פורסם 2007 ביוני 118 שנים מי שמשחק שירשום,ויגיד באיזה שרתים כי שמתי לב שאין שרתים ישראלים וזה לא כיף לשחק עם אנשים מחו"ל....
פורסם 2007 ביוני 118 שנים זה קריאת תיגר על משתמשי NV, כל אלה שישחקו יש להם רק כרטיסי מסך של ATI...בכל מקרה אני רוצה להצטרף יהיה ממש פאן.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים למה? אני בעל NV, ואני מתכוון לשחק.. ד"א, ירד לי המשחק, רוצים אולי להיכנס לסרבר בventrilo? ככה יהיה הרבה יותר נוח לשחק.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים אני משחק בזה המון. אחלה משחק. מי שרוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר ונארגן משחקים חופשי
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר יש אפשרות לארגן שרת ישראלי טוב ויציב?בכל אופן צריך להחליט על שרת עם פינג טוב לישראל שכולנו נכנס אליו
פורסם 2007 ביוני 218 שנים איטית? ההתקנה הראשית (שמהווה כ93% מהמשחק) הותקנה לי תוך פחות משלוש דקות. לאחר מכן העידכונים לקחו עוד כשעה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר כן גם אצלי זה ירד במהירות כזאת...כל מי שסיים שיגיד באיזה שרתים הוא משחק
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר שיחקתי לפני כמה זמן באיזה שרת רוסי נראה לי (היו שם הרבה רוסים) flat משו לא זוכר חח...קיצר אין שמה frag או time limit שזה הדבר היחידי שמעצבן,אבל זה שיא הכיף ממש ממכר ברמה של sof2 חייבים לארגן איזה שרת ישראלי לכולנו..זה יהיה שיא הכיף בואו לפחות נקבע שכולנו נכנס לאיזה שרת (מחר אני אמצע שרת טוב פשוט עכשיו אני צריך לישון...קם ב6 בבוקר בעע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.