פורסם 2007 ביוני 518 שנים הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .
פורסם 2007 ביוני 518 שנים לפי הנתונים שנתת המקסימום שאני יכול לתת לך זה:http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/d815egew/ew_english.pdfתלך לעמוד 72... תקווה שבכל לוחות ה815 הסידור אותו דבר... אתה צריך את חיבור Fאם תגיד איזה לוח יש לך בדיוק זה יעזור..
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה שנית הדבר היחיד שאני יכול לראות עוד על הלוח אם זה fw82815מקווה שזה עוזר[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 11:20:43טוב אז מצאתי את הסוג לוח Intel® Desktop Board D815EGאבל במדריך שהורדתי הסירטוט הפוך 1:1 והפינים לא בדיוק אותו דבר וגם ניסיתי על הפינים שמצוין שם אבל הפוך לא עובד ובוח שזה הלוח לפי ציפ גשר ועוד כמה דברים קיצר אההההההההההההההההההמעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.