פורסם 2007 ביוני 818 שנים יש לי קומפיילר anjuta וכשאני מקמפל הוא יוצר לי קובץ שאני לא יודע איך מריצים אותו קובץ לדוגמא למטה תשנו את הסיומת של הקובץ מ rar ל o [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תכתוב תוכנית באיזה עורך שתרצה.כשתרצה לקמפל אז תכתוב בטרמינל:g++ -c wtf.cppהוא יצור לך קובץ o שהוא קובץ ספריה.ע"מ ליצור קובץ הרצה תכתוב בטרמינל:g++ -o prog wtf.oהוא יצור לך קובץ הרצה בשם prog.ע"מ להריץ אותו תכתוב בטרמינל:./progזה הכל.אתה יכול גם ליצור מיד קובץ הרצה מקובץ CPP בצורה הבאה:g++ -o prog wtf.cpp
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר תודה ! תגיד קובץ שאני כותב בשפת C אני אשמור בסיומת C או CPP ?וכתבתי תוכנית לניסיון ממש פשוטה ושמרתי את הקובץ כך : hl.cppהקוד הוא #include <stdio.h>void main(void){ printf("hello world");} וכשקמפלתי ( g++ -c hl.cpp )קבלתי שגיאה כזאת hl.cpp:2: error: ::main must return int מה לא בסדר ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים הוא משום מה לא אוהב שהפונקציה MAIN לא מחזירה ערך.תעשה INT MAIN ובסוף התוכנית RETURN משהו.ובעקרון לפי מיטב הבנתי קבצי C אתה מקמפל עם GCC ולא עם G++.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר עריכה מצאתי פתרון :1.כותבים קוד ב editor text נגיד hello.c2. מקמפלים כךgcc hello.c -o hello3.מפעילים את התוכנית כך ./hello
פורסם 2007 ביוני 918 שנים הוא משום מה לא אוהב שהפונקציה MAIN לא מחזירה ערך.תעשה INT MAIN ובסוף התוכנית RETURN משהו.ובעקרון לפי מיטב הבנתי קבצי C אתה מקמפל עם GCC ולא עם G++.מה זאת אומרת משום מה? זו דרישה של C. קומפיילרים יותר ישנים הם יותר גמישים בנושא, אבל קומפיילרים חדשים אכן לא יסכימו לקמפל כזה קוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.