עבור לתוכן

מה אפשר לקנות ב-...??

Featured Replies

פורסם

ברשותי בסביבות ה-1800 ש"ח

תנו לי מפרט הכי טוב שאפשר במחיר הזה ושיהיה הכי יעיל הכולל מעבד AMD לוח אם זכרון וכרטיס מסך...

בבקשה עזרו לי זה דחוף לי...

פורסם

1800 ש"ח זה בערך 350 דולר! (אני אני גם מוריד את המע"מ)

זה לא יותר מידי אם אתה רוצה "מעבד+לוח+זיכרון+כ.מסך"

איזה מחשב יש לך עכשיו????

אולי עדיף לך לקחת AMD+SDRAM

ואז אתה תוכל להאר עם הזיכרון הקיים!

פורסם

הוא אמר שהוא צריך מעבד, לוח אם ,וזיכרון.

112$

AMD Duron 1.1Ghz

מעבד

119$

Gigabyte GA-7VTX-H

לוח אם

66$

MICRON 256 mb DDR 2100

זיכרון פנימי

(מועתק מhttp://www.hwzone.co.il/specs/viewspec.php?type=games&price=3500&monitor=no&submit=%E4%F6%E2+%EE%F4%F8%E8).

זה בערך הכסף שיש לו...

וזה יחסוך לו כרטיס קול וכרטיס רשת (אלא אם הוא ירצה לקנות אותם בכל זאת).

פורסם

ומה עם כרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

תראו אני מוכר את הרכיבים הקיימים שלי שהם:

pentium III 800

SDRAM 256MB (רץ על 100MHZ בגלל המעבד שגם הוא רק 100MHZ)

ASUS V7100T 32MB

PC-Partner לוח אם אפילו בלי AGP 4X

ואני רוצה לקנות...

AMD duron 1000

Mushkin 256MB DDR

EliteGroup K7VTA3

Hercules 3D Prophet II GeForce2 Titanium 64MB DDR

האם המפרט הזה יותר טוב מהקודם? בעיקר האם הכרטיס מסך יותר טוב מהקודם?

פורסם

זאת שטות גדולה לקנות את זה. מעבד ? גם דיורון, ורק 200 מגה הרץ יותר. ???????????!!!!!

זיכרון, את בטח רוצה רק בגלל שהוא DDR. הזיכרון שלך מספיק טוב, הוא לא הגורם לזה שהמחשב שלך לא טס.

ואם מדברים על משחקים, הכרטיס מסך שלך זאת הבעיה. עדיף לך להשקיע איזה 1200 ש"ח על Hercules GeForce 3 Ti200 ותראה איך משחקים וגרפיקה רצים אצלך בטיל, המעבד הישן יחסית לא יפגע בביצועים. קניה של כרטיס מסך טוב תתן לך ביצועים יותר גבוהים מקניה של לוח אם+ מעבד שמהיר ב200MHZ + כרטיס מסך ממוצע.

פורסם

זאת שטות גדולה לקנות את זה. מעבד ? גם דיורון, ורק 200 מגה הרץ יותר. ???????????!!!!!

זיכרון, את בטח רוצה רק בגלל שהוא DDR. הזיכרון שלך מספיק טוב, הוא לא הגורם לזה שהמחשב שלך לא טס.

ואם מדברים על משחקים, הכרטיס מסך שלך זאת הבעיה. עדיף לך להשקיע איזה 1200 ש"ח על Hercules GeForce 3 Ti200 ותראה איך משחקים וגרפיקה רצים אצלך בטיל, המעבד הישן יחסית לא יפגע בביצועים. קניה של כרטיס מסך טוב תתן לך ביצועים יותר גבוהים מקניה של לוח אם+ מעבד שמהיר ב200MHZ + כרטיס מסך ממוצע.

צודק! מה שנכון נכון!!

אם תעשה פה יחס ששל עלות מול ביצועים אז היחס גרוע מאוד!!!!

פורסם

תראו אני מוכר את הרכיבים הקיימים שלי שהם:

pentium III 800

SDRAM 256MB (רץ על 100MHZ בגלל המעבד שגם הוא רק 100MHZ)

ASUS V7100T 32MB

PC-Partner לוח אם אפילו בלי AGP 4X

ואני רוצה לקנות...

AMD duron 1000

Mushkin 256MB DDR

EliteGroup K7VTA3

Hercules 3D Prophet II GeForce2 Titanium 64MB DDR

האם המפרט הזה יותר טוב מהקודם? בעיקר האם הכרטיס מסך יותר טוב מהקודם?

אני לא חושב שאתה צריך כרגע זכרון DDR ויכול להיות שלא מחשב חדש.

אתה יכול לומר לי בבקשה איזה צ'יפסט יש ללוח אם הנוכחי שלך, כי יכול להיות שהוא דווקא כן תומך בAGP4X, ואז כל מה שתצטרך לעשות זה לשדרג את כרטיס המסך שלך, כי המעבד שיש לך כרגע הוא בהחלט מספיק להרבה דברים.

לגבי האדם שאמר שהדורון הוא רק 200 מגה"צ יותר, זה לא כך. המחשב יעבוד הרבה יותר מהר כי הדורון עובד במהירות אפיק של 100 מגה"צ DDR, שהיא 200 מגה"צ. הוא מקבל זכרון DDR, שעובד הרבה יותר מהר מהSDRAM שיש לו כרגע. הוא גם מקבל כרטיסים מסך, זה הדבר הכי חשוב שעובד הרבה יותר מהר מהכרטיס MX שיש לו כרגע, למרות שלדעתי הכרטיס הזה יכול לסחוב עוד משהו כמו חצי שנה עד שנה.

