פורסם 2007 ביוני 518 שנים לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל....בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמיםהמפרט שלי טוב:E6300ATI 1900ו 1024 ?MB זיכרוןויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט...מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוסחייב עזרה דחוף
פורסם 2007 ביוני 518 שנים בדוק את זה: כנס ללוח בקרה של הכרטיס מסך, אחר כך לביצועים ושם תשנה לmulti disply mode ! תגיד לי אם חל שינוי..
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר איך אני בודק את המעלות בזמן משחק?אם מישהו יודע שזו בעיה של כ.מסך אז תגידו לי....כי האחריות שלי נגמרת בקרוב מאד אז אולי אני יספיק להחליף אותו או משהו כזהאו קיי בדקתי באמצע משחק בערך וזה הגיע לטמפ' של 87 מעלות!מה עושים?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר כן.. אבל מה להגיד להם?פתחתי את המארז וכל המאוררים עובדים טוב והטמפ' במארז עצמו סבירה פלוס.....ועוד בעיה... המחשב מK.S.P
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אין שום בעיה אם פתחת את המארז . יש בעיה אם פתחת את המארז והרסת משהו שם פיזית. אז תלך אלהם תגיד יש בעיה שהם ישברו את הראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.