פורסם 2007 ביוני 618 שנים אז ככה שאני נכנס למשחק בהתחלה (וזה גם באונליין וגם לא באונליין) הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. נירשמתי שם לאתרים האלה לא יודע מה הוא רצה בכל מיקרה זה לא נותן לי להיכנס למשחק.. מה אני עושה??
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר לא חח אבל התקנתי אותו הבעייה זה בתחילת המשחק אחרי שהוא עושה תסירטון הוא מבקש שם משתמש וסיסמא
פורסם 2007 ביוני 618 שנים תיקרא את חוקי הפורום, אסור בפירוש לדבר על דברים שהורדת או לא חוקיים.אתה צריך ליקנות את המשחק עם שם מישתמש + סיסמא או CD-Key.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים לא חח אבל התקנתי אותו הבעייה זה בתחילת המשחק אחרי שהוא עושה תסירטון הוא מבקש שם משתמש וסיסמא איך אתה רוצה לשחק בו אם הוא לא מקורי :s05:
פורסם 2007 ביוני 618 שנים לך לפלאפל הקרוב לביתך, בקש מנת פלאפל בלי הפלאפל ובלי הציפס רק החומוס והסלט ואח"כ תתלונן למה אין לך פלאפל בפיתה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים 1) אסור לדבר על זה בפורום, קונה חוקי או לא.2) עם תמשיך לדבר על ווארז והורדות לא חוקיות תקבל אזהרה, אתה מוזמן ליקרוא את חוקי הפורום.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132229.0המשך יום טוב!!
פורסם 2007 ביוני 818 שנים חח בידור איתכם כאילו שאתם קונים את הכל חוקי חחחחזה בכלל לא משנה מי קונה/לא קונה מה.אסור פה לדבר על זה וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.