פורסם 2007 ביוני 718 שנים שלום לכולםקניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם)והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים.אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסתהוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים המחשב עם X64 מנסה לקחת את הדרוורים של XP אבל הם לא מתאמים לותוריד דרוורים למדפסת של X64http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=229:1:0:513:0:0
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר פשש נחמד ללקסמרק יש דרייברים לויסטה ועוד ל64 , נחמד ואני זילזלתי בחברה תמשיך לזלזל הדרייברים ייצוגיים בלבד, יש אותם גם בדיסק אבל זה לא משנה כי הויסטה לא מצליחה להתקין אותם והיא רושמת שהיא לא מוצאת דרייברים מתאימים למדפסת. יש עוד רעיונות?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים קשה לי להאמין שהדריוורים לא עובדים ,אתה כנראה לא מתקין את זה כמו שצריךבכל מקרה אם אין דריוורים זה לא יעבוד
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר קשה לי להאמין שהדריוורים לא עובדים ,אתה כנראה לא מתקין את זה כמו שצריךבכל מקרה אם אין דריוורים זה לא יעבודאני מתקין כמו שכתוב. פשוט הויסטה אומרת שהדרייבר לא מתאים הוא מזהה את המדפסת כUNKNOWN לא LEXMARK ועכשיו כמו שפעם הייתי קורא להרשמית היא חזרה להיות דרעקמרק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.