ליברות, משהו כזה... תזרוק חפצים שאתה לא צריך לפי העדיפות שלך, כך שתוכל לסחוב את הנשקים שאתה רוצה.

למרות שזה לא יעיל במיוחד.. בשביל מה אתה צריך שניים? אני זרקתי אפילו את האקדח שלי, והשתמשתי בנשק הכי נפוץ באותו איזור, עם מספרים קבועים של Bandages, מזרקים נגד קרינה, ושלוש הסוגים של Medkits. אף פעם לא עליתי מהמספרים שקבעתי לעצמי, השארתי עוד 5 קילו לתחמושת, ואתה מסודר לכל המשחק.

פורסם
  • מחבר

יש לי מס' נשקים אך משום מה למרות שהמשקל נמוך אני לא יכול להעביר יותר שני נשקים.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אתה יכול להשתמש בכמה נשקים שאתה רוצה, כשהמשקל שלהם מגביל אותך.

אם אני לא טועה, אתה יכול לסחוב 50 קילו או 50 ליברות, משהו כזה... תזרוק חפצים שאתה לא צריך לפי העדיפות שלך, כך שתוכל לסחוב את הנשקים שאתה רוצה.

למרות שזה לא יעיל במיוחד.. בשביל מה אתה צריך שניים? אני זרקתי אפילו את האקדח שלי, והשתמשתי בנשק הכי נפוץ באותו איזור, עם מספרים קבועים של Bandages, מזרקים נגד קרינה, ושלוש הסוגים של Medkits. אף פעם לא עליתי מהמספרים שקבעתי לעצמי, השארתי עוד 5 קילו לתחמושת, ואתה מסודר לכל המשחק.

יאפ.

זה בדיוק מה שאני עושה.

אחרת אוספים ואוספים וזה סתם מכביד ולעולם לא משתמשים בזה גם ככה.

אני קבעתי לי 25 MEDKIT קטנים ועוד איזה 8-10 גדולים. את האקדח בעקרון גם אפשר לזרוק (מקסימום לוקחים להבא בתור שהורגים , זה לא סיפור..) ותחמושת אין טעם להסחף כי תמיד מקבלים עוד ועוד.. אותו דבר לגבי האוכל - בשביל מה לאסוף אותו ? יש תחבושות. אני משאיר לי איזה קופסאת שימורים אחת או שתיים רק למקרה שהוא יהיה רעב.. ארטיפקטים אני גם לא אוסף כי זה לא נותן כלום. אני גם לא מוכר דברים כי גם ככה אין במשחק מה לעשות עם הכסף..

ולפותח הת'רד , אני לא מבין מה הבעיה שלך בדיוק.. אתה רוצה לקחת כמה נשקים? קח.

אף אחד לא מונע את זה ממך כל עוד אתה לא חורג בצורה מוגזמת מהמשקל.. אם אתה חורג בהרבה הדמות שלך פשוט לא תזוז ותאלץ לזרוק דברים כדי להמשיך ללכת. עד אז, אתה מוזמן לקחת כמה שאתה רוצה.

אתה מחליף בין הנשקים שיש לך בתיק על ידי זה שתכנס ל INVENTORY (מקש I) ותקליק פעמיים על הנשק שבא לך להשתמש בו..

פורסם

אחרי 10 קילו (כלומר 60 קילו) אתה לא יכול לזוז :silly:

פורסם

למה לא כדאי להסתובב עם ארטיפקטים? יש לי אחד מכל סוג בשביל המשימות הקטנות (שרק לאחרונה גיליתי שהן חסרות תכלית לחלוטין), אבל עדיין צריך אותם, לא? על החגורה אני שם 2 סיבולת 2 שמוסיפים בריאות/התחדשות בריאות ועוד אחד תלוי במצב (מפחיתי קרינה רוב הזמן). אבל תמיד כיף להסתכל על הארטיפקטים בINVENTORY.

והכסף כן שימושי- קניתי בה את חליפת הSEVA שיש לה NIGHTVISION כחול ולא מטושטש והגנה הכי טובה שראיתי עד היום... אבל כן חוץ מהחליפה לא קניתי כלום, רק מידע אצל הבחור המוזר ההוא שאני חושב שבכלל לא עזר לי.

פעם מישהו ניסה לקחת 15 בקבוקי וודקה בבת אחת? DAMN אפילו אני הרגשתי שיכור.

פורסם

איפה קונים את החליפה של SEVA ?

פורסם

לא זוכר, אבל בכל אופן זו החליפה הטובה ביותר שהייתה לי :Q סיימתי איתה את המשחק.

פורסם

למה לא כדאי להסתובב עם ארטיפקטים? יש לי אחד מכל סוג בשביל המשימות הקטנות (שרק לאחרונה גיליתי שהן חסרות תכלית לחלוטין), אבל עדיין צריך אותם, לא? על החגורה אני שם 2 סיבולת 2 שמוסיפים בריאות/התחדשות בריאות ועוד אחד תלוי במצב (מפחיתי קרינה רוב הזמן). אבל תמיד כיף להסתכל על הארטיפקטים בINVENTORY.

והכסף כן שימושי- קניתי בה את חליפת הSEVA שיש לה NIGHTVISION כחול ולא מטושטש והגנה הכי טובה שראיתי עד היום... אבל כן חוץ מהחליפה לא קניתי כלום, רק מידע אצל הבחור המוזר ההוא שאני חושב שבכלל לא עזר לי.

ארטיפקטים זה בעייתי... בד"כ רובם לא משתלמים - יותר אפקטים שליליים מאחר חיוביים, ואלה שהם רק חיוביים ממש נדירים. חוץ מזה, המשחק על Novice מאתגר למדי, וארטיפקטים עושים אותו יותר קל = פחות כיף. השתמשתי אולי באחד, שניים.

פעם מישהו ניסה לקחת 15 בקבוקי וודקה בבת אחת? DAMN אפילו אני הרגשתי שיכור.

חחח לא ידעתי שיותר מאחד מוסיף על ההשפעה!

וואי, רק לחשוב על לשתות 15 בקבוקי וודקה ברציפות... בעע

פורסם
אף פעם לא עליתי מהמספרים שקבעתי לעצמי, השארתי עוד 5 קילו לתחמושת, ואתה מסודר לכל המשחק.

ממש ממש לא.

הייתה תקופה שהשתמשתי בנשק טוב שכחתי את השם שלו, והיה לי המוווון תחמושת, אבל נהיה קצת כבר ולא יכולתי לרוץ למשך זמן, אז זרקתי את הנשק של הסוג השני וכל התחמושת שלו. ככל שהזמן עבר שמתי לב שהתחמושת שלי נגמרתי והגעתי לנקודה שהצרכתי להשתמש בסכין, ופשוט לקחתי את הרובה שהתחמושת הכי נפוצה שם.

ד"א לקחת SNIPER לא משתלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים