פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אתה באמת רוצה תשובה?!....... כן דבר חופשי מה רע ? האתר הוריד תלינק משום מה אני אחזיר שוב בתקווה שלא יורידו אותו ...:\ מי שמכיר שרת טוב להעלות אליו קובץ אשמח לשמוע.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אסף היקר שלום,כל כך התרשמתי מההשקעה שהשקעת בי, להקליט אותי ככה ולהשמיע ככה,ד"ש ללקוחות שלך שמשגעים לך את השכל, אנחנו כניראה מרגישים אותו הדבר כרגע.ומי שרצה לבעוט בי, שיבוא.בעכבות השיחה היום, נבדקו קצב התעבורה שעברה על השם משתמש שלךבהצלחה.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר חחחברצינות ?אף אחד לא רוצה לבעוט באף אחדכולם מפנים תלונות לטכנאי מחשבים והם מפנים אותם חזרה לחברות האינטרנט במקרה הזהמקור אמין אחד תמיד אחראי על כל הבעיותלטובת כולם ולטובת כל עם ישראל אני חושב שזה לא בסדר מה שעושים לנו הלקוחותמקווה שזו רק תופעה חולפת ...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני אגיד לך עוד משהו.אחד התומכים פה בנטויז'ן מחובר בבב"להוריד בטורנט 100 ג'יגה בשבוע, הכל טוב ויפהשבוע אחרי זה קיבל שיחה מבב"ל שסוגרים לו את המנוי.אני יכול להגיד לך בוודאות שאין חסימת פורטים ל P2P, לגבי למה זה לא עובד, וואלה ביטס מי.אני לא יודע איך בזק בינלאומי עובדת, זו היתה התבטאות אומללה להגיד שהם מונופול, אבל מה לעשות, ככה יצא.לדעתי עדיין הבעיה היתה ונשארה במחשב שלך. ואם תטלפן שוב, או תרצה שאני אחזור אליך, אני אשמח לתמוך בך בשימחה.רק בפעם הבאה שאתה מקליט אותי, תגיד לי, שאני אשתה גוגל מוגל לפני זה ואסדר לי קול יפה.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים חחחחח.. קח לינק..תראה אם אתה עומד בהסכם התקשרות.. (תקרא שורה אחרונה)http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=59296&sid=50
פורסם 2007 ביוני 418 שנים לא יודע מה אתם רוצים מנטוויזוןיש לי אצלהם 3 חשבונות2 של 5 מגהו1 של 1.5 מגהוכולם עובים טוב ומהירולא הבנתי בקשר להגבלת הורדההיו לי חודשים לפני חודש חודשים שהייתי מוריד 60-70 גיגה בחודשאף אחד לא התקשר אלי לא אמר לי כלוםנטוויזון חברה מצוינת עם נציגים אדיביםנ.באני מדבר על שירות עיסקילא יודע מה עם השירות הפרטי שלהם...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני אגיד לך עוד משהו. אחד התומכים פה בנטויז'ן מחובר בבב"ל הוריד בטורנט 100 ג'יגה בשבוע, הכל טוב ויפה שבוע אחרי זה קיבל שיחה מבב"ל שסוגרים לו את המנוי. אני יכול להגיד לך בוודאות שאין חסימת פורטים ל P2P, לגבי למה זה לא עובד, וואלה ביטס מי. אני לא יודע איך בזק בינלאומי עובדת, זו היתה התבטאות אומללה להגיד שהם מונופול, אבל מה לעשות, ככה יצא. לדעתי עדיין הבעיה היתה ונשארה במחשב שלך. ואם תטלפן שוב, או תרצה שאני אחזור אליך, אני אשמח לתמוך בך בשימחה. רק בפעם הבאה שאתה מקליט אותי, תגיד לי, שאני אשתה גוגל מוגל לפני זה ואסדר לי קול יפה. אתה רציני?! נירשמת רק כדי לענות לו פה?! חחחחחחחחחח :lol: תשמע מה שאתה מדבר זה שטויות שמעתי את כול השיחה ולהגיד "הבעיה במחשב שלך" זו השטות הכי ענקית ששמעתי...בתור בנאדם שגם עובד בחנות מחשבים גם טכנאי וגם מוכר מחשבים בצורה פרטית אני בעלים של מחשב חזק (בלי עין הרע) מאוד!! אם אתה רוצה יש מפרט למטה. ואם תבוא ותיראה שבשעות היום כן המחשב לא מוריד כלום..פעם הייתי משאיר את האימיול דולק הולך לעבודה בבוקר וכשאני חוזר הכול כמעט כבר ירד לי....עכשיו?! אם הוא מוצא בכלל מקורות זה נס משמיים! תעשו טובה ותלמדו משהו לפני שאתם מציעים שהבעיה במחשב של המיתלונן...הלקוח תמיד אשם הא?!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר חחחחח.. קח לינק.. תראה אם אתה עומד בהסכם התקשרות.. (תקרא שורה אחרונה) http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=59296&sid=50 אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני לקוח של נטוויז'ן כבר יותר מ 10 בזמנו שהתחברתי אליהם וגם לאינטרנט המהיר לא היה שום הערות שטויות כאלה ואני גם לא חתמתי על כלום בפניהם ולא הסכמתי לתנאים הללו ובנוסף לכל, הם לא אמרו לי את זה ברגע שהעלתי מהירות לפני חודש, בשיחה איתם בטלפון שהיו מבהירים את הנושא לא הייתי מעלה מהירות בכלל הייתי דווקה לוקח מהירות 750KB אחורה חחח למה הם מציעים מבצעים ליותר מהירות :s05: זה מסחר בצורה הכי רמאית שאפשר במדינה הזו ! ו 5GB בחודש יוצא 166MB ליום תגיד זו בדיחה או מה ? זו סופר בדיחה שאתה בכלל נותן לי קישור לשטויות שהם רשמו שם ! רק טריינר של HD לאיזה סרט שיצא הוא +/- 166MB בתקופה של ימי הביניים אז שהיה לנו מודם בתוך המחשב והיה רק 3KB הורדה הורדנו בממצוע ליום ברצף 300MB אז זו בדיחה איומה ביותר שאתה בכלל מעלה את זה
פורסם 2007 ביוני 418 שנים m.l , מי שאמר שהמחשב אשם וזה אולי פנטיום 3 היה :א. התומך הרגיל (לא dudster שהגיב כאן שהיה הבכיר בסוף השיחה).ב. לא דיבר על המחשב של הלקוח, אלא על המחשבים שממנו הוא מוריד, ה"שרתים" לצורך הענייןקצת הבנת הנשמע.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים לפי מה שהלקוח אומר, כן, הבעיה במחשב של הלקוח, או בהגדרות שלו.תראה איך אצלי זה עובד יופי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 418 שנים תעשה לי טובה!!! יש לי אימיול ואני מוריד כבר כמה שנים טובות....הגדרתי והתקנתי אימיול ביותר מ100 מחשבים ואני ממש לא מגזים...אני מאוד רציני...אפילו יותר אבל ניתן רק אומדן ובחיים לא היו בעיות בהורדה...זה רק בזמן האחרון וזה בכול החברות לא רק בנטוויז'ן...יש לי אינטרנט ומחשב עוד מהתקופה שהאינטרנט היה לוקח את הקו טלפון בבית...שאם היית מחובר לא היה אפשרות לטלפון ובשביל שיהיה ביחד הכול הייתה צריך שני קווים של בזק בבית....כלומר לפני המון זמן...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר תגיד לי אתם המחשב עובד כמו שהוא בלילה מוריד מוריד סבבה מגיע הבוקר נחנק אין לא מוריד מגיע הערב אוייי פתאום מוריד לא פתחתי ולא סגרתי ולא נגעתי בהגדרות חחח אתם עוד בקטע הזה שאצלי לא בסדר ? חחח בדרנים פשוט אני מדבר על תוכנות P2P אם לא הבנתם עוד אמרתי אימיול תעשה לי טובה!!! יש לי אימיול ואני מוריד כבר כמה שנים טובות....הגדרתי והתקנתי אימיול ביותר מ100 מחשבים ואני ממש לא מגזים...אני מאוד רציני...אפילו יותר אבל ניתן רק אומדן ובחיים לא היו בעיות בהורדה...זה רק בזמן האחרון וזה בכול החברות לא רק בנטוויז'ן...יש לי אינטרנט ומחשב עוד מהתקופה שהאינטרנט היה לוקח את הקו טלפון בבית...שאם היית מחובר לא היה אפשרות לטלפון ובשביל שיהיה ביחד הכול הייתה צריך שני קווים של בזק בבית....כלומר לפני המון זמן... וואי איך לקחת לי תמילים מהפה בדיוק ככה זה כאילו עובדה שכל טכנאי מחשבים יודע והחברות אינטרנט מתעלמים פשוט ומתרצים תירוצים כל היום אני אמרתי שבעבר לא הוריד לי ? הוריד והוריד היה על הכיפאק היו פה שם לפעמים בעיות בתוכנה סבבה פתרתי אותם רק שהיו בעיות זה לא הוריד כל היום גם בלילה וגם ביום עכשיו זה ברור מאליו מאיפה התופעה מתחילה וזה לאחר בדיקה יסודית ! כמו שעשו כאן באתר עם התחברות לברק 013 ששינו ל 014 והכל הסתדר להם
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני לא נותן לדיון הזה להתדרדר לויכוח חסר משמעותיש סטיקי בנושא בעיות ב 013-נטויז'ן-גלובלקול בראש הפורוםמשם כבר כל אחד יכול להסיק את המסקנות שלו, אין צורך בהקלטות כי כמו שאמרו מליון פעמים, תומכים לא יגידו לך את האמת כי הם לא יודעים את האמת.וגם אם הם יודעים אותה, הם לא יסתכנו באיבוד מקום העבודה שלהם בשיחה עם לקוח אקראי.טעות שלי שנתתי לדיון הזה להתפתח בנפרד.אין צורך בויכוחים כאלה כאן,ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.