עבור לתוכן

שאלה מוזרה על מדיות לצריבה.

Featured Replies

פורסם

יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-).

הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי.

הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?

פורסם

ברור שיפן :xyxthumbs:

בוא נגיד שאם מצאת תוצרת יפן אתה בר מזל

פורסם

למה בר מזל אם זה יפן?טיואן יותר טוב לא?

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, למרות שחלק אומרים שטיוואן יותר טוב וחלק שיפן.בכול מקרה אין על האריזה המתוחכמת של היפנים :P.

ובקשר ל + ול (-) לא ברור לי למה יש לי כול כך הרבה שגיות PIF עם ה + =\

פורסם

אולי בגלל שהצורב שלך לא יודע לסרוק?מה החברה שלו?

פורסם
  • מחבר

אחי צורב חדש דנדש LH-20A1S מעודכן ל L05 הכי חדש

פורסם

האמת ליאוטאון דוקה כן יודע לסרוק (ועוד איך).יתכן שיש בעיה בקונפיגורציה של המחשב.אולי הכבל לא טוב? :nixweiss: תנסה לחבר את הצורב על חיבור אחר.הדיסקים שלוורבטים לא נותנים PIF גבוה.טוב אולי תוצרת אינדיה פחות טובים אבל לא עד כדי כך.תשים סריקת טעויות פה שנראה.

פורסם
  • מחבר

אחי מזה חיבור אחר? זה כבל SATA.

אממ.. מה שמוזר שעם VERBATIM DVD-R אני מקבל תוצאה 98% יענו משהוא די מושלם. רק ב DVD+R אני מקבל 300 כככה (אני מדבר על PIF).

ד"א, אני משתמש רק ב טיואאן ולא אינדיאה אוו יפן.

פורסם

if it ain't broken don't fix it

וורבטים טאיוואן בהחלט מספיקים, לא אחת נתקלתי באנשים שקיבלו תוצאות הרבה פחות טובות עם וורבטים יפן.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל לא מובן לי למה מיבאיים לארץ כול כך קצת יפנים? מה הסיבה? :s07:

פורסם

לרוב הם איכותיים.יש בקרה גבוהה (אחוז גבוהה נפסל) כמו כן חומר גלם יקר.מה שאומר שהדיסקים עולים יקר!כנראה היבואנים מפחדים שאף אחד לא יקנה במחיר הזה.היה פעם אתר בארץ שמחר TY באופן סדיר.אבל הוורבטים נחשבים גם הן לTOP.כמו כן הדיסקים שלהם שהם תוצרת יפן הם תוצרת TYכך שלא כדאי להתלונן יותר מדי.

פורסם

לפני כמה חודשים מישהו השווה כאן TY לוורבטים טאיוון. וורבטים היו יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

לדעתי וורבטים הכי טובים.

ראיתי ביפן השוואות בין כול ה TY ו -(יענו הקוד של הוורבטים)MCC00XORGX

וללא ספק הוורבטים ניצחו(ד"א, ביפן הם משתמשים רק בוורבטים יפנים נכון ? :kopfpatsch:), אבל בוא נחזור לדיון.

למה אני מקבל הרבה שגיות ב + ? ובמיונס אני מקבל ממש קצת.

פורסם

לפני כמה חודשים מישהו השווה כאן TY לוורבטים טאיוון. וורבטים היו יותר טובים.

אם אני זוכר נכון הTY היה של וורבטים(תוצרת יפן).אבל בהשואה אם הTY אחר (למשל פוגי) לא היתה הכרעה.
פורסם

איזה מדיות בכלל זה וורבטים טאיוון? שכחתי... מיצובישי או שאני טועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים