עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אז ככה :

אני רוצה לקנות כרטיס מסך:

GeForce 2 Ti 64MB - Hercules

אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....)

מצד שני יש את ה:

GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules

שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן

וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן...

אבל הוא עולה פי 2 מהקודם :( ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת.

תעזרו בבקשה

תודה

פורסם

בהחלט לא כדאי.

הג'יפורס 2 Ti יספיק לך לא פחות ממה שיספיק לך הג'יפורס 3 Ti 200.

ההבדלים ביניהם הם קטנים יחסית ולא מצדיקים את המחיר ה"כפול" של האחרון.

פורסם

אני לא רואה את הג'יפורס 2 טיטניום מריץ את דום 3 היטב...

אני טועה?

פורסם

אני גם לא רואה את ה-Ti200 עושה זאת... ::)

לדום 3 אתה תרצה לפחות GeForce 4 MX...

פורסם

encoder נראה לי שבפעם הראשונה מאז שהגעתי לפורומים אני חושב שאתה טועה (זה שאני חושב לא הופך את זה לנכון)

ה-ge force 3 תומך בכול מיני שטויות כאלה (vortex shader וכדומה) לעומת הge force 2 ti שלא תומך בדברים אלא וזה בעצם ge force 2 pro שרצו שהוא עדיין ימכור אז נתנו לו שם חדש... עכשיו דום 3 יתמוך בכול הטכנולוגיות האלו, עכשיו אם אני הייתי מקבל את דום 3 עם ge force 2 ti הייתי ממש מתבעס מזה שהוא נראה אצלי הרבה פחות יפה מאשר אצל מישהו שיש לו 3 ti, אז אולי זה כן שווה את זה...

אני הייתי קונה את ה3 ti ועושה לו overclocking קטן

פורסם

encoder נראה לי שבפעם הראשונה מאז שהגעתי לפורומים אני חושב שאתה טועה (זה שאני חושב לא הופך את זה לנכון)

תמיד יש פעם ראשונה.. :)

ה-ge force 3 תומך בכול מיני שטויות כאלה (vortex shader וכדומה) לעומת הge force 2 ti שלא תומך בדברים אלא וזה בעצם ge force 2 pro שרצו שהוא עדיין ימכור אז נתנו לו שם חדש...

נכון.

גם ה-GF2 תומך בכל מיני שטויות כאלה שה-GF1 לא תמך... איזה משחקים אתה מכיר שמשתמשים בזה?

אני מכיר כרגע 3 כאלה: כאב מקסימלי, B&W וסאם הרציני...

אולי יש עוד כמה... אבל לא יותר מדיי.. :P

עכשיו דום 3 יתמוך בכול הטכנולוגיות האלו, עכשיו אם אני הייתי מקבל את דום 3 עם ge force 2 ti הייתי ממש מתבעס מזה שהוא נראה אצלי הרבה פחות יפה מאשר אצל מישהו שיש לו 3 ti, אז אולי זה כן שווה את זה...

שיבושם לו (לדום 3)...

הג'יפורס 3 עדיין לא יהיה חזק מספיק (אני משאר, כמובן..) בשביל להחזיק את דום 3 כמו שהמפתחים של המשחק היו רוצים שכולם יראו אותו...

אל תשכח שדום 3 לא בדיוק יצא עוד שבוע, וה-GeForce 4 כבר מרחרח לו את הסביבה, מתוך כוונה להיכנס לשוק בזמן הלא רחוק...

פורסם
  • מחבר

הדיון הזה נחמד.... :)

אבל עדיין לא קיבלתי שום רעיון על מה ללכת...

וגם מה ההבדל בין שניהם מבחינת הכמה זמן הם יחזיקו בשוק...

וגם לא כל כך כל כך משנה אם אני רואה את זה מעולה מעולה או טוב מאוד... אני גם ככה כמעט כל המשחקים מעדיף את הרזולוציה של

800X600

זה הכי נוח לפי דעתי

אז אם אפשר קצת יותר להתייחס לשאלה ולנסות לשכנע אותי.. :) ( אני יודע שאתם לא איזה משווקים אבל לא נורא )

תודה

פורסם

הדיון הזה נחמד.... :)

אבל עדיין לא קיבלתי שום רעיון על מה ללכת...

וגם מה ההבדל בין שניהם מבחינת הכמה זמן הם יחזיקו בשוק...

וגם לא כל כך כל כך משנה אם אני רואה את זה מעולה מעולה או טוב מאוד... אני גם ככה כמעט כל המשחקים מעדיף את הרזולוציה של

800X600

זה הכי נוח לפי דעתי

אז אם אפשר קצת יותר להתייחס לשאלה ולנסות לשכנע אותי.. :) ( אני יודע שאתם לא איזה משווקים אבל לא נורא )

תודה

אם אתה רוצה משחקים ב800*600 בעיקר ב32 ביט, Geforce 2ti יספיק לך בהחלט למשהו כמו שנה וחצי. רק העניין הוא, שלדעתי, הליבה של הג'יפורס 2 כבר טחונה מספיק, ולדעתי היא כבר די מיושנת לכן Geforce 3 ti200 הוא בחירה הרבה יותר טובה, וזאת כמובן במידה ותקציב הוא לא הבעיה.

לגבי DOOM3, אני חושב שהעניין של DOOM 3 יהיה בדיוק כמו שQUAKE 3 יצא לפני מספר שנים, בהתחלה הוא רץ לאט מאוד(יחסית לכרטיסים של ימינו) על הכרטיסים שהיו אז בשוק(TNT1, VOODOO2 וכו') גם ברזולוציות כמו 1024*768 שלא נחשבות גבוהות ב32 ביט, ובמשך השנים הבאות יצאו כרטיסים יותר טובים שהצליחו להריץ Q3A כמו שצריך ברזולוציות גבוהות ובFPS גבוה מאוד.

לכן, אני חושב שהTI200 יחזיק יותר זמן מאשר הGEFORCE 2TI, כי הוא עובד במהירויות שעון גבוהות יותר והזכרון שלו עובד במהירות גבוהה יותר, וממה שאני קורא הוא כרטיס שנתן לעשות לו אוברקלוק בקלות רבה, ללא שום קירור מיוחד כמו שאנשים בפורום הזה חושבים, לביצועים של GEFORCE 3 מלא, ולפעמיםפ גם קרובים לכאלה של TI500.

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים אני ישמח לעוד תגובות....

:'(

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך:

GeForce 2 Ti 64MB - Hercules

מצד שני יש את ה:

GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules

אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן...

לא מבין את ההתלבטות, אם אתה צריך כרטיס מסך היום אין לך ברירה(בגלל התקציב) GeForce 2 Ti .

אם אתה רוצה ויכול לחכות , למה בכלל GeForce 3 Ti 200 ?אני בטוח שאחד מחמשת הכרטיסים מסדרת geforce 4 באדיבות מונופול nvidia יתאים לך בדיוק.

פורסם

לא מבין את ההתלבטות, אם אתה צריך כרטיס מסך היום אין לך ברירה(בגלל התקציב) GeForce 2 Ti .

אם אתה רוצה ויכול לחכות , למה בכלל GeForce 3 Ti 200 ?אני בטוח שאחד מחמשת הכרטיסים מסדרת geforce 4 באדיבות מונופול nvidia יתאים לך בדיוק.

"מונפול NVIDIA" - אהבתי. ;D

פורסם

תמיד שצריך לבחור שני דברים וברור מה יותר טוב וכדאי, מגיע ענין הכסף,

ואם הכסף מספיק רק לאופציה הראשונה, אז אין ברירה, קונים את זה.

לא כדאי להכנס לחובות, או להכעיס את אבא-אמא ולנסות לסחוט יותר.

בסופו של דבר הכיס קובע, למרות כל ההיבטים הטכניים והיכולת של כל כרטיס וכרטיס - אוף .... :'(

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה:

השגתי את הכסף ועכשיו יש לי את הבחירה בין שניהם....

אני יודע וגם ברור לי מי יותר טוב!

השאלה היא אם שווה להשקיע כפול כסף בכרטיס ti 200

או שזה לא כל כך שווה את המחיר הכפול הזה וזה לא כזה הבדל להיות עם ה geforce 2 titanium

(דרך אגב אני מתכוון של הרקולס)

תודה :D

פורסם

תקנה את ה-2 TI ובהפרש בינו לבין ה-3 TI200 תקנה עוד שנה 4MX. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים