עבור לתוכן

מחפש HD נייד בעל יכולת הקלטה עצמית.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור

כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום.

קיים דבר כזה?

פורסם

לא קיים, אתה מבצע כאן עיבוד ומפעיל תוכנה ככה שאתה צריך מחשב שלם.

פורסם
  • מחבר

נזכרתי שישנם מכשירי MP3 המסוגלים להקליט מהטלוויזיה אז הבנתי שאין דבר כזה אין, אני רק צריך לחפש המלצה על אחד

פורסם

אז כאן אתה כבר מחפש מכשיר PMP עם יכולות הקלטת וידיאו, שזה הרבה יותר יקר מסתם HD חיצוני. אם אני זוכר נכון המחירים של הדברים האלו מתחילים ב1.5K.

פורסם

אני יודע שיש צורבי DVD בעלי יכולת הקלטה ישירה, לא התעמקתי בנושא לכן אני לא יכול להמליץ לך על משהו ספציפי.

פורסם

אם אתה מדבר על צורב רגיל למחשב: זה פנימי ועד כמה שאני יודע זקוק למחשב כדי לפעול.

אפשר כמובן להשתמש בDVD מקליט עם HD, אבל זה לא פרקטי.

פורסם
  • מחבר

נראה לך שזה יתאים?

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=pmp40&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4853&aff=Zap〈=he

ומה באמת עם DVD מקליט?

אני יודע שיש צורבי DVD בעלי יכולת הקלטה ישירה, לא התעמקתי בנושא לכן אני לא יכול להמליץ לך על משהו ספציפי.

אני לא חושב שזה יעזור לי

כי לכמה שעות כבר תספיק הקלטה בדיסק אחד?

אני חושב שאני צריך ל3 ימים מינימום

צורב blue ray יעזור לי :P

פורסם

אם יש לך 3000 שקל לצורב אז יש לך מספיק חנויות שמוכרות צורבי BR, השאלה הגדולה היא איפה תשיג את המדיות... ואני לא יודע אם יש להם הקלטה ישירה (ממש לא נראה לי).

פורסם
  • מחבר

אעה התבדחתי

במחיר כזה אני שם מחשב

אולי באמת אני אוכל לעשות מחשב כזה, אני אבקש במפרטים,

אבל אם מישהו מוצא כזה דבר בבקשה שיעדכן

פורסם

מה שנתת בקישור לא מקליט(ויקר), אני יודע כי אני מוכר כאלו בלי הארד דיסק ב300 שקל.

אני במקומך הייתי שוקל איזה לפטופ ב3K עם כרטיס טלוויזיה pcmcia או PMP אבל הנפח הרבה יותר מוגבל ואני לא בטוח לגבי האיכות.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אבל אפשר בבקשה דוגמא לPMP בעל יכולת כזאת, אך כמה שיותר זול?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים