עבור לתוכן

Fallout 3 Trailer

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצד אחד, הם סיפקו את הסחורה בזה שהם נתנו המון טעם של עוד, והראו שיש להם מושג במהות של fallout. הבעיה, שהם ביחד עם זה גם לא גילו שום דבר על המשחק עצמו. :\

פורסם

בעע חשבתי זה Flat Out 3

תודה בכל מקרה

פורסם

באיחור של יומיים הם נזכרו להוציא את הסרטון הזה..

ולמה לא לתת לינק לאתר הרשמי?

http://fallout.bethsoft.com/

פורסם

גראפיקה מרשימה,אבל בטח סרטון מרונדר מראש לא עם המנוע של המשחק.

אם כן,סחטיין,גראפיקה טובה מאוד.

על המשחקיות לא ראו כלום,אולי קצת מהעלילה ומאיך ועל מה יהיה בנוי המשחק.

אה וכמעט שחכתי

מזה המשחק הזה?

FallOut 3?

ז"א ש1 ו-2 כבר יצאו?איפה?לא שמעתי עליהם.

פורסם

הגרפיקה לא מרשימה, וכן זה הכל in game.

לגבי 1 ו2 - איפה היית ב10 שנים האחרונות?! :silly:

פורסם

זה in-game..? אני בספק

בכל מקרה, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי, פליז שזה יהיה איזומטרי

פורסם

חצוף! מי פה הוא המומחה למשחקים?

סתם סתם - אתה חמוד אתה.

;):smile1:

Thirdly, the trailer contains many clues about what the actual game Fallout 3 will look like. Primarily, Hines confirmed the trailer is entirely in-engine

http://www.gamespot.com/news/6172015.html?tag=latestnews;title;1

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה... הם אמרו חורף 2008?

זה המון זמן...

שלא יפשלו כמו עם Brotherhood of steel... צריך דמות אחת ולהשקיע בה, RPG כמו שצריך!

Fallout 1-2 forever...

פורסם

סתיו 2008.

פורסם

אז כן יצאו 1 ו - 2?

מתי?משחקים טובים?איזה סוג?כמו אובליביון?

פורסם

וואי איך ברח לי מהראש שזה היום

הייתי כל כך שקוע בעבודה .

אכן משחקים גדולים 1 ו-2

סיימתי אותם ללא עזרה :)

וגם "אחוות הברזל" אבל 2 קשה אחושרמוטה

עכשיו אני אצפה בטריילר

פורסם

אז כן יצאו 1 ו - 2?

מתי?משחקים טובים?איזה סוג?כמו אובליביון?

Fallout 1 יצא ב-97, ונחשב עד היום למשחק ה-RPG הטוב ביותר (בעיני לפחות זה נכון) ולאחד ממשחקי המחשב הטובים בכלל. זה היה משחק עם גרפיקה לא מרשימה, אבל עם סיפור מעולה וסוחף, ומשחקיות נהדרת. פיתוח הדמות שם היה מרשים מאוד ועם מגוון די גדול של כיווני פיתוח (יחסית לעובדה שזה לא משחק פנטזיה ואין קסמים למשל). הדמויות השונות (NPCs) היו מושקעות מאוד, כמו גם הסביבות עצמן והסיפור. אפילו החוברת שבאה עם המשחק (שאת שתיהן - מהראשון ומהשני - עוד יש לי בבית) היתה מושקעת ברמות היסטריות - הם ממש השקיעו בסביבה סטייל שנות ה-50 (בגלל הפחד ממלחמה אטומית בתקופה ההיא) והחוברת וגם אלמנטים במשחק (פוסטרים על קירות וכו') היו מאוד עקביים.

Fallout 2 יצא ב-98, וכל האמור לגבי המשחק הראשון נכון גם לגבי השני.

שני המשחקים הציגו עולם איזומטרי עם שיחות מרובות-תשובות ולחימה בתורות (כמו Baldur's Gate) - ממש לא כמו Oblivion, אם כי לפי השמועות ככה יראה מספר 3 (עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע ליהודים..)

אח"כ (2001) יצא משחק אסטרטגיה-זמן-אמת (Fallout Tactics: Brotherhood of Steel) שמבוסס על ה-settings של שני המשחקים, אבל למרות שהוא היה טוב בפני עצמו, הוא לא סיפק את הסחורה ולא החזיר את רמת ההתרגשות (ואני מדבר על עצמי, עוד פעם) שהיתה קיימת בשני המשחקים המקוריים.

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא זוכר עוד משחק שתפס אותי כמו Fallout.. ולכל הצעירים שבינינו - אני ממליץ בחום ואהבה לתת צ'אנס ולשחק בהם (היום הם נראים זוועה, אבל אין עולם מושלם)

-דרור

פורסם

"שני המשחקים הציגו עולם איזומטרי עם שיחות מרובות-תשובות ולחימה בתורות (כמו Baldur's Gate) "

טעות איומה. Baldur's Gate היה RTwP ולא TB, והקרבות בו היו הרבה פחות מעניינים.

אם 3 יראה כמו אובליביון, זה יהרוס את fallout מהבסיס. ואכן, השמועות אומרות שהמשחק יהיה לא יותר מoblivion with guns, כאשר היו הדלפות של אנשים שסיפרו שכבר לפני יותר משנה היה להם playable build, המשחק יהיה מאותה זוית ראיה כמו אובליביון+RT(כמובן, איך אפשר אחרת אם הוא לא יהיה איזומטרי?) ודיאלוגים נחשבו ל"אקסטרה" מההתחלה, ונצטרך להתפשר על דברים כמו "i think i saw a mud crab in the morning! awful, awful creatures!"

בקיצור, אשפה. מצד אחד אלה שמועות, מצד שני האנשים שסיפרו על זה מאד מקושרים בתעשייה ואף פעם לא אומרים שטויות. נקווה להתבדות. בכל מקרה, עצם זה שהמנוע הוא של OBLIVION לא אומר כלום, כי גם CIV4 משתמש במנוע הזה.

פורסם

תודה דרור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים