עבור לתוכן

מחפש trainer לTiberium Wars 1.05...

Featured Replies

פורסם

חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

תסיים את המשחק בלי להשתמש בטריינר מה אתה בן 5 ? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא התחלתי אני לא אוהב קמפיין אני רק סקרימיש...וקשה שזה מול 4 צבאות אני רוצה קצת עזרה כלכלית...

פורסם

אז מה בדיוק עשית פה ? שמת בטח ארבע צבאות על BRUTAL ועכשיו אתה לא יכול לנצח אותם אז אתה מחפש טריינר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כן כי,בדרך כלל אני שם איתי עוד צבא לטובתי אבל אחרי שאתה מיתארגן על עצמך המשחק נהיה קל ובקלות מנצחים אני רוצה פעם אחת לבד

פורסם

על איזה רמות אתה משחק? איזה אישיות?

שחק אתה מול הארד אחד אם קשה לך, כשאתה רואה שהוא קל לך, תעבור לברוטל, כמו כן תשנה אישויות.

פורסם

וואלה אחי אני לא מוצא, כניראה שאין אני מוצא רק את זה.

ואתה בטוח שזה לא עובד?

פורסם

הפאצ' רק יצא, הטריינר יגיע עוד חודש לפחות?

חוץ מזה, אם אתה לא משחק באינטרנט מה אתה צריך פאצ'ים? :-\

פורסם

צריך כי זה מתקן באגים ומתקן איזון כוחות בין הצבאות עבור משחק רשת וגם מוסיף 4 מפות.

פורסם

צריך כי זה מתקן באגים ומתקן איזון כוחות בין הצבאות עבור משחק רשת וגם מוסיף 4 מפות.

וזה סותר את מה שאמרתי כי?

פורסם

זה מוסיף עוד דברים נילווים לזה כמו 4 מפות ותיקון באגים רציני שזה בעיקר קובע, המשחק קורס לא פעם ולא פעמיים.

ובכל זואת הגירסה 1.5 עדיפה כמה וכמה על 1.4.

פורסם

בדיוק בגלל העניין של איזון הכוחות הוא צריך את הפאץ'.

הרי המשחק עכשיו שונה לגמרי עם האיזון שהמפתחים הכניסו למשחק- פשוט למידה מחדש של הכוחות והמצאת טקטיקות מחודשות.

מוסרי- לא מצאתי כרגע טריינרים לגירסה 1.05, פשוט תוסיף Handicap לצבאות היריבים שלך בינתיים.

פורסם

אם כבר מזכירים, מה עושה הhandicap? הבנתי שהוא מגביל את הצבאות, אבל במה? בכסף? זמן תגובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים