עבור לתוכן

כל הכבוד על הביקורת על הHD 2900XT

Featured Replies

פורסם

הכי חשוב בכרטיסי HI-END זה העבודה תחת פילטרים , אם ATI לא יפתרו את הבעייה של הכרטיס 2900 בפילטרים

אין שום התלבטות מה עדיף לקנות !

נכון.

אין שום סיבה להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך ולא לעבוד עם פילטרים.

2900 - אם הHDMI והAVIVO חשובים לך קחי את הכרטיס הזה (למרות שאני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בגלל הרעש הבלתי נסבל (לפי ביקורות) שהכרטיס עושה).

8800 - אם מה שציינתי מעל לא חשוב לך עדיף לך את ה8800 - פחות חום, חשמל והרבה פחות רעש - חלק קריטי.

• תגובות 59
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כי משחקים רצים יחסית לאט על VISTA, וכי בינתיים אנחנו לא עושים בדיקות DX10, אז מה הטעם לעבור לויסטה?

כבר לא, ראיתי ביקורת עדכנית שמראה שויסטה וXP מריצים משחקים בערך באותה רמה ...וזה עוד ימשיך להשתפר לטובת ויסטה.

קיצר: אני עם המלצה של ליפה

פורסם

כבר לא, ראיתי ביקורת עדכנית שמראה שויסטה וXP מריצים משחקים בערך באותה רמה ...וזה עוד ימשיך להשתפר לטובת ויסטה.

קודם שיוציאו SP1 או משהו כזה, שיפתור את כל הבעיות, אחר כך נשקול לעבור אליה, ויצא כבר משהו חוץ מהדמו של LOST PLANET והפאטצ' של COH ל-DX10....

פורסם

14 באנצים ל XT

13 באנצים ל 8800

:screwy:

תבדקי רק משחקים בהגדרות הכי גבוהות(זה מה שקובע את החוזק של הכרטיס) ותחזירי כזכור לי רק באחד הוא עוקף אותו, נראה שיש באותו משחק נפילה לכל כרטיסי NV לעומת אלו של AMD.

נכון.

אין שום סיבה להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך ולא לעבוד עם פילטרים.

2900 - אם הHDMI והAVIVO חשובים לך קחי את הכרטיס הזה (למרות שאני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בגלל הרעש הבלתי נסבל (לפי ביקורות) שהכרטיס עושה).

8800 - אם מה שציינתי מעל לא חשוב לך עדיף לך את ה8800 - פחות חום, חשמל והרבה פחות רעש - חלק קריטי.

הטכנולוגיה המתחרה בAVIVO היא purevideo ותכונה זו קיימת ב8800. מה שכן אין לו זה VIVO ואלו דברים שונים.

פורסם

קודם שיוציאו SP1 או משהו כזה, שיפתור את כל הבעיות

אילו בעיות?

פורסם

תבדקי רק משחקים בהגדרות הכי גבוהות(זה מה שקובע את החוזק של הכרטיס) ותחזירי כזכור לי רק באחד הוא עוקף אותו, נראה שיש באותו משחק נפילה לכל כרטיסי NV לעומת אלו של AMD.

הטכנולוגיה המתחרה בAVIVO היא purevideo ותכונה זו קיימת ב8800. מה שכן אין לו זה VIVO ואלו דברים שונים.

צודק, טעות שלי, התבלבלתי.

פורסם

גלית, גם אני מתחיל לחשוב שאת לא צריכה כרטיס ברמה הזאת, תשקלי.

מה הקשר?

אני מאמין שרוב הקונים של כרטיסי הHigh-End לא מבינים יותר מידי בפרטים הקטנים.

האנשים שנמצאים פה וקונים כרטיסי מסך יקרים הם קבוצה קטנה מאוד מתוך כל הקונים של הכרטיסים היקרים.

גם אני לא מבין בדיוק למה הקונרו עדיף על P-D, אז אני אקנה P-D שעולה חצי מחיר כי אני לא יודע?

אתה קונה בגלל צורך, לא בגלל ידע.

הצורך שלה הוא כרטיס מסך שיוכל להחזיק שנתיים בצורה טובה מאוד את כל המשחקים שיצאו.

אם ה2900 יכול לעשות את זה בצורה טובה, מה זה משנה אם אני יודע מה הם פילטרים? (אגב, אני מתערב שהיא יודעת מה זה AA/AF/HDR, היא פשוט לא הכירה אותם כ"פילטרים").

אגב, גם אני חושב שאין לה צורך בכרטיס הזה, אבל מהסיבה שהוא פשוט לא משתלם ולא עונה באמת על הצורך שלה.

דן, ביקורת מעולה :xyxthumbs:

הכנסת המון מידע מסביב והחכמתי על דברים חדשים שלא ידעתי בכלל על הכרטיס.

