עבור לתוכן

עזרה בCOH

Featured Replies

פורסם

היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X

ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות :nixweiss:

ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ? :nixweiss:

פורסם

שחק קודם את הקמפיין.

קשה לשחק ישר בסקירמיש.. אתה לא ממש תבין מה עושה כל אחד ואיך בונים ציוד ומה הייתרון וחסרון של כל אחד.

עכשיו ככה, יש בעקרון שני סוגי משחק בסקירמיש - הראשון הוא כיבוש. כלומר מי שמחזיק ביותר נקודות מוריד נקודות לשני. זה מאד קשה לתפוס נקודות וגם להצליח להחזיק בהן כי המחשב ממש לא פראייר שיושב מהצד ומחכה לך. המשחק השני הוא מחיצה טוטאלית. כלומר מי שמביס את השני ראשון מנצח. לא חשוב באיזה דרך וכמה זמן זה ייקח לך.. אתה יכול להשקיע חצי שעה ובסוף להפסיד באיזה מתקפה שלא תכננת טוב את רוב הציוד שלך ואז להשאר בלי הגנה על הבסיס..

לסיום שני טיפים מרכזיים -

1) סיים קודם את הקמפיין המעולה של המשחק . זה ייתן לך הרבה יידע על הצוותים..

2) בסקירמיש תבחר SKIL של צנחנים. הם תותחים שאי אפשר להביס אותם.. אפשר כל הזמן לתגבר אותם עם צנחנים נוספים שייצנחו בכל מקום בקרב ובנוסף הם קוטלים טנקים של האוייב כאשר הם מצויידים בבזוקה. עם שני שרמנים שני כיתות צנחנים ושני מהנדסים - רק השמיים הם הגבול. אי אפשר להביס אותם.

סיימתי ככה סקירמישים הכי קשים גם על HARD..

פורסם
  • מחבר

אני דווקא התאהבתי בטנק ארטילריה, קוטל מבנים ואיזורים גדולים בשניה אבל אני אבדוק את הצנחנים, אעדכן בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

יש לך משחק מקורי?

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה? :s05:

פורסם

מה זה משנה? :s05:

שנשחק ייחד, יש מקורי?

פורסם
  • מחבר

אה, :-X (תבין לבד :-\)

כיף במולטי?

פורסם

הקמפיין של המשחק גאוני.

שחק בו תגיע לשלב שבו נותנים לך את הארטילריה הניידת- זה יהיה שלב כיפי.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אחרי הבגרות בהיסטוריה :bash: :bash: :bash:

פורסם

פייי אני כל כך חולה על המשחק הזה 8)

אני משחק בו שוב (בפעם השלישית) על HARD ואתמול הייתי במשימה ההיא שצריך בהתחלה לבנות את הגשר ואז להשתלט על איזה מרכז בעיירה שם ולהחזיק אותו במשך חצי שעה בזמן שהגרמנים תוקפים אותי כמו מטורפים מכל הכיוונים ! איזה כיף זה וכמה באלאגאן הלך שם !! זאת המשימה אחת הכיפייות שיש לפי דעתי במשחק.. צריך גם תוך כדי ההתקפות שלהם לחסל שלוש עמדות ירי של הרקטות הקוטלות שלהם שמפוזרות במפה..

פשוט כיף צרוף.

עכשיו אני במשימה של לכבוש את HILL 162. אחת הקשות שיש במשחק (הקשה ביותר היא לאחר מכן שצריך לשמור עליה בזמן שהגרמנים מסתערים עליה)

פורסם

אה, :-X (תבין לבד :-\)

כיף במולטי?

אוקיי, הבנתי.... שווה לקנות מקורי, תאמינו לי לשחרק עם 8 שחקנים במולטי זה תענוג, מלא אקשן ופיצוצים!!!

בו נארגן מתישהו משחק.

פורסם
  • מחבר

ממה ששיחקתי עד עכשיו זה באמת משחק אסטרטגיה וזה מאד נחמד.

אגב, ראיתי שיצאו עידכונים (אם אני לא טועה כבר יש 1.6), שווה לשדרג? מעדכן משהו? או שחבל לי על הזמן?

פורסם

ממה ששיחקתי עד עכשיו זה באמת משחק אסטרטגיה וזה מאד נחמד.

אגב, ראיתי שיצאו עידכונים (אם אני לא טועה כבר יש 1.6), שווה לשדרג? מעדכן משהו? או שחבל לי על הזמן?

יש לך COH פרוץ מה תעדכן פה?

הכי חדש זה 1.7 שבוא יש תמיכה ב-DX10.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין שום בעיה לעדכן את המשחק ובוא לא נדרדר לווארז.

אם 1.7 יצא, אני אעדכן אליו, תודה

פורסם

קודם כל אין שום בעיה לעדכן את המשחק ובוא לא נדרדר לווארז.

אם 1.7 יצא, אני אעדכן אליו, תודה

זה לא יישנה הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים