עבור לתוכן

יש לי מעבד E6600 ו2GB RAM 667MHZ. האם כדאי לקנות עוד 2GB RAM 800MHZ?

Featured Replies

פורסם

שמע, אם אין להם במלאי זו לא בעיה שלי! הם לפי כתב האחריות צריכים לספק לי מוצר השווה ערך אליו. יגמרו הזיכרונות, שיביאו זיכרון שונה. זה מה שכתוב לי בכתב האחריות. תבררו אצלכם.

נכון מאוד אבל זה אך ורק במסגרת האחריות,שנגמרת האחריות (כאשר הרכיב כבר לא מיוצר תקופה מסויימת)הם כבר לא חייבים לך כלום....

פורסם

יש לך מקור לזה .

אני ישמח לקצת יותר פרטים ???

תראה כתבי אחריות של חברות שטוענות לאחריות לכל החיים

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני רק עכשיו חוזר על ההודעה, אבל דיברתי עם סמנכל איבורי והוא אמר לי שלפי מה שכתוב בכתב האחריות, גם אם אין כזה רכיב וייצורו הופסק, הם מחוייבים לספק לי רכיב השווה ערך בביצועיו עם סטייה של 10%(אני יודע שזה הרבה) אך ב99% מהמקרים הם מס]קים רכיב יותר טוב בביצועים.

פורסם

סליחה שאני רק עכשיו חוזר על ההודעה, אבל דיברתי עם סמנכל איבורי והוא אמר לי שלפי מה שכתוב בכתב האחריות, גם אם אין כזה רכיב וייצורו הופסק, הם מחוייבים לספק לי רכיב השווה ערך בביצועיו עם סטייה של 10%(אני יודע שזה הרבה) אך ב99% מהמקרים הם מס]קים רכיב יותר טוב בביצועים.

על אייבורי יותר טוב שלא ארחיב את הדיבור.

קח בערבון מוגבל בהחלט מה שאמר לך הסמנכל.לדבר אפשר בלי סוף,לקיים זה כבר משהו אחר לגמרי,במיוחד שמדובר ברשת שידועה ב"שירות המעולה והאישי" שהיא נותנת.

פורסם

המלצה שלי, אל תקנה באיבורי או ב KSP (מהמון סיבות).

פורסם

דרך אגב,איך הוא יכול להתחייב לספק לך רכיב יותר טוב בביצועים אם מראש לא פעם הם מספקים מחשב חדש עם רכיבים זולים עם ביצועים פחות טובים ממה ששילמת (ide במקום sata,ספק 400 במקום 500 וכו')

אני דווקא קניתי ב ksp ואני מאוד מרוצה,גם מאיכות ההרכבה וגם מהשריות שנתנו לי.

פורסם

השיבוש הוא בעיברית.

lifetime warranty -> the part's lifetime not yours

:nixweiss:

פורסם

שמע בוא אני יגיד לך בקשר לזיכרון לחבר שלי יש 4 גיגה והוא מפעיל אותו עם XP וזה הוא קנה רק משום שהוע עושה במחשב שלו שרת למשחקים אבל עדיין אם אתה משתמש בויסטה באמת לשימוש רגיל מתאים 2 גיגה אבל אם אתה רוצה להפעיל כמה אפליקציות כבדות הו מקביל כמו אמיול תוכנת המרה של סרטים ומשחקים

אייסיקיו ומסנגר ושרת כמוהו אם לא תשקיע ב-GTX

פורסם
  • מחבר

על אייבורי יותר טוב שלא ארחיב את הדיבור.

קח בערבון מוגבל בהחלט מה שאמר לך הסמנכל.לדבר אפשר בלי סוף,לקיים זה כבר משהו אחר לגמרי,במיוחד שמדובר ברשת שידועה ב"שירות המעולה והאישי" שהיא נותנת.

סליחה על תגובה מאוחרת,

אבל לא אכפת לי מאיבורי ומ KSP. איבורי מנסים לשקם את התדמית שלהם (לא שזה אכפת לי) אבל השירות שונה לגמרי. ברגע שאתה בא לחנות(באוכ 3 אנשים כשאני הייתי שם) עם תקלה(בזיכרון למשל) הם בדקו ב2 דקות עם MEMTEST ולאחר הנפילה פשוט החליפו בלי לשאול שאלות. הסידורי של הרכיב(הזיכרון למשל) מעודכן במחשב וכך הם יודעים כי הלקוח קנה אצלם. אחריות לכל החיים!

אם אתה רוצה אני אצלם לך את כתב האחריות שלהם.

או שפשוט שלח להם מייל ותפרסם כאן את תגובתם לגבי אחריות לכל החיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים