פורסם 2007 ביוני 418 שנים החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים גם אני ניסתי להתחבר וכתוב שאין שרת כזה...אבל האייפי מגיב כשאני עושה פינג בוינדוס...אתה בטוח שפתחת את הסרבר כמו שצריך?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים איזה גירסה אתה מדבר לא הבנתי?אני משתמש בשרתים של STEAM או דרך המשחק עצמו כדי להיכנס או לחפש שרתים
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אבל למה לפתוח שרת של גרסא ישנה יותר? :s05:מחר אני אכנס,היום אני צריך לעוף לישון (קם ב6)
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אפשר לראות אם יש מישהו לפני שנכנסים למשחק? כתוב אותי ו: super natural ventarilo )
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אפשר לראות אם יש מישהו לפני שנכנסים למשחק? כתוב אותי ו: super natural ventarilo ) זה אומר שהשרת ריק מחר אני יבלה בו יותר זמן .. בין 2 ל10 ככה בהפסקות =] נשחק בכייף אנשים 1nStall קרעתי אותך יקערת אורז אסייאתית חהחהחהחחהחהחה :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.