פורסם 2007 ביוני 318 שנים אני קמווה שזה קשור לפה.. בכל מקרה בספר שלי רשום לי איך לשים לי IIS על המחשב כדי שאני ילמד עם זה ASP רשום להכנס ללוקח הבקרה הוספה והסרה של תוכניות ושם אתה מוסיף את זה אבל בהתקנה זה מבקש ממני אית הדיסק של SERVICE PACK 2 ואין לי אותו.. יש דרך אחרת להתקין IIS?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים לא, אתה חייב את הדיסק התקנה של הווינדווס משם הוא מביא את הקבצים בשביל השרת. ממש לא בעיה להשיג דיסק כזה.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר סבבה את זה הצלחתי עכשיו יש לי בעיה אחרת אוף אמרו לי לקבוע את הנתיב המקומי של השרת בספר הינה כאן ] ואני צריך לרשום ב"נתיב המקומי" c:\interpub\wwwroot אבל אי אפשר בכלל לרשום בו כלום הוא אפור מה אני עושה?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אני חושב שעשית קליק ימני => מאפיינים על רמה אחת מעל Web Sitesאתה צריך לעשות קליק ימני => מאפיינים על רמה אחת מתחת איפה שכתוב Default Web Siteאבל למעשה אתה לא צריך להגדיר את הספריה הזו , היא אמורה להיות מוגדרת לך מראש אחרי ההתקנהבשלב הזה אתה יכול לעשות קליק ימני על Default Web Site ולבקש לפתוח ספריה ווירטואלית חדשה ובה תשים את קבצי ה- ASP שלך
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אוקי אני קצת מבולבל תראההתקנתי IIS הקנתי FRAMEWORK NET איך שלא קוראים לזה הSDK הזה.. ופתחתי כבר ספריה חדשה איפה שאמרת קראתי לה בשם.. אחרי זה הלכתי לc:\inetpub\wwwrootופתחתי שם תיקיה ASPאחרי זה שמתי בתוך התיקיה הזאת קובץ 1.aspxאחרי כל זה רשמתי בדפדפןhttp://localhost/1.aspxזה הגיע לקובץ.. אבל לא קרא אותו נכון הראה רק את הקוד מקור=\ לא יודע מה לעשות
פורסם 2007 ביוני 318 שנים יכול להיות שקובץ ה- aspx שלך לא תחום ב- בסימני <%%> ? או חסרה ההצהרה של Page ?לפעמים גם צריך לבצע את הפעולה הבאה חד-פעמית:פתח חלון Command ותגיע לספריה הזו C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727או C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322זה תלוי באיזו גרסת .NET אתה עובדוהרץ את הפקודה aspnet_regiis
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אני עובד עם גרסא 3והקוד הוא כזה<%@ Page Language="VB" %><script runat="server"> sub Page_Load(obj as object, e as eventargs) lblMessage.Text = "Welcome to ASP.NET!" end sub </script><html><body> <asp:Label id="lblMessage" runat="server" /></body></html>מאוד פשוט לא נראלי שיש פה משהו שגוי=\איזה עוד אפשרויות יש שבגללם לא עובד?.....
פורסם 2007 ביוני 318 שנים הקוד שלך עובד אצלי טוב אז כנראה משהו ב- IISנסה קליק ימני על הספריה Default Web Siteמאפייניםואז לך ללשונית ASP.NET יש שם תיבת בחירה בין .net 1 ל- .net 2 אני חושב שאתה כרגע על .net 1 תחליף אותו ל- 2 ואישור
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר אנחנו בדרךך.. כי עכשיו השדה שהיה אפור ששמתי את התמונה שלו אפשר לשנות אותו הכל סבבהאבל כשאני מנסה עכישו לגשת לדף ASP הוא רושם בדף ככהיישום שרת אינו זמין יישום האינטרנט אליו אתה מנסה לגשת בשרת אינטרנט זה אינו זמין כעת. אנא לחץ על לחצן "רענן" בדפדפן האינטרנט כדי לנסות את הבקשה שנית. הערת מנהל: הודעת שגיאה המפרטת את הגורם לכשל בקשה ספציפי זה נמצאת ביומן האירועים של המערכת בשרת האינטרנט. אנא בדוק ערך יומן זה כדי לגלות מה גרם לשגיאה זו להתרחש.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר תקשיב הצלחית להבין מה הבעיה..כשאני שומר את הקובץ בתיקיה WWWROOT בשם נגיד test.aspהוא קורא אותו יפה מאודאבל בספר שלי רשום לשמור אותו כ test.aspxוהוא לא מזהה ASPX מבין כאילו השרת והכל עובד טוב אבל הסיומת הוא לא מזהה אותהיש לך מושג למה זה?
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים תודה Jorl!!גם לי הייתה את אותו בעיה שהיישום לא היה זמין ותמיד הקריאה של הדף החזירה 500כעת הרצתי בCMD את תוכנית ההתקנה של הiis .net4 (או מה שזה לא יהיה) ע"י aspnet_regiis -i (כאשר השרת מופסק, אחרת זה לא מתקין לגמריי)וכעת יש לי שרת ASPX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עכשיו נשאר לי רק לנתב את הבקשות שפונות לראוטר אל המחשב המקומי שמאזין לאותן בקשות.טיפים איך עושים את זה בDLINK 524???תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.