עבור לתוכן

שאלה על נטוויזן

Featured Replies

פורסם

יש לי IP קבוע ואני רוצה לנות אותו שישתנה (ראפידשייר)

חבר שלי אמר לי שמהחברה (אני מנטוויזן) אני יכול אוטומטית לבקש והם ייענו לי

זה נכון אפשרי הערות תלונות הצעות לפני שאני מתקשר

פורסם

אני מקווה שאתה בכבלים ולא מאחורי ראוטר ובגלל ז אתה רוצה לשנות

אם כן אז תנסה קודם ליצור חייגן כבלים במקביל לחיבור שיש לך עכשיו וככה יהיה לך IP משתנה עם כל חיבור ועדיין הIP הקבוע

אם אתה לא רוצה אז טלפון אחד לנטוויז'ן והם מסדרים את זה

פורסם
  • מחבר

לא אני יש לי ADSL

אם אני יתקשר הם ישנו לי

פורסם

אם תתנתק ותתחבר שוב האיפי ישתנה לך.

פורסם

ב ADSL בנטויז'ן אין לך אייפי קבוע, אלא אם כן זה מנוי עסקי (של אחד מבני המשפחה) וביקשו IP קבוע במיוחד.

ובמקרה הזה בשביל לשנות אייפי - כן, אתה צריך להתקשר לתמיכה העסקית, וזה לא משהו שאתה יכול להחליט לעשות סתם כי מתחשק לך.

וזה מצריך בד"כ אישור של בעל המנוי העסקי, ושליחת פקס עם לוגו של החברה וחתימה של איש הקשר.

אם זה לא מנוי עסקי אז אין לך שום IP קבוע, תנתק את הראוטר לכמה דקות מהחשמל, תחזיר, ויהיה לך IP חדש

(או לחילופין, תתנתק ותתחבר בחזרה דרך הממשק הגרפי של הראוטר שלך, זה עדיף על לנתק מהחשמל ולהחזיר)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

אנחנו רגיל יש קו אחד לכולם

ומזה הממשק הגראפי?

והאייפי שלי קבוע

פורסם

כל מה שכתבתי לך היה מדוייק

אם לא הבנת , תקרא שוב , ולאט לאט, אם עדיין לא הבנת, תכתוב מה בדיוק לא הבנת.

אין לך IP קבוע בנטויז'ן ב ADSL , אלא אם כן המנוי הוא מנוי עסקי או שביקשתם IP קבוע במיוחד.

אני אומר את זה בתור עובדה, לא השערה.

ואתה מוזמן להתקשר לנטויז'ן לוודא את זה.

הממשק הגרפי זו התוכנה שיש בראוטר שלך שבעזרתה אתה רואה ויכול לשנות את ההגדרות של הראוטר.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרת

האם יכול להיות שהראוטר עצמו זה מה שקובע לי לIP קבוע למה הוא מבזק

פורסם

תגיד, ה IP הקבוע הזה שאתה ממשיך לדבר עליו (בלי להתקשר לברר בנטויז'ן למשל, או לעשות את כל ההצעות שהצענו לך כאן)

ב-מ-ק-ר-ה מתחיל בספרות 192.168 ? או 10.0.0 למשל ?

פורסם
  • מחבר

כן למה

אה זה כאילו הIP ביני למודם?

למה כשיו יש לי במודם את ה10.0.0.1 ואני זוכר משהו עם 192.168 בשני מחשים אחרים שיש לנו שיש להם ראוטר

פורסם

ה192.168.0.1 זה בינך לבין הראוטר.

פורסם

מתחילת הדיון הזה חשדתי שאתה מדבר על IP ברשת הפנימית, מזל שהחלטתי באמת לשאול סוף סוף.... :silly:

אז מה לכל הרוחות מפריע לך שה-IP ברשת הפנימית שלך הוא קבוע ? הרי זה לא קשור לrapidshare או לשום דבר חיצוני לרשת שלך....

זה בסה"כ ה IP הפנימי שהנתב נותן למחשב שלך, לאף אחד באינטרנט (בעולם החיצוני לרשת שלך) לא ממש אכפת מה ה IP הפנימי שלך.

(ובטח ובטח שה-IP הזה לא קשור לנטויז'ן או לבזק, אם משום מה אתה עדיין מתכנן להתקשר אליהם לגבי הנושא הזה...)

פורסם

כדי להוריד מראפידשר אתה ריך לשנות את הIP של הראוטר (הIP החיצוני איתו יש לך גישה לאינטרנט).... פשוט תכנס לממשק של הראוטר ותלחץ להתנתק ולהתחבר ותקבל IP חדש

פורסם

אפשר לבקש שה-IP יתחף כל 15 דקות ? :smile1:

פורסם

למה צריך את זה... :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים