עבור לתוכן

Fallout 3 Trailer

Featured Replies

פורסם

עצם זה שהמנוע הוא של OBLIVION לא אומר כלום, כי גם CIV4 משתמש במנוע הזה.

???

מה עישנת?

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"שני המשחקים הציגו עולם איזומטרי עם שיחות מרובות-תשובות ולחימה בתורות (כמו Baldur's Gate) "

טעות איומה. Baldur's Gate היה RTwP ולא TB, והקרבות בו היו הרבה פחות מעניינים.

אם 3 יראה כמו אובליביון, זה יהרוס את fallout מהבסיס. ואכן, השמועות אומרות שהמשחק יהיה לא יותר מoblivion with guns, כאשר היו הדלפות של אנשים שסיפרו שכבר לפני יותר משנה היה להם playable build, המשחק יהיה מאותה זוית ראיה כמו אובליביון+RT(כמובן, איך אפשר אחרת אם הוא לא יהיה איזומטרי?) ודיאלוגים נחשבו ל"אקסטרה" מההתחלה, ונצטרך להתפשר על דברים כמו "i think i saw a mud crab in the morning! awful, awful creatures!"

בקיצור, אשפה. מצד אחד אלה שמועות, מצד שני האנשים שסיפרו על זה מאד מקושרים בתעשייה ואף פעם לא אומרים שטויות. נקווה להתבדות. בכל מקרה, עצם זה שהמנוע הוא של OBLIVION לא אומר כלום, כי גם CIV4 משתמש במנוע הזה.

שיהרוס. הבסיס של Oblivion יותר טוב. בשבילי משחק תפקידים זה משחק המאפשר להיכנס לנעלי הדמות ולהרגיש שאתה חלק מעולם חי ונושם. גם עלילה חשובה, ללא ספק, אבל אני מוכן להתפשר על עלילה בינונית בתנאי שיתנו לי עולם עתידני אפוקליפטי חי ונושם, שאוכל לחקור מהזריחה עד הצאת הנשמה.

נ.ב

אני ממליץ בחום שתוריד SP למוח. עידן Baldur's Gate הסתיים ולא ישוב יותר. ברוך שפטרנו.

פורסם

fallout tatics = awsome

אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי בחיי

ממש בפוקס גמרתי את המשחק נשאר לי חייל אחד גוסס וזהו :P

גם מאוד אהבתי את 1 ו 2 אבל טקטיקס לוקח את כולם

פורסם

שיהרוס. הבסיס של Oblivion יותר טוב. בשבילי משחק תפקידים זה משחק המאפשר להיכנס לנעלי הדמות ולהרגיש שאתה חלק מעולם חי ונושם. גם עלילה חשובה, ללא ספק, אבל אני מוכן להתפשר על עלילה בינונית בתנאי שיתנו לי עולם עתידני אפוקליפטי חי ונושם, שאוכל לחקור מהזריחה עד הצאת הנשמה.

נ.ב

אני ממליץ בחום שתוריד SP למוח. עידן Baldur's Gate הסתיים ולא ישוב יותר. ברוך שפטרנו.

אני לא ממש מסכים - משחק בינוני זה בדיוק מה שהורס גרפיקה טובה ועולם פתוח - חקירה מתחילה לשעמם אחרי כמה זמן. אני לדוגמא לא ממש יכול לשחק ב-Oblivion בגלל הגודל העצום שלו וכל מה שיש לעשות שם, ולעומת זאת אני משוגע על סדרת Gothic כי שם העלילה והדמויות נהדרות ובעלות נפח.

והייתי עכשיו חוזר ל-Baldur's Gate, אם הגרפיקה היתה מתעדכנת טיפה. אין שום רע בעולם איזומטרי (כל ה-RTS-ים הם כאלה, אם לא שמת לב)

"שני המשחקים הציגו עולם איזומטרי עם שיחות מרובות-תשובות ולחימה בתורות (כמו Baldur's Gate) "

אוקי - אל תיקח ללב..

אתה יכול להסביר לי מה זה TB ו-RTwP, ומה ההבדלים ביניהם? אני באמת לא יודע (רציני)

-דרור

פורסם

עזבו את הכל. גרפיקה, מבט, הכל.

המשחק לא יהיה המשך ראוי לפולאוט 3 ורואים כבר מהטריילר ואני אסביר למה

הם פשוט עוברים על צ'ק ליסט של מה אנשים מצפים בלי להגיע לעומק שהוא הוא מה שהפך את פולאוט למה שהוא. זה יהיה פולאוט רק על פני השטח. ב"קוסמטיקה" מה שנקרא

פורסם

שטויות. הטריילר דווקא מראה על אופטימיות. הם הביאו את RON PERLMAN, שמרו על אוירת שנות ה50-sci-fi ונתנו בהחלט הרגשת fallout. אין עדיין אינדיקציה ממשית להאם הם באמת יתנו או לא יתנו fallout אמיתי. את זה נוכל לדעת רק כשנראה screenshot מהמשחק. מה שבטוח, כרגע הם בדרך הנכונה.

לגבי ההבדל בין TB לRTwP, אז הראשון הוא קרב בתורות, כלומר כל אחד מחכה לתורו בשביל לפעול, והשני הוא בזמן אמת, כאשר ניתן בכל רגע ללחוץ על PAUSE ולתת הוראות חדשות, וכאשר לוחצים על pause שוב, אתה רואה את כל ההוראות האלה מתבצעות ביחד עם כולם. יש ניתוחים מעמיקים של 2 השיטות באתר www.nma-fallout.com וגם בrpgcodex, אם אתה מעוניין לקבל הסברים יותר מעמיקים.

פורסם

שטויות. הטריילר דווקא מראה על אופטימיות.

אני יודע שאני חדש פה והכל, אבל הוא תמיד כזה נחמד לאנשים?

לגבי ההבדל בין TB לRTwP, אז הראשון הוא קרב בתורות, כלומר כל אחד מחכה לתורו בשביל לפעול, והשני הוא בזמן אמת, כאשר ניתן בכל רגע ללחוץ על PAUSE ולתת הוראות חדשות, וכאשר לוחצים על pause שוב, אתה רואה את כל ההוראות האלה מתבצעות ביחד עם כולם. יש ניתוחים מעמיקים של 2 השיטות באתר www.nma-fallout.com וגם בrpgcodex, אם אתה מעוניין לקבל הסברים יותר מעמיקים.

אז יכולת להגיד Turn-Based לעומת Real-Time, זה היה מפשט לי את העניינים - אני כבר די זקן מכדי ללמוד קיצורים חדשים..

תודה על התשובה בכל מקרה..

שטויות. הטריילר דווקא מראה על אופטימיות. הם הביאו את RON PERLMAN, שמרו על אוירת שנות ה50-sci-fi ונתנו בהחלט הרגשת fallout. אין עדיין אינדיקציה ממשית להאם הם באמת יתנו או לא יתנו fallout אמיתי. את זה נוכל לדעת רק כשנראה screenshot מהמשחק. מה שבטוח, כרגע הם בדרך הנכונה.

אני לא רואה מאיפה האופטימיות שלך - אז רון פרלמן עוד פעם אומר את המשפט המפורסם (והיחיד בטריילר) - איך אנחנו למדים מכך שהם בדרך הנכונה? אנחנו מכירים את Bethesda - ואני כבר אמרתי בפוסט קודם שאני לא מתלהב מ-Oblivion כי העולם שם כל-כך גדול, שזה כבר נהיה משעמם לחקור.. מה מבטיח ש-Fallout 3 לא יהיה "Oblivion with guns"?

-דרור

פורסם

כשאדם אומר בבטחון מופלג דברים שאינו מבין בהם, זה צורם לעיניים לקרוא, אז התגובה בהתאם.

עד כמה שאתה לא מתלהב מאובליביון, אני מתלהב אפילו פחות, ויש מיליון סיבות לחשוש שfallout 3 לא יהיה sequel ראוי. אך הטריילר הספציפי הזה אכן מראה סיבה לאופטימיות, כי הם got it right בכמה וכמה דברים. אין סיבה לא לתת להם את הbenefit of the doubt, כל עוד הם לא הראו עדיין שום דבר מהמשחק. הטריילר הראה שיש להם מושג, ועצם הבאתו של רון פרלמן אומר שהם קלטו שהדברים הקטנים גם כן חשובים.

לסיכום, בסך הכל אני מאד פסימי, אבל הטריילר הזה ספציפית מראה על אופטימיות. להגיד שדווקא מהטריילר הזה ספציפית אפשר להבין שזה לא יהיה המשך ראוי, אלו אכן שטויות.

בכל מקרה, עוד מעט נדע כבר הרבה יותר.

פורסם

הוא בהורדה אצלי, אבל אני מכיר את SJ וסומך על השיפוט שלו..

מה שאני כן יודע, זה שדיאלוגים טובים במשחק מחשב היום זה נדיר כמו קטין ששומע ג'אז.

זה מה שעשה הרבה מהמשחק עבורי(הקודמים), זה היה כמו לקרוא ספר מצוין, השאלה אם עכשיו זה יהיה כמו החידוש למלחמת הכוכבים או כמו שר הטבעות..

עריכה:

פששש, מעניין...זה כמובן רק CINEMATIC , לא INGAME... אבל לפי האווירה...נראה לי שהם תפסו שם דווקא משהו באמת...

אבל אני לא רוצה לפתח תקוות...

עריכה X2:

טעות שלי:

Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]). 2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire" 3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2

זה משתמש במנוע ובטקסטורות והכל אבל זה מרונדר לסרט..

פורסם

אין לי בעיה עם המנוע - אני האחרון שיגיד משהו נגד משחק עם גרפיקה טובה (רק לפני חודש קניתי את המחשב החדש שלי - 'סתכלו במפרט..).

אני גם חושב שהטריילר כן מציג את האלמנטים החשובים - הרדיו הישן שפועל על שפורפרות ואקום, השיר, פוסטרים מלפני המלחמה, פרסומות של vault-tek, ואז ההרס, והאיש הנחמד עם ה-BFG וחליפת שריון של ה-BoS, ולקינוח - רון פרלמן..

עם זאת, ב-Oblivion (ואני ממשיך לתת את הדוגמא הזאת כי זו אותה חברה), הסיפור קצת מתפספס בגלל גודל העולם. לא שיהיה לי משעמם לחקור עולם פוסט-אפוקליפטי (כתבתי את זה כמו שצריך?) - אני פשוט מאוד אהבתי את הסיפור של 1+2, וזה מה שהחזיק אותי לאורך שני המשחקים האלה. זה מה שאני אחפש במשחק השלישי, ולפי זה הוא צריך להישפט. הבעיה היא שקשה לספר סיפור לינארי (או כמעט לינארי) בעולם פתוח. אפילו Gothic 3 כבר חוטאים לעצמם עם העולם הענק שהם יצרו (אני רק התחלתי, אבל זה נראה פשוט מתיש..) - אני לא אוהב ללכת לאיבוד בתוך מבוך של side quests, כי הסיפור הגדול הולך לאיבוד.

אולי אני גם קצת מתוסכל, כי אין לי יותר מדי זמן לשחק, בין העבודה, האישה והילד.. ואני עדיין חייב איזו מנה של BF2 ו-CoH לפני השינה, אז כמה זמן אני יכול כבר לשרוף על להסתובב בעולם פתוח? [איזה כיף היה בתיכון - כולה בגרויות..]

ד.

פורסם

זה in-game..? אני בספק

בכל מקרה, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי

+1

פורסם

אני לא ממש מסכים - משחק בינוני זה בדיוק מה שהורס גרפיקה טובה ועולם פתוח - חקירה מתחילה לשעמם אחרי כמה זמן. אני לדוגמא לא ממש יכול לשחק ב-Oblivion בגלל הגודל העצום שלו וכל מה שיש לעשות שם, ולעומת זאת אני משוגע על סדרת Gothic כי שם העלילה והדמויות נהדרות ובעלות נפח.

והייתי עכשיו חוזר ל-Baldur's Gate, אם הגרפיקה היתה מתעדכנת טיפה. אין שום רע בעולם איזומטרי (כל ה-RTS-ים הם כאלה, אם לא שמת לב)

אוקי - אל תיקח ללב..

אתה יכול להסביר לי מה זה TB ו-RTwP, ומה ההבדלים ביניהם? אני באמת לא יודע (רציני)

-דרור

זכותך. אבל אל תשכח ש-Oblivion נחשב למשחק התפקידים הנמכר בהיסטוריה כי הוא עושה בדיוק מה שמשחק תפקידים אמור לעשות. נכון, יש פגמים במשחק, אני לא אומר שלא, אבל עדיין מדובר בחוויה, במיוחד אם מצליחים להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות.

בתור אחד שהיה מכור ל-Baldur's Gate כמו נרקומן ועדיין מחזיק בעותק מקורי של שני המשחקים וחבילת ההרחבה, לא הייתי מתנגד ל-Baldur's Gate 3 על מנוע גרפי מודרני. BG הציג עלילה מדהימה. כדי ליצור קו עלילה מדהים המפתחים נאלצו להקריב את חופש הפעולה. Morrowind, לעומת זאת, הציג עולם פתוח לחלוטין (איזה עוד משחק מאפשר לשחקן להפוך לערפד ולצוד בני אדם?) במחיר של עלילה מפותחת. Oblivion השתפר משמעותית מבחינת עלילה, אבל עדיין מרגיש חלול. אולי Fallout 3 יצליח לשלב חופש פעולה עם עלילה מפותחת.

אני קיבלתי רושם מאד טוב מסרטון הפתיחה כי Bethesda הצליחו לתפוס את הרעיון המרכזי של Fallout.

פורסם

עריכה:

טעות באינפורמציה שהבאתי..לא היה נכון בכלל..

פורסם

לב, תגיד לי, אתה בכלל שיחקת ב FALLOUT?????

אני ממש לא מבין איך אתה יכול לקרוא ל Oblivion "משחק תפקידים אמיתי" בהשוואה ל Fallout.

קניתי את אובליביון בהשפעת ההייפ והבלבול מוח של חבר שלי.

אני חייב לציין שהתאכזבתי. המשחק הוא יותר משחק "הרפתקאות" ואקשן מאשר תפקידים.

מנגנון פיתוח הדמות נחמד אבל משפיע בעיקר על הקרבות במשחק. הדיאלוגים לא מעניינים וצריך ללכת יותר מדי ברגל.

Fallout היה מדהים. משחק תפקידים אמיתי. מנגנון פיתוח דמות אדיר שהשפיע על המשחק מההתחלה.

הגרפיקה שלו לא הייתה טובה, נכון. אבל העקביות של רוח התקופה ורוח המשחק הייתה כל כך חזקה (החל מהאריזה, מדריך, תפריטים, התקנה, עיצוב...) שהיא אפשרה להיכנס לאווירה הרבה יותר בקלות מאשר סתם גרפיקה טובה.

ה NPC-ים היו מעניינים ומדובבים מעולים דבבו אותם (ריצ'ארד דין אנדרסון [מקגייוור], לדוגמה).

בקשר ל -3, בואו נודה בזה, קצת קשה לדעת מה יהיה לפי הסרטון הזה.

אני גם מקווה שהוא יהיה איזומטרי וכן שלא יהיה עטיפת fallout על אובליביון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים