פורסם 2007 ביוני 818 שנים לדעתי זה משחק משעמםלמשל ב R6 VEGAS היה את האפשרות להתחבא מאחורי כל דבר כמעטבמשחק הזה אתה פשוט הולך ואין שום דבר מעניין לעשותזה משעמם :-\
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אתה טועה זה משחק טוב, המשחק נראה באמת מסובך בפעם הראשונה לפי מה שאני זוכר,פשוט תתרגל
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני מתכוון שאין שום טקטיקה מיוחדת כמו להתחבא מאחורי דבריםאתה פשוט רץ מתכופף יורה...הכל רגיל כזה לא משהו מיוחד
פורסם 2007 ביוני 818 שנים האדמה נראית על הפנים... כמו CS 1.6בכל מקרה, הגראפיקה לא מלהיבה. Oblivion עדיין לוקח כמו גדול :]
פורסם 2007 ביוני 818 שנים במשחק הראשון הקטע של הנvip היה מדהים..צריך להרוג 30-40 חיילים, לפוצץ 3 טנקים ולקחת את החייל למטוס..קשה קשה..הגרפיקה מאוד גרועה ביחס למשחק הראשון..קשה לי לראות שזה הגרפיקה..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים במשחק הראשון הקטע של הנvip היה מדהים..צריך להרוג 30-40 חיילים, לפוצץ 3 טנקים ולקחת את החייל למטוס..קשה קשה..הגרפיקה מאוד גרועה ביחס למשחק הראשון..קשה לי לראות שזה הגרפיקה.. זה היה קטע קשה בטירוף אבל נותן המון סיפוק שמסיימים אותו בכל מקרה לפי התמונות הוא ניראה כמו הראשון ועם הם לא חידשו שום דבר אז לדעתי היה אפשר לדלג אליו אבל מה אני מדבר עדיין לא שיחקתי בו
פורסם 2007 ביוני 818 שנים רואים שהמנוע של המשחק שופר. הגרפיקה יותר טובה במשחק הזה.אולי בתמונות לא רואים אבל תוך כדי משחק רואים.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני לא זוכר איך בדיוק ראו בראשון אבל זה לא הבדלים של שמיים וארץ זה בטוחאני מאמין שהם עשו קצת שיפורים במנוע לטובת ביצועים לפחות...המשחק עובד לי עם פילטרים והכל על גבוה חלק ללא מצמוץ קטן
פורסם 2007 ביוני 818 שנים זה היה קטע קשה בטירוף אבל נותן המון סיפוק שמסיימים אותו בכל מקרה לפי התמונות הוא ניראה כמו הראשון ועם הם לא חידשו שום דבר אז לדעתי היה אפשר לדלג אליו אבל מה אני מדבר עדיין לא שיחקתי בו אחרי שעברתי תשלב הזה קיבלתי סיפוק כל כך גבוה והפסקתי עם המשחק שבועיים למנוחה....לקח לי יומיים לעבור את השלב הזה....כם פעם הייתי בטוח שפירקתי את כולם ואז איך שאני מגיע למסוק צלף הוריד אותי..לקח לי הרבה זמן למצוא אותו..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים 38FPS בממוצע.משחק משעמם רצח. 10 דקות הייתי במפה ולא מצאתי אנשים |:גראפיקה חביבה ביותר
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אחרי ההתקנה אני מקבל הודעה שגיאה שאין לי עדכון של AGEIA הכרטיס המסךובכלל יש לי 8800 640MBמה אני עושה?Crash in application version: 29276.2404GRAW2 requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime.Renderer: threadedPhysics : threadedוזה אחרי שעשיתי UNINSTALL לAGEIA הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.