עבור לתוכן

המלצה להגה למחשב ל NFS ו GTA

Featured Replies

פורסם

יש למישהו המלצה?

בנוסף, ראיתי הגאים עם דוושות וראיתי כאלה הבאים ללא דוושות. עד כמה העניין קריטי?

פורסם

לדעתי בלי דוושות כל העניין לא שווה... אחד החסרונות היותר גדולים בנהיגה עם מקלדת זה שאתה לא יכול לשלוט בעוצמה של הגז.

פורסם

ל-GTA זה יהיה אולי נחמד אבל למשחקי מרוץ זה לא ממש נוח.

אין מבחר גדול בארץ של הגאים, וגם תלוי מה התקציב שלך?

פורסם

מה ?!

אם כבר הפוך.

פורסם
  • מחבר

ל-GTA זה יהיה אולי נחמד אבל למשחקי מרוץ זה לא ממש נוח.

אין מבחר גדול בארץ של הגאים, וגם תלוי מה התקציב שלך?

התקציב הוא לא הבעיה. אין לי בעיה להוציא יותר אם כדאי. השאלה היא מה אתם ממליצים מנסיונכם, כי לי אין שום נסיון עם הגאים למחשב.

פורסם

אם התקציב הוא באמת לא בעיה אפשר תמיד לקנות את הg25

פורסם
  • מחבר

ואיזו תמורה אני מקבל ששווה את התוספת המטורפת להגאים ב 300 ו 600 שקל מעבר לעובדה ש"יש לי" את ה G25?

פורסם

אם אתה רוצה משהו יותר מחתיכת פלסטיק ולא להגזים עם הG25, ניראה לי שהMOMO יהיה בחירה טובה [אין לי נסיון איתו לצערי, אז תבדוק ביקורות]

פורסם

תשמע, אני לא יודע איך המומו אבל

לי יש את ה-Logitech Formula GP (האדום) כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה ממנו, מה גם שאני משחק בעיקר בסימולטורים של מרוצים (חרשתי עליו ב-CMR2,CMR3,GP4)

הוא די פשוט אבל עושה את העבודה מצויין, הוא מדוייק מאוד ויש לו עמידות טובה.

הדוושות שלו קצת מעצבנות בגלל הזווית שלהם - בהתחלה שמתי להם הגבהה קטנה מאחורה כדי לקבל זווית יותר נוחה, אח"כ כבר בניתי קוקפיט קטן שיש בו מקום לשים אותם בזוית נוחה (פצצה של דבר קוקפיט)

היום הוא גם מאוד זול לפי מה שראיתי בפעם האחרונה.

יש לי גם את הגרסה של הפלייסטישן (הכחול) שהוא על הפנים, אגרסיבי ב-FF שלו ומאוד לא מדוייק.

פורסם

מישהו ראה הגה עם דוושות והילוכים, כי עם הילוכים לא ראיתי, וזה ודוושות, זה מה שעושה את חוויית הנהיגה טובה.

פורסם

אם אתה רוצה ל NFS את מלוא ההנאה, יש כאלה שאוהבים מקלדת,

ויש כאלה שמשחקים עם Gamepad... שזה אחד הדברים הכי כייפים שיש... כשזה בפלייסטישן זה חארטא חח, אבל במחשב זה ממש פצצה כי אתה גם נהנה מגרפיקה הרבה יותר מרשימה...

המלצה לGAMEPAD טוב:

http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094

כל אחד כאן זה אחד פצצה :) רק אלה שהם DUAL עם שני ג'ויסטיקים כאלה..

פורסם

אין כמו הגה! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים