עבור לתוכן

האם פיספסתי משחק טוב לאורך השנים?

Featured Replies

פורסם

כל משחקי( PLANET MOON (NOLF,GIANTS,A&D משחקים משעשעים ברמה מטורפת!

• תגובות 64
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

NOLF הוא לא של PLANET MOON, אלא של MONOLITH.

פורסם

אם אתה אוהב RPG:

בשביל הכיף והמשחקיות - BALDUR'S GATE SAGA! פשוט אין סדרת משחקים יותר ממכרת מזו, בCRPG... משחקיות כיפית וזורמת (כל משחק, לא כולל הרחבות, מעל 100 שעות בקלות), עולם חי ומגוון, דמויות בלתי נשכחות והכי חשוב עלילה נהדרת שתיקח אותך מהתחלה צנועה כהרפתקן טירון שמשוטט ברחבי חוף החרב ועד לסיום האפי של הסאגה בכס של באאל.

בשביל האווירה והעלילה - Planescape:Torment. נחשב ע"י רבים כמשחק התפקידים הכי טוב שנעשה למחשב, יש לו עלילה עמוקה בצורה יוצאת דופן (אבל בשביל לרדת ממש לעומקה צריך להתאמץ), אווירה מדהימה, ורמת רול פליי אולי הכי טובה במשחק כלשהוא עד עכשיו. דיברת על סאונדטראק שעושה דמעות בעיניים? ובכן, זה המשחק שעושה לי את זה...

כמובן שגם 2 משחקי Fallout נכללים בT1 של המשחקי התפקידים אבל לא ממש שיחקתי בהם, עדיין (לצערי הרב לא הצלחתי להשיג עותק).

פורסם
  • מחבר

אם אתה אוהב RPG:

בשביל הכיף והמשחקיות - BALDUR'S GATE SAGA! פשוט אין סדרת משחקים יותר ממכרת מזו, בCRPG... משחקיות כיפית וזורמת (כל משחק, לא כולל הרחבות, מעל 100 שעות בקלות), עולם חי ומגוון, דמויות בלתי נשכחות והכי חשוב עלילה נהדרת שתיקח אותך מהתחלה צנועה כהרפתקן טירון שמשוטט ברחבי חוף החרב ועד לסיום האפי של הסאגה בכס של באאל.

בשביל האווירה והעלילה - Planescape:Torment. נחשב ע"י רבים כמשחק התפקידים הכי טוב שנעשה למחשב, יש לו עלילה עמוקה בצורה יוצאת דופן (אבל בשביל לרדת ממש לעומקה צריך להתאמץ), אווירה מדהימה, ורמת רול פליי אולי הכי טובה במשחק כלשהוא עד עכשיו. דיברת על סאונדטראק שעושה דמעות בעיניים? ובכן, זה המשחק שעושה לי את זה...

כמובן שגם 2 משחקי Fallout נכללים בT1 של המשחקי התפקידים אבל לא ממש שיחקתי בהם, עדיין (לצערי הרב לא הצלחתי להשיג עותק).

נשמה ממש טוב

תודה אני אנסה את המשחק הזה

פורסם

איזה מהם?

אם זה P:T אז קח בחשבון שזה משחק "כבד" מבחינת תוכן. אתה צריך להשקיע המון בלקרוא טקסטים (למעשה היות והעלילה והדיאלוגים נכתובו כולם או רובם ע"י סופר מקצועי-שחכתי ת'שם- כמות הטקסט יכולה למלא ספר בעובי בינוני) וברול פליי אבל הכל כתוב כל כך טווב שלי זה ממש זרם. מהבחינה הזאת BG יותר אינטראקטיבי (יותר קרבות ואקשן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים