פורסם 2007 ביוני 718 שנים לא הבנתגם אם הליבה סופר-יעילה, במידה והיא רותחת מחום כבר עדיף ליצרן להאט אותה במקצת (ההצעה שלי: אנדרקלוק) וככה הכרטיס יהיה קריר ושקט בברירת המחדל. ורק לקוחות שילכו על אופציית האוברקלוק ייאלצו להחליף את גוף הקירור. הגיוני לא?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים להיפך, מאוד יקר ליצר כרטיסי מסך, או לפחות את כרטיסי ה-HIGH END, אתה יודע כמה מסובך ליצר אותם ככה שכל צינורות העיבוד שבליבה יתפקדו, והחברה המייצרת לא תיאלץ למכור את הכרטיס כ-MID-RANGE? זה ככה אגב גם במעבדים, אבל אז מסובך ליצר את הליבה כך שתצא ללא פגמים, ותוכל לעבוד בתדר גבוה גם בתנאים קיצוניים מבלי לקרוס.העלויות ייצור הן אפסיות, במיוחד במעבדיםאבל גם בכרטיסי מסךהעלויות הופכות להיות גבוהות כאשר "מעמיסים" עליהן את עלויות המו"פ
פורסם 2007 ביוני 718 שנים לא הבנתגם אם הליבה סופר-יעילה, במידה והיא רותחת מחום כבר עדיף ליצרן להאט אותה במקצת (ההצעה שלי: אנדרקלוק) וככה הכרטיס יהיה קריר ושקט בברירת המחדל. ורק לקוחות שילכו על אופציית האוברקלוק ייאלצו להחליף את גוף הקירור. הגיוני לא?אם לחשוב על זה מהכיוון שהצעת אז כן.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים לא הבנתגם אם הליבה סופר-יעילה, במידה והיא רותחת מחום כבר עדיף ליצרן להאט אותה במקצת (ההצעה שלי: אנדרקלוק) וככה הכרטיס יהיה קריר ושקט בברירת המחדל. ורק לקוחות שילכו על אופציית האוברקלוק ייאלצו להחליף את גוף הקירור. הגיוני לא?תזכר מה היה בדור של ATHLON וP4. הליבה של AMD הייתה יעילה הרבה יותר והשתמשה בקלוקים נמוכים.אתה לא חייב קלוקים גבוהים כדי להגיע לביצועים טובים זה מה שאני מנסה להגיד.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים כרטיסים התחממו מאד גם שהם היו בקלוקים לא גבוהים במיוחד, עיין ערך 6800GT/ULTRA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.