המשך בביקורות מעניינות :yelclap:

פורסם

מה הקשר?

אני מאמין שרוב הקונים של כרטיסי הHigh-End לא מבינים יותר מידי בפרטים הקטנים.

להפך מי שמשקיע כאלו סכומים בכרטיס ברוב הזמן המוחלט(להוציא את גלית)מבינים טוב מאוד בפרטים של החומרה שלהם ופילטרים זה לא דברים קטנים.

האנשים שנמצאים פה וקונים כרטיסי מסך יקרים הם קבוצה קטנה מאוד מתוך כל הקונים של הכרטיסים היקרים.

אתה קונה בגלל צורך, לא בגלל ידע.

אפשר לשלב טוב מאוד בין השניים.

אם ה2900 יכול לעשות את זה בצורה טובה, מה זה משנה אם אני יודע מה הם פילטרים?

לקנות כרטיס HE ולא להשתמש בפילטרים זה פשע.

אגב, גם אני חושב שאין לה צורך בכרטיס הזה, אבל מהסיבה שהוא פשוט לא משתלם ולא עונה באמת על הצורך שלה.

דווקא הGTS640 די משתלם. כרטיס DX10 חזר במחיר סביר, 1900~.

פורסם
  • מחבר

מי שקונה במחירים כאלו חייב לוודא שמה שהוא קונה הוא הקנייה הטובה והמשתלמת ביותר THEREFORE דרוש ידע רב ואם אין ידע רב אז מתחיל מחקר אינטנסיבי, כמו שגלית עושה.

לצערנו הרב, FANBOYS יפריעו כמעט לכל דיון לגבי כדאיות חומרה מחברה אחת או אחרת, ולא מעט יקלקלו לאנשים קניה חכמה...

פורסם

kill_b7 אני מציע שתיגש לחנויות ותשאל אותם מי קונה כרטיסי HE.

יודע מה, אני אחסוך לך את העבודה. יש המון אנשים בפורום שבאים ושואלים איזה כרטיס מסך הכי טוב ב2000 שקל והם פשוט קונים אותו מבלי להתעמק למה הוא הכי טוב בסכום הזה.

יש כל כך הרבה אנשים שקונים מחשב באלפי שקלים וזורקים כסף על הכרטיס מסך הכי משוכלל כי הוא יקר והוא "יחזיק משחקים".

"פילטרים? אולי אתה מתכוון למכשיר הזה באקווריום?"

דוגמאות קונקרטיות? חיפוש ממש זריז הניב את התוצאות הבאות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264526.0

"חברים שטוענים כי הם מביני עניין" = הוא מבין שיקר זה טוב.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251282.0

"האם כדאי לי לקחת AMD?" = כי מצאת AMD יקר יותר? ::)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259448.0

"איזה מסך צריך לקנות בשביל להוציא את המיטב מ8800GTX" = מסך שיתמוך בפילטרים.

ואלה אנשים שעושים מחקר שוק קטן ומבררים.

אין לך מושג כמה אנשים לא מבררים ופשוט רוצים את "הכי טוב".

אין לך חברים טחונים שקונים את הדברים הכי יקרים בלי לברר למה הם יקרים?

איך אומרים? "נותנים אגוזים למי שאין שיניים".

אגב, לגבי הצורך - ידע מוביל לצורך, אבל הצורך מורכב לא רק מידע.

פורסם

כולם לחכות!!! :jump:

בסביבות ספטמבר יוצאים כרטיסי הR650 (אל לא תיהיה עוד פעם דחייה :s07:)

עם כל הכרטיסי ישוחרר כרטיס ה2950XTX, אשר יבוסס על ליבת ה65 ננומטר, ויציג ביצועים מעולים עם זיכרון הDDR4 שלו.

בלי שום קשר לעניין ביולי המאוחר או באוגוסט המוקדם יוצאים כרטיסי ה2900XTX, שיפעלו גם הם על DDR4,

אך ייצרו בליבת ה90 ננומטר, ואמורים לפלו חום רב,

שווה לחכות, ויש למה לחכות, מה שאני לא פאנבויי אבל מפני שאני מתכנן לקנות לוח אם DDR3, ובנתיים הלוחות היחידים שתומכים בהם הם הP35,

שתומכים בקרוסספייר, שאשתמש בו בעתיד הקרוב, אז אני דיי תומך בATI, נרתראה בקייץ הקרוב,

קרדיט ל: אור כהן :xyxthumbs: (על מה? :s05:)

פורסם

:2gunsfiring:

עוד פעם לחכות לAMD?

פורסם

איך הפעלתם את התוכנה 3DMark06 אני לא מצליח משום מה ???

פורסם

תוסיף בסוף השורה :

-nosysteminfo

פורסם

איפה, בבקשה.

עריכה:

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים