עבור לתוכן

צוואר בקבוק

Featured Replies

פורסם

לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי...

השאלה היא:

כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי?

המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache

תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?

פורסם

כמובן שאפשר להוציא יותר מהכרטיס עם מעבד כפול ליבה..

אני הייתי ממליץ לך ללכת על משהו בסגנון 1950PRO ולחסוך לעתיד למחשב חדש או מעבד ...

פורסם

כמובן שאפשר להוציא יותר מהכרטיס עם מעבד כפול ליבה..

אני הייתי ממליץ לך ללכת על משהו בסגנון 1950PRO ולחסוך לעתיד למחשב חדש או מעבד ...

:xyxthumbs:

פורסם

אם יש לך כסף לקנות מחשב חדש, לך על זה.

אם לא, לך על ה1950P, ה8800GTS יהיה אוברקיל למעבד כזה (המעבד יהיה צוואר בקבוק די רציני).

פורסם

זיכרון יש לך מספיק, מעבד עם OC זה יכול להיות לך בגדר ה:מספיק וזהו....

כעיקרון אתה תפעיל על הגדרות גבוהות את המשחקים אבל כשיהיה הרבה שחקנים בסרבר אז זה יהיה בעייתי.

פורסם

זה תלוי מאוד באיזה משחקים אתה משחק אבל ברוב המשחקים יהיה צואר בקבוק דיי מורגש.

אם אתה רוצה להישאר עם המחשב שלך עוד הרבה זמן קח 1950XT.

פורסם

זה תלוי מאוד באיזה משחקים אתה משחק אבל ברוב המשחקים יהיה צואר בקבוק דיי מורגש.

אם אתה רוצה להישאר עם המחשב שלך עוד הרבה זמן קח 1950XT.

או X1950PRO

היום ראיתי כאן באתר לינקים לכאלה ב900 ומשהו ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מבין... הכוונה היא שאם אני לא משפר את המעבד אין טעם לקנות כרטיס כזה...

טוב חברים החלטתי ללכת על הX1950 XT כי זה כרטיס ממש ממש חזק אבל יש לו בעיות של התחממות כבדה לא? אם כן מישהו יכול להראות לי איזה קירור יתאים לו?

פורסם

המעבד שלך גם יהווה צוואר בקבוק לX1950XT, בכינות עם מעבד כמו שלך לא הייתי משקיע יותר מX1650XT או X1950PRO, המעבד פשוט חלש מדי.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני?! היה לי X850 XT ולא היה שום צוואר בקבוק השגת מהכרטיס את המקסימום לא היה לי בעיות והגתי ביצועים מרשימים ועכשיו אתה אומר לי ש-X1650 XT מתאים לרמה של המחשב שלי? אני בשוק... אין לי מילים :o

פורסם

X850XT היה אמור לפעול עם המעבד שלך, אבל הוא לא חזק זה לא הופך אותו לחזק הוא לא משהו בחלק מהמילה... תקנה X1950PRO יהיה צוואר בקבוק אולי לא ממש רציני אבל בחלק מהמקרים זה יהיה.

פורסם
  • מחבר

E6300 יספיק?

פורסם

לX1950XT כן, ול8800GTS 320\640\GTX הוא יהווה צוואר בקבוק מינימלי אבל אחרי OC אפילו קטנטן עד 2.5GHZ זה יתבטל.

פורסם

המעבד שלך גם יהווה צוואר בקבוק לX1950XT, בכינות עם מעבד כמו שלך לא הייתי משקיע יותר מX1650XT או X1950PRO, המעבד פשוט חלש מדי.

שטויות במיץ ! :nono:

אני מתערב איתך שאתה לא תרגיש בהבדל בין המעבד שלו לבין E6320 ! לפחות לא עם 1950XT !

אתם לא מבינים שההגבלה היא רק ב FPS גבוה ! שגם ככה אתה לא תרגיש, למעט מקרים מעטים, כגון משחקי אסטרטגיה או שיש המון עצמים.

ואל תביאו לי עכשיו השוואות כי רוב ההשוואות מראות ממוצע וממוצע לא מעניים מה שמעניין זה אם הוא עובר את ה 50 או לא !

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שלא יהיה לי צוואר עם מעבד כמו שלי בכרטיס הספציפי הזה? :smile1:

אני מאושר!!! :P :P :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים