עבור לתוכן

יש לי NINJA PLUS, האם הוא יותר טוב מאינפינטי?

Featured Replies

פורסם

אני כאמור משתמש בנינגה

אני באמת לא מבין את (רציתי להגיד משהו יותר קיצוני אבל היו מצנזרים אותי) המחשבה שכל מה שחשוב בקירור נכון הוא גוף קירור טוב

אנשים, תתחילו להבין שזה לא מסתכם רק בגוף קירור... זה חישוב מסובך

אחרת איך אפשר להסביר שיחד עם זה שאני משתמש בנינגה עם מארז שבקושי מרעיש מרוב המתח הנמוך למאווררים

ועדין יש לי טמפ' טובה

קירור זה לא מדע פשוט זה לא חשבון ליניארי... יש הרבה עומק בתחום

פורסם

אני כאמור משתמש בנינגה

אני באמת לא מבין את (רציתי להגיד משהו יותר קיצוני אבל היו מצנזרים אותי) המחשבה שכל מה שחשוב בקירור נכון הוא גוף קירור טוב

אחרת איך אפשר להסביר שיחד עם זה שאני משתמש בנינגה עם מארז שבקושי מרעיש מרוב המתח הנמוך למאווררים

ועדין יש לי טמפ' טובה

w/e!

P:

פורסם

אני כאמור משתמש בנינגה

ועדין יש לי טמפ' טובה

זה בסה"כ קירור אוויר, לא פרוייקט גרעין.

ישנם קירורים עדיפים יותר וישנם עדיפים פחות. הדבר לעיתים תלוי גם בייעוד הקירור כמו בהשוואה בין הנינג'ה לאינפיניטי, אבל בהחלט לא מדובר במדע מסובך כמו שאתה מציג אותו(אלא אם כן יש לך תוכניות לפתוח בייצור המוני של גופי קירור)

לפותח הת'רד - כדאי לנסות את שאר ההצעות שהצעתי, כמו גם לחבר עוד שני מאווררים זהים על גבי הקיימים(כדי לדמות מאווררים חזקים יותר). זה כמובן בתנאי שאתה מוכן לסבול את הרעש.

אם אכן אתה מתכוון למכור את הקירור, אז אני ממליץ לך לחכות את החודש כדי שהמלאי יתמלא, ולרכוש את הטוניק.

פורסם

קירור זה מדע לא מסובך, רק כמעט איש מבין אלו שאני מכיר לא מצליחים להבין את העובדה הזו

קירור הוא מדע הטרמו דינמיקה זה הכל

דע את זה ותכיל עליו את חוקי הפיזיקה הפשוטים וההגיון הבריא והכל יבוא על מקומו

כמו שנשאלה פה השאלה

איך האינפיניטי טוב יותר והנינגה אם יש לו 5 צינורות קירור ולא 6

אנשים שוכחים שגוף קירור הוא פונקציה של מס' גורמים

שטח פנים, הובלת חום, עיצוב וחומר

פורסם

עניין צינורות הקירור עלה כאן בתחילת הת'רד, ועליו ניתנה הדעת ממזמן.

אין קשר לעובדה שגופי קירור הינם מדידים בהחלט. חלקם יועדו לדברים מסויימים(כמו הנינג'ה), ולכן יש תלות מסויימת במטרת הצרכן, אך באופן כללי וכמעט-גורף - קירור אחד יהיה טוב מהשני.

פורסם

אני חושב שנינג'ה עם שלוש ארבע מאוררים יהיה חזק עד מאד, בתנאי שאתה מסוגל לסבול את הרעש, תקבן עליו אפילו מאוררי 92 מילימטר או מה שיש לך בבית ותראה את השינוי לפני שאתה רץ להחליף...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות האיכותיות אבל נראה לי שאני אלך על האינפיניטי מכיון שאין כרגע להשיג את הטוניק.

לפי הכתבה הזאת:

http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2937

אינפיניטי עם 2 מאווררים נותן קירור מצוין ולא נופל מהטוניק בהרבה ברמת הרעש\קירור וזה מספיק לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים