עבור לתוכן

כל הכבוד על הביקורת על הHD 2900XT

Featured Replies

• תגובות 59
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין אתכם, חיכיתם כל כך הרבה זמן עד שהוצאתם את הביקורת לא יכולתם להוציא אותה מחר עם הדריבר החדש?.

בנוסף איך אתם מסבירים את זה שהכרטיס שלי יותר קר ב 8 מעלות :s05: :nixweiss:

מחכה לתגובה בבקשה.

פורסם

יש עוד בעיה, הוא פחות טוב מ 8800 כשיש פילטרים.

פורסם

אני רוצה לעשות לו OC' חשבתי על הספק כוח של ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT

נראה לכם שהוא בא עם 8 PIN?

http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=4

מה דעתכם?

על פי מה שכתוב שם, הספק הזה מכיל גם חיבור 8 פין, במילים אחרות, הוא יוכל להאכיל את ה-HD2900XT בכמה הספק שרק צריך :D

לעומת זאת, יש ספקי 500W יותר טובים ממנו, אפילו במחירים יותר זולים, למידע נוסף, ראו פורום ספקים ומארזים (ד"ש לדור)

פורסם

על פי מה שכתוב שם, הספק הזה מכיל גם חיבור 8 פין, במילים אחרות, הוא יוכל להאכיל את ה-HD2900XT בכמה הספק שרק צריך :D

לעומת זאת, יש ספקי 500W יותר טובים ממנו, אפילו במחירים יותר זולים, למידע נוסף, ראו פורום ספקים ומארזים (ד"ש לדור)

תנו ל-HD2900XT לאכול, הבנאדם רעב... תהרגו אותו וזהו!

מה לעשות אתם משחקים פה את האבא והבן שלכם ייצא שמן אז הוא אוכל הרבה מה לעשות... :lol:

פורסם

בנוסף איך אתם מסבירים את זה שהכרטיס שלי יותר קר ב 8 מעלות :s05: :nixweiss:

הלווווווו

יש מישהו בבית??

1. טמפ' במנוחה לא מעניינת אף אחד

ודבר שני

ההפרש בטמפ' יכול לנבוע מאינספור סיבות: חדר חם יותר, משחה טרמית שונה/לא אחידה, ליבה פחות מוצלחת, וכו'

גם בכרטיסים קרירים יחסית אפשר להבחין בהבדל בין הדגמים

פורסם

אם אתם יכולים אז תעדכנו את הביקורת אם הדריברים החדשים... כי אני קונה מחשב בקרוב ואני בדילמה....

פורסם

השאלה שבאמת מייסרת אותי ולא נותנת לי לקנות את ה2900 כשאני אקנה מחשב חדש - הרעש באמת כל כך חזק? במאמץ הוא באמת מפריע?

ולמי שעשה את הביקורת, גם לא במאמץ, אם המארז בחדר שומעים את המאורר בזמן מנוחה?

פורסם

השאלה שבאמת מייסרת אותי ולא נותנת לי לקנות את ה2900 כשאני אקנה מחשב חדש - הרעש באמת כל כך חזק? במאמץ הוא באמת מפריע?

ולמי שעשה את הביקורת, גם לא במאמץ, אם המארז בחדר שומעים את המאורר בזמן מנוחה?

מה עשיתם ממנו, מנוע סילון!!!!!!!!

סה"כ קצת יותר מרעיש מה הסיפור?!

פורסם

סיכום ל 2900 ול 8800640

2900 - טוב יותר בלי פילטרים.

8800640 טוב יותר עם פילטרים.

מה זה בעצם פילטרים?

פורסם

בקצרה - פילטרים משפרים את איכות התמונה

פורסם

כן ראיתי באיזה אתר מה זה עושה, טוב השאלה אם כדאי ללכת על איכות תמונה לטובת 8800 או על מהירות עם איכות פחות טובה בתמונה לטובת 2900.

פורסם

קחי 8800 , תעשי OC בקלילות , ויהיה לך כרטים יותר טוב , יותר שקט , יותר זול , ובלי להחליף ספק כח

פורסם

ראיתי בביקרות על הכרטיס איזכור כי ה2600xt צורך רק כ45W משהו כאן לא הגיוני.... :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים