עבור לתוכן

בעיה בחיבור דיסק קשיח ATA ללוח אם GigaByte GA-965P-S3

Featured Replies

פורסם

יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס

מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס,

כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק.

מה יכולה להיות הבעיה??

פורסם

תחליף כבל לכבל 80 גידים אחר.

הדיסק הוא עם מערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

כן,XP SP2, וניסתי את הכבל הישן ואת הכבל להגיע עם המחשב..

פורסם

רגע רגע רגע... תיהיה יותר ברור פה..

תענה לי..

מה שבעצם עשיתם.. לקחת דיסק קשיח שיש עליו ווינדוס ממחשב אחד ופשוט חיברת אותו לאחר וציפית שהווינדוס יעלה?

זה לא יקרה! במחשב הקודם הייתה חומרה אחרת.. אתה לא יכול להעביר ווינדוס בין מחשבים... אתה חייב לפרמט ולבצע התקנה נקייה..

ווינדוס במהלך ההתקנה מתאים את עצמו לחומרה של המחשב... ברגע שתעביר אותו מחשב הוא לא יהיה מותאם לחומרה החדשה ולא יעבוד.. חובה לבצע התקנה מחדש...

פורסם
  • מחבר

הבנתי, פשוט בעבר הרחוק עשיתי את זה הרבה (היה אותה חומרה כמעט) ולא הייתה בעיה, עכשיו הכן החומרה שונה לגמרי.

טוב נעשה פרמוט וניפתח דף חדש יותר מאוחר.

תודה!

פורסם

רגע רגע רגע... תיהיה יותר ברור פה..

תענה לי..

מה שבעצם עשיתם.. לקחת דיסק קשיח שיש עליו ווינדוס ממחשב אחד ופשוט חיברת אותו לאחר וציפית שהווינדוס יעלה?

זה לא יקרה! במחשב הקודם הייתה חומרה אחרת.. אתה לא יכול להעביר ווינדוס בין מחשבים... אתה חייב לפרמט ולבצע התקנה נקייה..

ווינדוס במהלך ההתקנה מתאים את עצמו לחומרה של המחשב... ברגע שתעביר אותו מחשב הוא לא יהיה מותאם לחומרה החדשה ולא יעבוד.. חובה לבצע התקנה מחדש...

ממ לא ממש אחי

אני מאז שנת 2004 לא עשיתי פירמוט לוינדוס שלי שהוא XP SP2

וההרד דיסק עבר בין 5 מערכות מחשב בלי לעשות פירמוט ובלי כלום והוא עדיין עובד...

היה במערכת של אטלון K7 + לוח KT333

עבר למערכת סלרון + לוח 845

עבר למערכת אטלון 64 + לוח נפורס 3

חזר למערכת אטלון K7 + לוח נפורס 2 אולטרה 400

ועכשיו במערכת פנטיום 3 + לוח KT133T

פורסם

לפעמים חומרה מסויימת צריכה התאמה מסויימת זה לא תמיד יעבוד... מנסיון...

מה שכן נזכרתי בפתרון שפעם הציעו לי.. אם כי לא נסיתי אותו..

פשוט לעשת BOOT מהדיסק של XP כאילו באים להתקין אותו מחדש ואז יש אפשרות לעשות REPAIR למערכת הפעלה... אמרו לי שזה יפתור את הבעיה.. שווה לנסות...

בכל מקרה נראה מה נסגר אם פותח הדיון לאחר פירמוט ואז נדע מי צודק...

פורסם
  • מחבר

אני בכול מקרה צריך לעשות פירמוט, אני רוצה לנסות את הויסטה, מקווה שלא היה רק בעיה בהתקנה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי קצת בעיות של תאימות בין הצורב לדיסק הקשיח בלוח, הסתדרתי, בצעתי פורמט והתקנה מחדש של ה-XP והכול הסתדר,

הכן הייתה בעיה של תאימות עם החומרה השונה והווינדוס.

פורסם

שמח שהסתדר לך...

ולבחור מלמעלה קורה טועים... אבל אין צורך להשתמש בגסויות.. זה בניגוד לחוקי הפורום...

פורסם

TommyW ההודעה שלך נערכה, בפעם הבאה שתשתמש בגסויות אתה תעוף מפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים