פורסם 2007 ביוני 118 שנים לכולם בבדיקה זה איטי?... פשוט הסירטונים נתקעים לי לפעמיםוגם הPERFOMANCE TEST היא עובדת לאט...אבל אני מקבל 76 FPS33 FPSMINUM....על הגדרות מקסימום כולל AAו TEXATURE DEATIL ULTRA...על 1280X1024... איך זה טוב ?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר חשבתי זה נמוךהנה תמונה ! http://rotter.name/User_files/nor/4660716c155f3a15.jpgאשמח לעוד תגובות
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר בסדר גבר... רציתי לשמוע קצת תגובות של אנשים ... מה אתה חושב זה טוב ?.. למפרט שלי? 33 FPS זה הכי נמוך ..וגם הבדיקה זזה לי לאט לכולם זה ככה?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אל תתיחס ל-FPS המינימאלי ול-FPS המקסימאלי, הם לא אומרים כלום, ה-FPS הממוצע הוא מה שנחשב באמת, הוא מה שאומר אם המשחק ירוץ חלק או לא, ואצלך הוא אחלה.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר ביחס למפרט אחי? יש לי שם משהו שאני סם על HIGH או MEDUIUM זה מקרטע תמשחק ... ושאני מכבה אותו הוא זז חלק יייש לך מושג למה ?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים עזוב את הבנצ' המובנה במשחק, תנסה לשחק על אמת, ואז תגיד אם יש בעיות FPS או אין בעיות FPS.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר לא הוא זז חלק ...אבל אמרתי לך . יש משהו בהגדרות שהוא מקרטע לי תמשחק ושאני מבטל אותו הוא זז חלק ... אתה יכול להגיד למה ?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אורן, אני שמח לראות שאני לא היחיד שאתה חופר לו עם הבעיות שלך, עכשיו לתוצאות - מעולות. אני לא מבין מה אתה מבלבל לי את השכל שהמחשב עגלה.. לקבל את התוצאות שקיבלת כששמת הכל על HIGH או אפילו על ULTRA עם FSAA ועם AA על רזולוצייה של 1280X1024 זה פשוט מ ע ו ל ה !!! אני לא רוצה אפילו להתחיל לתאר לך במילים מה ייקרה אם אני שם AA ואת הכל על ULTRA. המשחק ייראה לי את התוצאות הבאות : MIN :-X AVE :'( MAX
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אורן, אני שמח לראות שאני לא היחיד שאתה חופר לו עם הבעיות שלך, עכשיו לתוצאות - מעולות. אני לא מבין מה אתה מבלבל לי את השכל שהמחשב עגלה.. לקבל את התוצאות שקיבלת כששמת הכל על HIGH או אפילו על ULTRA עם FSAA ועם AA על רזולוצייה של 1280X1024 זה פשוט מ ע ו ל ה !!! אני לא רוצה אפילו להתחיל לתאר לך במילים מה ייקרה אם אני שם AA ואת הכל על ULTRA. המשחק ייראה לי את התוצאות הבאות : MIN :-X AVE :'( MAX מה אני עשיתי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.