עבור לתוכן

מתאם IDE - USB

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד.

שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות:

מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק?

האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו?

האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד.

תודה.

פורסם

תלוי איזה גודל HD -

HD למחשבים ניידים לא צריך מקור כח חיצוני

HD רגיל כן צריך מקור כח חיצוני

האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו?

האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד.

אין מתאם ספציפי, כולם בעיקרון עושים את אותה העבודה אלא אם אתה רוצה גם אחד עם מאוררים וכאלה

כן, ksp.co.il

פורסם

אם אתה קונה מתאם ולא קופסה, תוודא שהוא תומך גם בSATA, ב2 הסוגים של הIDE ומגיע עם ספק כח.

פורסם

2 הסוגים של IDE? איזה סוגים יש?

תומסך גם בסאטה? זה מייקר את כל העסק בלי צורך ממשי, זה לא שהוא כל יום מחליף HD, אתה מכניס אותו פעם אחת וזהו, אין צורך שיהיו שם דברים מיותרים שסתם יגדילו את הקופסא וייקרו אותה :nono:

פורסם

הכוונה ל40 ו44. חיבורים של 3.5" ו2.5".

פורסם

זה כבר דבילי, בשביל מה לקחת קופסא שהיא הרבה יותר גדולה בשביל כונן קטן? ואני בכלל אל בטוח שיש כזה דבר, בזבוז כסף

פורסם

כתבתי בפירוש רק מתאם, ללא קופסה.

פורסם

בע :-X זה אבל מפגר לקנות מתאם בלי קופסא - הכונן יכול להדפק :-\

פורסם

יש לזה גם יתרונות: עם צורבים אין לך בעיה, אתה יכול לחבר SATA וIDE בו זמנית(היה מאד שימושי עבורי בחודשיים שלפני קניית מחשב חדש בזמן שהלפטופ התפגר והצורב לא עבד ורציתי גם להגדיל את נפח האחסון. גם ככה לא הייתי יוצא איתו מהבית אז פשוט השארתי את הHD בשקית האנטי סטטית ושמתי אותו על הצורב - את כל העסק חיברתי לנייד), אם אתה טכנאי אתה יכול לבדוק איתו די בקלות אם הבעיה בצורב/HD או בחיבור...

פורסם

לא הבנתי, חיברת למתאם כונן SATA וכונן IDE _בו זמנית_ וחיברת למחשב דרך חיבור USB אחד? איזה מתאם יש לך?

פורסם

בדיוק.

מתאם ג'נרי כמו כל שאר המתאמים האלו שנראים אותו דבר.

הוא מגיע כמובן בקופסה, המתאם עצמו(ברור), כבל SATA תוצרת MSI, ספק כח וכבל לספק כח ומתאם חשמל SATA למולקס. הוא לא צריך דרייברים לXP אבל עם דרייברים הוא תומך גם ב98 ובמק.

פורסם

תביא תמונה :o

פורסם

תמונה של המתאם או תמונה של צורב וHD מחוברים אליו בו זמנית ועובדים?

עריכה: תחפש בTOMSHARDWARE, עד כמה שאני זוכר לפני שקניתי אותו ראיתי שם ביקורת עליו ונדמה לי שהם ציינו את זה.

פורסם

של המתאם. וכל עוד לא תביא לי איזו מילה או דגם או משהו אין לי טעם לחפש, יש יותר מדי כתבות שם :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים