עבור לתוכן

מגניף! שיפור כרטיס קול X-FI, וCDP איכותי שנקרא PS1 :)

Featured Replies

פורסם

יש לך X-fi לא? אתה מתכוון לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

אין לי X-FI. אם היה לי תהייה בטוח שהייתי משתגע קצת יותר ממנו :D

Anatoli.

פורסם

חבל שיש לי שתי ידיים שמאליות, וידע ששואף לאפס בתחום הזה. אני מת לעשות מוד כזה לx-fi שלי.

פורסם
  • מחבר

לא צריך יותר מדיי ידע, סך הכל כמה הלחמות. אתה גם יכול לקחת את החלקים הדרושים, להביא למישהו במעבדת אלקטרוניקה והוא יעשה לך את זה בסכום דיי נמוך.

Anatoli.

פורסם

אוקיי, המוד הזה עבר למקום גבוה ברשימת הדברים-לעשות שלי... אפילו לפני קניית מגבר כי הבנתי שאפשר לשפר את יכולת ההגברה משמעותית ע"י החלפת הקבל הזה ליד הCDP, שאצלי הוא גם ככה עקום. עכשיו אני רק צריך לחכות חודש לאבא שלי שיחזור מחו"ל ויעשה לי את זה. :smile1:

ממש תודה שהבאת את זה לתשומת ליבנו אנטולי. :xyxthumbs:

בקשר לPS1- ממש הזוי. קונסולת משחקים גרוטאה בשווי גג 35$ מוציאה ביצועים ברמה של CDP של 6000$? נה... לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

הקבל שהוא החליף הוא הפילטר מתח. הקבלים של היציאה נמצאים ביציאה.

Anatoli.

פורסם

וואו מגניב, תודה על הידיעה אנטולי.

פורסם

אם היה לי את הכרטיס הרגיל ולא את גרסת פאטאליטי (ואם הייתי יודע להשתמש טוב במלחם) הייתי עושה את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שההבדלים בין הכרטיסים כל כך גדולים. אולי טיפה במיקום או משהו, אבל בסופו של דבר הפילטר מתח זהה והדרגת יציאה פחות או יותר זהה עם הבדלים דיי קטנים של ה-OPAMP אולי, צריך לבדוק אות זה.

Anatoli.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן בכלל?

אני לא מבין מה זה המוד הזה בכלל ואין לי מושג מה זה X FI

פורסם
  • מחבר

נכנסת לקישור? יש שם הסבר על הכל.

X-FI זה כרטיס קול של קריאטיב, אתה מוזמן להיכנס למדור ביקורות הסאונד של האתר, ולקרוא ביקורת על הכרטיס. יש בקישור מישהו שהחליף כמה רכיבים ושיפר את הכרטיס.

Anatoli.

פורסם

למנדי יש XFI, אני אשלח לו את הדיון הזה, הוא אוהב מודינב עד כמה שאני יודע.

פורסם

אני לא חושב שההבדלים בין הכרטיסים כל כך גדולים. אולי טיפה במיקום או משהו, אבל בסופו של דבר הפילטר מתח זהה והדרגת יציאה פחות או יותר זהה עם הבדלים דיי קטנים של ה-OPAMP אולי, צריך לבדוק אות זה.

Anatoli.

אני התכוונתי לזה שהכרטיס די יקר ולא בא לי להסתכן בהרס שלו.

פורסם

לי יש PS1 מי רוצה לקנות יאללה להציע מחיר !

הוא עובד

אין עליו סריטה הכפתור של הפתיחה קצת הרוס אבל זה בסדר

עם קורא צרובים

שלט

:D

חחחח אם מישו רציני אני באמת ימכור

ד"א

לא הבנתי את המוד למרות שנכנסתי לאתר וקראתי קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים