עבור לתוכן

התלבטות בין כמה מערכות 2.0

Featured Replies

פורסם

שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה.

יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ:

Microlab Solo-3

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm

Creative GIGAWORKS T20

http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299

יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול:

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm

יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון.

אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה.

עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.

פורסם

קראת את הביקורת של ה-T20 פה באתר?

לא שמעתי את המיקרו-לאב, אך הקריאטיב בהחלט רמקולים טובים. יש דיון עליהם פה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קראתי את כול הדיונים הקשורים בנושא.

אני עדיין חושב שהמיקרולאב יתאימו יותר למוסיקה בווליום גבוא...אני טועה?

פורסם

מעבר לדיונים, קראת את הביקורת שבמדור ביקורות הסאונד פה באתר?

לווליום גבוה אולי המיקרולאב יתאימו יותר, אבל מבחינת איכות יהיה להם קשה להתחרות לדעתי. תקרא את הביקורת ותבין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל מה שקשור לסאונד באתר ויש לי כבר שרטוטים אישיים של מערכות DIY מוכנות רק שכרגע איין לי תקציב לזה.

הידע שלי מספיק נרחב בנושא אבל אני צריך עוד ללמוד ממקצוענים כמוך. את הקראטיב אי אפשר היה לשדרג ולהוסיף מודים, שבניגוד למיקרולב והפוטנציאל הענק שלו.

פורסם

השאלה היא מה אתה רוצה להוסיף? לקריאטיב יש סאונד מצוין. כמו שפירטתי בביקורת. החיסרון היחיד שהפריע לי זה הבאס שלהם. אבל בימינו יש דברים כמו הסאב של ה-iDome שאפשר לרכוש ולהוסיף ל-T20 ומקבלים סאונד מצוין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סאב נפרד = הפרדה = לא טוב

הכול בחבילה אחת = קשת תדרים עשירה

מה שאפשר לעשות עם המיקרולאב זה:

להחליף את הקרוסס אובר 2-WAY לקרוס אובר 3-WAY להפריד בין הרמקולים בדיוק כמו שעשו בדאלי הליקון 400.

להסיף ספוג אקוסטי.

להחליף את הטוויטר לאחד יותר איכותי.

ועוד ועוד...

אבל הנקודה שלי היא שאפילו שהקראטיב יותר איכותיים אם עדיין לא כ"כ מרשימים ובעלי פוטנציאל..

אני אישית לא אוכל לחיות עם הקראטיב בגלל האובססיה שלי למודיפיקצייה.

פורסם

סאב נפרד=הפרדה? למה אתה מתכוון?

מה, לא בונים מערכות הרבה יותר טובות עם חלקים שונים ומגוונים?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל גדול בין באס של סטראו לבאס של סאב נפרד

הבאס של הסטראו הוא הרבה יותר משתלב בסאונד ולא "נלחם" על האוזניים שלך בניגוד לסאב הנפרד.

ולא לי להסביר לכם אתזה כי אתם יודעים הרבה יותר ממני בנושא.

פורסם

על סמך מה אתה טוען את זה?

יש לך התנסות? מאמרים?

פורסם

זה נכון ברוב המצבים, אם כי לא תמיד. זה דורש עבודה להתאים את הסאב, אך זה אפשרי והתוצאות בדר"כ מצוינות.

בכל מקרה, אם מודיפיקציה היא מה שאתה מחפש, קנה את המיקרולאב ותהנה. אם אתה מחפש איכות, הקריאטיב יהיו טובים יותר. אם אתה גם ככה מתכוון להחליף הכל, לא הבנתי למה לקנות את זה בכלל?! תבנה רמקולים לבד וזה הכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קראתי הרבה מאמרים וכתבות באינטרנט על מינוסים ועל פלוסים של 2.1.

אבל אם אתה מאמין שאני טועה אני אקבל את הטעות שלי בברכה.

אנטולי, לבנות רמקולים לבד זה ממש ממש לא קל ואני מאמין זאתה יודע אתזה טוב יותר ממני על סמך זה שאתה בנית את מגבר המנורות שלך.

ואני בספק שאני אצלייח להשיג פיניש כ"כ טוב.

all.jpg

פורסם

בוא נתחיל מזה שזה לא קשה. החלק הקשה הוא התכנון. הבנייה עצמה לא כל כך בעייתית. עבודת עץ ממוצעת צהייה טובה משמעותית מהחרתא של המיקרולאבו שאר הרמקולים במחיר הזה. האלמנטים שאתה תכניס יהיו איכותיים יותר, והתוצאה תהייה טובה יותר. יש לא מעט פרוייקטים לא יקרים בכלל ברשת אשר נשמעים פשוט מצוין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כמו למשל?

היו לי הרבה מחשבות על בניית דופליקאט של דאלי הליקון 400 אבל זה ממש מורכב לידע שלי, בינתיים.

יש לי הרבה סקטצ'ים של שרטוטים... אבל רובם לא מפותחים.

פורסם

אל תתכנן שום דבר לבד. יש הרבה פרויקטים שכבר תוכננו. מדיסאונד מוכרים דברים שהם תכננו ויש תוכניות של זה ברשת, כך גם פרטס-אקספרס. יש גם תוכניות של אנשים שפרסמו ונתקלתי בכמה מהן והתרשמתי מאוד לטובה. לצערי אני לא מוצא את זה במועדפים (פירמטתי וזה הלך לאיבוד) אך אני אנסה לחפש את זה מחר כשיהיה לי קצת זמן. בכל מקרה, אם זה משהו שמעניין אותך, גוגל יעזור לך מאוד מאוד.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים