עבור לתוכן

איך להרוס את המסך?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזאת אולי שאלה מאוד מטומטמת :screwy: אבל אני רוצה להרוס את המסך שלי (כדי שיקנו לי מסך LCD חחחח) זה מסך רגיל ולא דק..

איך כדי לי להרוס אותו (לא מבחינת לשבור אותו אלה כדי לשרוף פיקסלים והכל..)

תודה לעוזרים חח,

דניאל.

פורסם

תצמיד לו מגנטים חזקים בכל הכיוונים

פורסם

חחחחח כן גם אני רציתי להגיד לך לעשות את זה, וזה יפעל מעולה אבל לא עם מגנטים של מקרר, צריך קוביית מגנט כזאת, כמו הדברים האלו שלפני כמה חודשים כולם היו מתלהבים מהם, שמקפיצים אותם והם נדבקים באוויר, תילך לחנות צעוצועים ותקנה כזה באיזה 10 ש"ח

ואני נגד הרעיון שלך.. אל תיהיה ילד קטן, עוד מעט חופש, תשיג עבודה וכסף ואז תציע להורים שלך להתחלק איתך חצי חצי במסך...

פורסם

תמכור את מה שיש לך

תעבוד קצת

תקנה חדש.

פורסם

תן לו מכות

פורסם

בגיל שלך כבר עובדים חמוד ...

אני מכרתי את המסך שלי ועבדתי קצת וקניתי משאני רוצה ..

זה התנהגות מגעילה שאתה תהרוס כדי שההרים שלך יקנו ...

וחבל שאת מפונק כזה ..

פורסם

3 אפשרויות

1)לך לאימא ואבא ותבקש מסך חדש.

2)תיהיה ילד טיפש ותרביץ למסך שלך \ תצמיד מגנטים ואז אולי אימא ואבא יקנו לך חדש. [תלוי ויכול להיות שתשאר בלי מסך]

3)תמכור את המסך שלך , תעבוד, תחבר את הכסף ותקנה אחד חדש.

אני הייתי ממליץ על 1 ו3 הכי טוב...

פורסם
  • מחבר

כבר ניסיתי למכור אותו ואני ממש לא מפונק..

וחוץ מזה הבעיה זה שאני לא יכול לעבוד כי אני עוד לא בן 14 (13 וחצי)..

פורסם

מה אתם שרוטים מה אתם בכלל עוזרים לו, זה ברור שהוא לא ישלם שקל מהמסך החדש.

מסכנים ההורים שלו שברוב טובם ירחמו עליו שהלך לו המסך וילכו להשקיע אלף שקל (+) סתם כי בא לו מסך דק יותר.

תבקש מהם יפה, אם הם לא יסכימו כנראה שלא מגיע לך, למה לכפות עליהם קניה במרמה ?

חוצמזה בגיל 14 יש מספיק עבודות בקיץ אל תשחק אותה ראש קטן.

כפוי טובה.

פורסם

כבר ניסיתי למכור אותו ואני ממש לא מפונק..

וחוץ מזה הבעיה זה שאני לא יכול לעבוד כי אני עוד לא בן 14 (13 וחצי)..

העבודה הראשונה שלי הייתה בגיל 13.

תחפש מספיק ואתה תמצא, הבעיה שרוב הילדים בגילך מפונקים ולא יעבדו בעבודה "קשה".

פורסם

אין קשר לקשה, כל דבר קטן שלא נראה להם מספיק "מגניב" הם מעדיפים להשמין מול הטלויזיה ולתת להורים לזרוק כסף.

שילך לחלק פליירים, לנקות את החוף, אפילו לפרמט לאנשים את המחשב בשביל 100 שקל, לא חסר עבודות לילד בן 14, זה לא שהוא בן 8.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני בחופש הגדול שעבר עבדתי עם אבא שלי והוא היה משלם לי ואז שמתי קניתי מסך ואבא שלי שם חצי ואני חצי [טכנית הוא שילם הכל בכלל שהוא שילם גם לי אבל זה גם משהו] ועכשיו אני עומד לקנות מחשב ב5600 שקל אני שם 1300 שקל ואבא שלי משלים.

זה עדיף מאשר להרוס ולבקש שיקנו לך חדש כי הקודם התקלקל.

פורסם

תשתה מים ליד המסך ובטעות תעשה שישפך לך מים לתוך החורים של המסך(חורי האיוורור שלו)

פורסם

חבל על המאמץ, אלא אם זה מסך מממממממש מסריח...

לי ב- CRT 15" (של PROVIEW) נשפך שוקו, קולה, מים, שוב קולה, נס קפה ועוד פעמיים מים.

כל פעם המסך נכבה, ואחרי 3-4 שעות נדלק כמו גדול מחדש

אגב, עד היום המסך הזה עובד (:

פורסם

תשתה מים ליד המסך ובטעות תעשה שישפך לך מים לתוך החורים של המסך(חורי האיוורור שלו)

חבל על המאמץ, אלא אם זה מסך מממממממש מסריח...

לי ב- CRT 15" (של PROVIEW) נשפך שוקו, קולה, מים, שוב קולה, נס קפה ועוד פעמיים מים.

כל פעם המסך נכבה, ואחרי 3-4 שעות נדלק כמו גדול מחדש

אגב, עד היום המסך הזה עובד (:

באמת חבל על הזמן, לפני כמה שנים בנקיונות של פסח אמא שלי החליטה לנקות לי את החלונות עם צינור....

בטעות (אין לי מושג איך היא הצליחה) היא "שטפה" לי את המסך, אני לא ידעתי הדלקתי את המסך וראיתי רק צבעים ירוקים וכחולים על כל המסך.

כשהרמתי אותו הוא היה מלא במים המים פשוט נשפכו החוצה(ואני מדבר על המון זה נראה כאילו היא שפכה מים מלמעלה עם הצינור לפחות חמש דקות) .

מזה התבאסתי (אהבתי את המסך) אבל עם קצת עזרה של מייבש שער וכמה שעות יבוש, המסך עבד כמו חדש והוא אצלי עד היום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים