עבור לתוכן

עבודה עם שני כרטיסי מסך במקביל

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ שתומך שתי כרטיסי מסך

כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:‏7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E‎ ורציתי להוסיך למחשב את

הכרטיס מסך בשם:‏X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או‏7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).

פורסם

לא ילך,אתה צריך 7600GS או כל שני כ.מסך זהים.

תקרא את הסטיקי בפורום הזה,יש מידע מפורט והסברים עניניים.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי לא תומך HD נכון?

פורסם

גם ג'יפורס 4 תומך HD - הכוונה בHD זה ל HIGH DEFINITION כלומר אבחנה גבוהה, רזולוציה גבוהה. הכוונה ל2 רזולוציות 1366X720 ו- 1900X1280.

מה שצריך להריץ תכני HD זה המעבד בעיקרון כאשר נכון להיום רק הכרטיסים החדשניים ביותר סדרה 8 וסדרת HD2XXX של ATI רק הם מציגים יכולות HD שבאמת נותנות נגינה חלקה ולוקחות את נטל העבודה מהמעבד כלומר המעבד עובד פחות (10-5%) ואילו העיבוד נופל על הכ. מסך וזה עדיף, כך תוכל לעשות עוד דברים בו זמנית.

לסיכום הכרטיס שלך מציג תכני HD בכל פורמט פרט לHDCP.

פורסם
  • מחבר

מה זהHDCP ?

פורסם

מה זהHDCP ?

הגנה של תכנים בהבחנה גבוהה.

פורסם

High-bandwidth Digital Content Protection כלומר הגנה על תכנים בעלי רוחב פס גבוה. זה קידוד שנועד לשמר סרטי HD מפני פורצים, אך אין מה לעשות אנשים תותחים פרצו את זה וגם זה נפרץ כבר.

פורסם
  • מחבר

למה צריך הגנה?מה זה משנה? העיקר לראות את הסרט באיכות טובה וזהו

פורסם

כמו שיש הגנה לדיוידי וכמו שיש הגנה לדיסק מקורי של משחק מחשב כדי שלא תשכור את הסרט מספריית הוידאו החביבה עליך ותעלה אותו

לאתרי שיתוף קבצים לדוג' LIONETWORK(ז"ל) שהרבה מאוד אנשים (יחסית) עשו זאת עם סרטי דיוידי ומשחקי מחשב.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים