פורסם 2007 ביוני 218 שנים יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס,כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק.מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2007 ביוני 218 שנים רגע רגע רגע... תיהיה יותר ברור פה..תענה לי..מה שבעצם עשיתם.. לקחת דיסק קשיח שיש עליו ווינדוס ממחשב אחד ופשוט חיברת אותו לאחר וציפית שהווינדוס יעלה?זה לא יקרה! במחשב הקודם הייתה חומרה אחרת.. אתה לא יכול להעביר ווינדוס בין מחשבים... אתה חייב לפרמט ולבצע התקנה נקייה..ווינדוס במהלך ההתקנה מתאים את עצמו לחומרה של המחשב... ברגע שתעביר אותו מחשב הוא לא יהיה מותאם לחומרה החדשה ולא יעבוד.. חובה לבצע התקנה מחדש...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר הבנתי, פשוט בעבר הרחוק עשיתי את זה הרבה (היה אותה חומרה כמעט) ולא הייתה בעיה, עכשיו הכן החומרה שונה לגמרי.טוב נעשה פרמוט וניפתח דף חדש יותר מאוחר.תודה!
פורסם 2007 ביוני 218 שנים רגע רגע רגע... תיהיה יותר ברור פה..תענה לי..מה שבעצם עשיתם.. לקחת דיסק קשיח שיש עליו ווינדוס ממחשב אחד ופשוט חיברת אותו לאחר וציפית שהווינדוס יעלה?זה לא יקרה! במחשב הקודם הייתה חומרה אחרת.. אתה לא יכול להעביר ווינדוס בין מחשבים... אתה חייב לפרמט ולבצע התקנה נקייה..ווינדוס במהלך ההתקנה מתאים את עצמו לחומרה של המחשב... ברגע שתעביר אותו מחשב הוא לא יהיה מותאם לחומרה החדשה ולא יעבוד.. חובה לבצע התקנה מחדש...ממ לא ממש אחיאני מאז שנת 2004 לא עשיתי פירמוט לוינדוס שלי שהוא XP SP2וההרד דיסק עבר בין 5 מערכות מחשב בלי לעשות פירמוט ובלי כלום והוא עדיין עובד...היה במערכת של אטלון K7 + לוח KT333עבר למערכת סלרון + לוח 845עבר למערכת אטלון 64 + לוח נפורס 3 חזר למערכת אטלון K7 + לוח נפורס 2 אולטרה 400ועכשיו במערכת פנטיום 3 + לוח KT133T
פורסם 2007 ביוני 218 שנים לפעמים חומרה מסויימת צריכה התאמה מסויימת זה לא תמיד יעבוד... מנסיון...מה שכן נזכרתי בפתרון שפעם הציעו לי.. אם כי לא נסיתי אותו..פשוט לעשת BOOT מהדיסק של XP כאילו באים להתקין אותו מחדש ואז יש אפשרות לעשות REPAIR למערכת הפעלה... אמרו לי שזה יפתור את הבעיה.. שווה לנסות...בכל מקרה נראה מה נסגר אם פותח הדיון לאחר פירמוט ואז נדע מי צודק...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר אני בכול מקרה צריך לעשות פירמוט, אני רוצה לנסות את הויסטה, מקווה שלא היה רק בעיה בהתקנה.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר טוב, אחרי קצת בעיות של תאימות בין הצורב לדיסק הקשיח בלוח, הסתדרתי, בצעתי פורמט והתקנה מחדש של ה-XP והכול הסתדר,הכן הייתה בעיה של תאימות עם החומרה השונה והווינדוס.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים שמח שהסתדר לך...ולבחור מלמעלה קורה טועים... אבל אין צורך להשתמש בגסויות.. זה בניגוד לחוקי הפורום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.