פורסם 2007 ביוני 718 שנים יש לי IP קבוע ואני רוצה לנות אותו שישתנה (ראפידשייר)חבר שלי אמר לי שמהחברה (אני מנטוויזן) אני יכול אוטומטית לבקש והם ייענו ליזה נכון אפשרי הערות תלונות הצעות לפני שאני מתקשר
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אני מקווה שאתה בכבלים ולא מאחורי ראוטר ובגלל ז אתה רוצה לשנותאם כן אז תנסה קודם ליצור חייגן כבלים במקביל לחיבור שיש לך עכשיו וככה יהיה לך IP משתנה עם כל חיבור ועדיין הIP הקבועאם אתה לא רוצה אז טלפון אחד לנטוויז'ן והם מסדרים את זה
פורסם 2007 ביוני 718 שנים ב ADSL בנטויז'ן אין לך אייפי קבוע, אלא אם כן זה מנוי עסקי (של אחד מבני המשפחה) וביקשו IP קבוע במיוחד.ובמקרה הזה בשביל לשנות אייפי - כן, אתה צריך להתקשר לתמיכה העסקית, וזה לא משהו שאתה יכול להחליט לעשות סתם כי מתחשק לך.וזה מצריך בד"כ אישור של בעל המנוי העסקי, ושליחת פקס עם לוגו של החברה וחתימה של איש הקשר.אם זה לא מנוי עסקי אז אין לך שום IP קבוע, תנתק את הראוטר לכמה דקות מהחשמל, תחזיר, ויהיה לך IP חדש(או לחילופין, תתנתק ותתחבר בחזרה דרך הממשק הגרפי של הראוטר שלך, זה עדיף על לנתק מהחשמל ולהחזיר)
פורסם 2007 ביוני 918 שנים כל מה שכתבתי לך היה מדוייקאם לא הבנת , תקרא שוב , ולאט לאט, אם עדיין לא הבנת, תכתוב מה בדיוק לא הבנת.אין לך IP קבוע בנטויז'ן ב ADSL , אלא אם כן המנוי הוא מנוי עסקי או שביקשתם IP קבוע במיוחד.אני אומר את זה בתור עובדה, לא השערה.ואתה מוזמן להתקשר לנטויז'ן לוודא את זה.הממשק הגרפי זו התוכנה שיש בראוטר שלך שבעזרתה אתה רואה ויכול לשנות את ההגדרות של הראוטר.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר שאלה אחרתהאם יכול להיות שהראוטר עצמו זה מה שקובע לי לIP קבוע למה הוא מבזק
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים תגיד, ה IP הקבוע הזה שאתה ממשיך לדבר עליו (בלי להתקשר לברר בנטויז'ן למשל, או לעשות את כל ההצעות שהצענו לך כאן)ב-מ-ק-ר-ה מתחיל בספרות 192.168 ? או 10.0.0 למשל ?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר כן למהאה זה כאילו הIP ביני למודם?למה כשיו יש לי במודם את ה10.0.0.1 ואני זוכר משהו עם 192.168 בשני מחשים אחרים שיש לנו שיש להם ראוטר
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מתחילת הדיון הזה חשדתי שאתה מדבר על IP ברשת הפנימית, מזל שהחלטתי באמת לשאול סוף סוף.... אז מה לכל הרוחות מפריע לך שה-IP ברשת הפנימית שלך הוא קבוע ? הרי זה לא קשור לrapidshare או לשום דבר חיצוני לרשת שלך.... זה בסה"כ ה IP הפנימי שהנתב נותן למחשב שלך, לאף אחד באינטרנט (בעולם החיצוני לרשת שלך) לא ממש אכפת מה ה IP הפנימי שלך. (ובטח ובטח שה-IP הזה לא קשור לנטויז'ן או לבזק, אם משום מה אתה עדיין מתכנן להתקשר אליהם לגבי הנושא הזה...)
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים כדי להוריד מראפידשר אתה ריך לשנות את הIP של הראוטר (הIP החיצוני איתו יש לך גישה לאינטרנט).... פשוט תכנס לממשק של הראוטר ותלחץ להתנתק ולהתחבר ותקבל IP חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.