אם הוא צריך לקנות מחשב וממש לחסוך שקל לשקל, יכול להיות שעדיף לו לקנות לוח שתומך בSDRAM כמו הK7S5A של ELITEGROUP ואז הוא יוכל להשאר קצת זמן עם הSDRAM שלו(בתנאי שהוא 133) ובעתיד לעבור לDDR, כי ללוח שהצעתי לו יש ארבעה סלוטים: 2 של SDRAM ושניים של DDR.

נ.ב

אם ה7100 שלך הוא MX רגיל או MX400 יכול להיות שאני אהיה מעוניין לקנות אותו כדי להחליף את הMX200 שיש לי כרגע במחשב המשני שלי, שהוא מאוד מקרטע עם כרטיס המסך הזה.

פורסם

"אני לא חושב שאתה צריך כרגע זכרון DDR ויכול להיות שלא מחשב חדש.

אתה יכול לומר לי בבקשה איזה צ'יפסט יש ללוח אם הנוכחי שלך, כי יכול להיות שהוא דווקא כן תומך בAGP4X, ואז כל מה שתצטרך לעשות זה לשדרג את כרטיס המסך שלך, כי המעבד שיש לך כרגע הוא בהחלט מספיק להרבה דברים.

לגבי האדם שאמר שהדורון הוא רק 200 מגה"צ יותר, זה לא כך. המחשב יעבוד הרבה יותר מהר כי הדורון עובד במהירות אפיק של 100 מגה"צ DDR, שהיא 200 מגה"צ. הוא מקבל זכרון DDR, שעובד הרבה יותר מהר מהSDRAM שיש לו כרגע. הוא גם מקבל כרטיסים מסך, זה הדבר הכי חשוב שעובד הרבה יותר מהר מהכרטיס MX שיש לו כרגע, למרות שלדעתי הכרטיס הזה יכול לסחוב עוד משהו כמו חצי שנה עד שנה.

אם הוא צריך לקנות מחשב וממש לחסוך שקל לשקל, יכול להיות שעדיף לו לקנות לוח שתומך בSDRAM כמו הK7S5A של ELITEGROUP ואז הוא יוכל להשאר קצת זמן עם הSDRAM שלו(בתנאי שהוא 133) ובעתיד לעבור לDDR, כי ללוח שהצעתי לו יש ארבעה סלוטים: 2 של SDRAM ושניים של DDR.

נ.ב

אם ה7100 שלך הוא MX רגיל או MX400 יכול להיות שאני אהיה מעוניין לקנות אותו כדי להחליף את הMX200 שיש לי כרגע במחשב המשני שלי, שהוא מאוד מקרטע עם כרטיס המסך הזה. "

athlon, אמרתי שאם השימוש שלו הוא בעיקר משחקים, עדיף לו לקנות רק כרטיס מסך. תאמין לי שזה ייתן לו יותר ביצועים מלקנות מעבד קצת יותר מהיר, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך ממוצע. אני מקווה ששניינו מסכימים שכרטיס מסך Hercules GeForce 3 Ti200 יעלה בביצועים על כל אלה (במשחקים). אם השימוש שלו לא למשחקים, אז נכון, הוא ירגיש הבדל בביצועים על ניה של מעבד עם מהירות אפיק גבוה יותר וזיכרון DDR.

פורסם

athlon, אמרתי שאם השימוש שלו הוא בעיקר משחקים, עדיף לו לקנות רק כרטיס מסך. תאמין לי שזה ייתן לו יותר ביצועים מלקנות מעבד קצת יותר מהיר, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך ממוצע. אני מקווה ששניינו מסכימים שכרטיס מסך Hercules GeForce 3 Ti200 יעלה בביצועים על כל אלה (במשחקים). אם השימוש שלו לא למשחקים, אז נכון, הוא ירגיש הבדל בביצועים על ניה של מעבד עם מהירות אפיק גבוה יותר וזיכרון DDR.

אני לא מבין מה כואב לך לעשות כמה דברים:

לצטט כמו בן אדם נורמאלי.

לא לנסות להכנס לויכוחים נבובים איתי, כי אתה סתם חוזר על הדברים שלי כאילו את מתחיל איתי ויכוח. תקרא את השורה הראשונה שרשמתי לו לגבי כרטיס מסך, ותראה שזה בערך מה שרשמתי לו, ואל תנסה לשים אותי ביחד איתך באותה סירה, כי אני ממש לא רוצה להיות איתך באותו מקום.

פורסם

הבעיה שלו היא, במידה והצ'יפסט שלו לא תומך בAGP X4, שהוא לא יוכל להפיק את המירב מכרטיס מסך טוב (ג'יפורס 3 Ti200 לדוגמא).

ואז, כבר שווה לו לקנות את כל החבילה, עם כרטיס מסך mid-range.

פורסם

הבעיה שלו היא, במידה והצ'יפסט שלו לא תומך בAGP X4, שהוא לא יוכל להפיק את המירב מכרטיס מסך טוב (ג'יפורס 3 Ti200 לדוגמא).

ואז, כבר שווה לו לקנות את כל החבילה, עם כרטיס מסך mid-range.

לכן אמרתי לו שיבדוק, כי כמו שזה נראה לי בנו לו את המחשב באיזה חנות מקומית, שאולי לא הגדירו את הלוח נכון, לכן ביקשתי ממנו שייתן לי פרטים על הלוח.

פורסם
  • מחבר

הצ'יפסט הוא:

via apollo pro133

פורסם

הצ'יפסט הוא:

via apollo pro133

תכנס לBIOS שלך ותראה אם יש לך באיזה מקום ב

ADVANCE CHIPSET CONFIGURATION

לעשות ENABLED לAGP4X או משהו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים