עבור לתוכן

מספר שאלות על STALKER

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מספר שאלות בנוגע למשחק STALKER

1.האם במשך כל המשחק אני מקבל משימה מהאיש ההוא מתחת לאדמה עושה אותה חוזר אליו ועושה עוד אחת?

2.ראיתי שיש באפשרויות לשאול את האיש שנותן לך את המשימה "האם יש לך משימה בשבילי" וגם "אני צריך עבודה" מה ההבדל? יש טעם לעשות עבודות ולא משימות?

3.האם אפשר להקטין את הכוונה? היא פשוט עצומה (אולי משהו בקונסול..)

4.אין שמירה אוטומטית של המשחק? כי זה ממש מעצבן לשכוח לעשות סייב ב20 דק' ולהפסל ולעשות שוב את המשימה..

5.האם אפשר לפתוח את התיק שיש בו פול דברים.. (ראיתי שעד עכשיו השתמשתי רק בנשקים תחבושת ומדקיט.. ויש עוד מלא חפצים.. מה עושים איתם? (לדוגמא מתי אני מזריק לעצמי סמים ואיך!?)-יש לי פולל נשקים בתיק איזה 14 אקחים 2 משיןגן נראה לי משהו כמו M16 ושטגן ואני נמצא עם משינגן עם 10 כדורים ואקדח עם 20 כדורים אי אפשר להשתמש באלה שבתיק?!!?

6.המשחק ארוך? אני יכול לדעת באיזה אחוז אני או משהו כזה?

שאלה ספציפית על משימה מסויימת שאני נמצא בה:

משימה כזו שאני אמור לחצות איזה גבול במנהרה אחת אבל איך שאני מגיע (יש שם איזה אדם מת) ושאני בא לעבור בנהרה פוגע בי איזה ברק או הבזק חשמלי ואחרי 2-3 מכות הורג אותי.. איך עוברים שם?!

פורסם

1. יש משימה אחת, ממש ארוכה במשחק... המשימה שאתה נמצא בה עכשיו (קרוב לוודאי), זאת שקיבלתי מהרוסי הזה מתחת לאדמה - היא תתפתח ותתגלגל עד סוף העלילה... לא תצטרך לבוא אליו יותר מ 3 בערך, וכל הפעמים האלה הן בתחילת המשחק.

2. לא יודע חח... אתה לא צריך משימות של אנשים כדי לגמור את המשחק. זה רק משימות צדדיות, אתה יודע, הן לא מפתחות את העלילה, סתם נותנות לך הזדמנויות להשיג נשקים, חפצים וכסף.

4. מה הבעיה לשמור לעיתים תחופות? ויש לך גם Quicksave, ב- F5 או F6, חבל שזה רק קובץ אחד ששומר על עצמו.

5. כן... אני חושב, I זה Inventory? (סיימתי את המשחק לפני די הרבה זמן) תחפש ב Options.

לא מומלץ לסחוב הרבה נשקים... תבחר לך 1, מקסימום שניים (שיש להם תכונות שונות, לדוגמא שוטגן שהוא לטווח קצר ונשק אוטומטי, לטווחים ארוכים יותר...) שהם במצב הכי טוב (תלחץ פעם אחת על נשק, ואיפשהו במסך אתה תראה מד כזה ירוק... ככל שהמד יותר מלא, כך הנשק במצב יותר טוב, כלומר יותר מכוון, פחות Recoil וכד').

את שאר הנשקים שאתה מתכוון לזרוק, לחצן ימני, ואז Unload... זה ירוקן אותם מתחשומת ויוסיף לתחמושת הקיימת שלך. אז תזרוק אותם... גם עם לחצן ימני.

המזרקים מונעים נזק מקרינה. תלחץ עליהם פעמיים פשוט, כל Double Click זה מזרק, שמונע ממך נזק במשך דקה או פחות. אתה משתמש (אם זה משתלם - יש מצבים שעדיף לסבול קצת את הקרינה, ואחר כך לקחת איזה Bandage או שניים) בהם כשאתה נמצא באיזורי קרינה... אתה יודע את זה לפני הסמל הרדיואקטיבי (שנראה ככה ) שבצד ימין, למטה...

ירוק אומר שאתה לא מקבל כמעט נזק. עדיף לרפא את עצמך ב Bandages, מהיותם הרבה יותר נפוצים מהמזרקים.

צהוב זה יותר נזק, וכבר מתחיל להיות מסוכן... השתמש במזרק אם אתה יודע שתמצא באיזור רדיואקטיבי די הרבה זמן.

אדום - קריטי. השתמש במזרק, ואז בעוד אחד כשההשפעה שלו נגמרת, כי למות זה לא טוב.

6. המשחק די ארוך... יש הרבה קטעים שצריך ממש לחשוב כדי לעבור. אני לא הצלחתי, בהרבה מקומות השתמשתי ב walkthrough מ gamefaqs.com...

פשוט תהנה כל עוד נשאר לך במה לשחק ;)

ובקשר למשימה... לא ממש זוכר אותה. תחכה לתשובה של מישהו אחר...

פורסם

מישהו יודע איך עוברים את המשימה של ה X16 ? שצריך לכבות 3 אבות טיפוס ואז נכנסים למקום עם טיימר ?

לא מצליח להבין את המשימה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אחי הרדיו אקטיבי הזה גומר אותי זה כזה מטומטם שעשו את זה במשחק.. איך מפסיקים את זה?! (אני מת מהירוק אאחרי דקה שתיים)

פורסם

מזרקים... או bandages

פורסם

איך לעזאזל ניתן להשתמש בנשקים של האויבים לאחר שהורגים אותם? כל הזמן אני תקוע עם אותם הנשקים שלי.

פורסם

די נו באמת... לנסות איך לעשות את זה היה לוקח לך פחות זמן מלהכנס לפורום ולכתוב את ההודעה...

כשאתה מצביע על הנשק... כתוב לך Press X to take או משהו כזה... תעשה את זה.. חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים