עבור לתוכן

קניתי את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX 360 שמתחבר למחשב ב149 ש"ח אבל......

Featured Replies

פורסם

קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר

חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE

המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה

אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני רוצה לקנות אחד

הוא בא עם הדבר הזה שמחברים למחשב בשביל שהוא יזהה את השלט האלחוטי?

פורסם

קנית גיים פאד + הרסיבר שלו ב200 ש"ח?! בארץ..?!

פורסם
  • מחבר

קנית גיים פאד + הרסיבר שלו ב200 ש"ח?! בארץ..?!

כן :)

אנשים איפה אתם חיים?!?!?.......רוצו מהר לפני שייגמר יש מבצע עכשיו באופיס דיפו לרגל יום הולדת 13 שנה לחנות

ויש מבצעים על מוצרים של מייקרוסופט ....על השלט האלחוטי של הXBOX 360 + הGAMING RECIVER זה שמתחבר למחשב על מנת לאפשר לשלט האלחוטי לעבוד

שילמתי בחנות אופיס דיפו בקניון בת-ים 199 ש"ח....וחוץ מזה מילאתי את טופס המבצע של מיקרוסופט ושלחתי להם ....ובעוד כ6 שבועות אני אמור לקבל בחזרה

בדואר צ'ק על סך 50 ש"ח להפקדה בחשבון הבנק שלי ...מה שנקרא REBATE .....מה שאומר שעל השלט האלחוטי+החיבור למחשב אני משלם בסופו של דבר 149 ש"ח

אני לא רוצה לעשות פה פירסומת ....אבל אנשים טוסו לסניף אופיס דיפו הקרוב אליכם ותרכשו את השלט הנפלא הזה....המבצע הוא עד גמר המלאי או עד ה30.6.07

ולגבי טופס המבצע (אותו תבקשו מהמוכר...מיקרוסופט חייבים לקבל אותו מקסימום עד ה22.7.07)

כדי לקבל חזרה את ה50 ש"ח אתם צריכם

1. למלא את הטופס באותיות דפוס בלבד ולחתום עליו שאתם לקוחות פרטיים ולא עיסקיים

2. לגזור את הברקוד מהאריזה של השלט האלחוטי

3. לצרף את החשבונית המקורית

4. חשוב מאוד צלמו את כל המסמכים האלה לפני שאתם שולחים שתהיה לכם הוכחה לכל מקרה

ו5 והכי חשוב מבחינתי.....יש פה למישהו את השלט האלחוטי הזה מחובר למחשב והרטט פועל לו?

פורסם

תודה אחי קניתי היום את הסטיק!!! מה שמצחיק שהמכיר הכי זול שלו הוא 360.. בגלל שכל החניות מייבאות אותו שחור

חוץ מהם.

ואמור להיות לו רטט, אבל רק במשחקים שתומכים בזה... בדקתי אותו על ה 360 והיה רטט

פורסם
  • מחבר

תודה אחי קניתי היום את הסטיק!!! מה שמצחיק שהמכיר הכי זול שלו הוא 360.. בגלל שכל החניות מייבאות אותו שחור

חוץ מהם.

ואמור להיות לו רטט' date=' אבל רק במשחקים שתומכים בזה... בדקתי אותו על ה 360 והיה רטט

[/quote']

אין בעד מה אחי...תתחדש:)

ואני יודע שיש לשלט הזה רטט כי יש לי גם את הגרסא הרגילה שלו... שעבובדת מצויין ועם רטט במחשב

אבל משום מה השלט הלחוטי לא פועל עפ רטט במחשב

פורסם

אז המשחק לא תומך, רשום בחוברת שבמשחקים תומכים אפשר גם לשנות את עוצנת הרטט

פורסם
  • מחבר

אז המשחק לא תומך' date=' רשום בחוברת שבמשחקים תומכים אפשר גם לשנות את עוצנת הרטט

[/quote']

תומף ברטט וזה בדוק!!!....אני מדבר על NFS וTEST DRIVE שעובדים עם רטט בגרסא החוטית הרגילה של השלט של ה360 בחיבור למחשב בUSB

אבל באלחוטי אין לי רטט

פורסם

שמע זה מוזר, האמת אין לי ממש משחקים ב PC כדי לבדוק את זה

פורסם

השלט הזה אלחוטי וגם מתאים ל360?

פורסם

השלט הזה אלחוטי וגם מתאים ל360?

:xyxthumbs:

פורסם

נשמע מגניב העסק הזה...

אבל לא הבנתי משהו, צריך לקנות שנאי חיצוני לשלט האל חוטי בשביל שיחבר אותו למחשב?

וביחד איתו זה יוצא 150?

פורסם

זה שלט אלחוטי מקורי של מיקרוסופט או שצד שלישי?

ואם יש לי כבר שלטים אלחוטיים של 360 אפשר לקנות רק את הרסיבר למחשב או שצריך שהשלט יהיה מיוחד מותאם למחשב (גירסא מיוחדת)?

פורסם
  • מחבר

תגובות ל2 השאלות שמעליי

1. אתה קונה את השלט וביחד איתו אתה מקבל בתוך האריזה את הרסיבר שמתחבר בחיבור USB אל המחשב (כמו שאתה מחבר מקלדת אלחוטית או עכבר אלחוטי אתה חייב איזשהו רסיבר כדי שיקבל את אותות השידור האלחוטיים) זה רסיבר מאוד קטן בגודל של מצית זיפו שטוחה שיושב שלא מרגישים בנוחכותו בכלל

2.תשובה לשאלה השנייה ...השלט הוא שלט אלחוטי מקורי של חברת מיקרוסופט ממש כמו זה שקיבלת יחד עם הXBOX 360 ...

ואם יש לך כבר שלטים אלחוטיים של ה360 אז מספיק שתקנה רק את הרסיבר+תתקין את הדרייבר שבא איתו וזה הכל זה פשוט אותו שלט בדיוק

פשוט הגרסא שאני קניתי מקבלים איתה ביחד את הרסיבר וזה עלה לי 149 ש"ח הכל!!!

@@@אני לא ראיתי אף מקום בארץ שמוכר רק את הרסיבר....בחוץ לארץ הוא נמכר בנפרד במחיר של 20 דולר@@@

פורסם

אחי, קניתי היום את השלט (גם בבת-ים). איך בדיוק מנצלים את הRebate? (זה בכלל אקטואלי לארץ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים