פורסם 2007 ביוני 918 שנים ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?
פורסם 2007 ביוני 918 שנים תחפש שם בלוח מקשים, לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה אבל תעבור אחד אחד ותמצא...
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר אני צריך עוד משהו :] אני בשלב שניצחתי את הבן אדם אם ה PORSHCE השחורה :\ ואני צריך לבחור בין כמה דברים יש לי 2 ניסיוןאחד בחרתי PERFORMANCE UPGRADEויש לי עוד ניסיון אני רוצה לבחור את המכונית שלו :\ במה אני בוחר? ;D
פורסם 2007 ביוני 918 שנים תחפש איפה שאתה משנה את המקשים, קוראים לזה SPEED BRACKER. בקארבון המקשים הם G ו-X אולי בMW יהיה אותו דבר.ובשביל לבחור את המכונית שלו, תבחר אחד מהסימני שאלה ותקווה שתקבל אותה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר DAMN!! נדפקה לי השמירה :'( :'( :'( הורדתי SAVEGAME 100% נכנסתי עליו אחרי זה חזרתי ל דAVEGAME שלי וב BLACKLIST כתוב ש המועמד ה 9 EARL DEFETED למרות ש עדיין לא עברתי אותו ואין לי עוד אם מי להתמודד :[[[[ תגידו למישהו יש SAVEGAME של מועמד ה 9 ב BLACKLIST? אין אני לא רוצה להתחיל הכל מאתחלה :-[
פורסם 2007 ביוני 918 שנים חח היית צריך לגבות... לא נורא, כל אחד עובר את השיעור הזה מתישהו ורוב הסיכויים שלא תמצא מישהו עם שמירה בדיוק כמו שאתה רוצה... במיוחד שזה לא המשחק הכי חדש בסדרה. תנסה אבל בכל זאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.