פורסם 2007 ביוני 118 שנים שלום לכולםאני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MBעם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAMNVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR -ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAMההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי.השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף?וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאותודה!אבירם
פורסם 2007 ביוני 118 שנים הבחירה השנייה תהיה יותר טובה כי יהיה לך קשה יותר להחליף כרטיס מסך מאשר זיכרון...
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר הבנתי..גם ראיתי שלהוסיף ל 2 גיגה זיכרון זה 400 שקל.אולי שווה להוסיף כבר עכשיו..וככה אני לא אשקיע במחשב יותר...משחקים חדשים ירוצו איתו בצורה סבירה?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים האפשרות הראשונה יותר טובה...כוח העיבוד של הכרטיס הראשון חזק יותר ואין צורך ב512MB של זיכרון גראפי... 256MB יספיקו...בכללי אף אחד מהכרטיסים לא ממש לגיימרים...סידרת הgo force היא למשחקים...
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר אוקי תודה! אז זה יכול לחסוך לי כמה מאות שקלים..יש גם אופציה למחשב עם אותו מפרט רק עם כרטיס של ATIוהוא משמעותית יותר זול 1500 שח פחותאיך הכרטיס הזה?X1400 256MB ATIאל תשכחו שזה מחשב נייד והמטרה שלו היא לא משחקים ואם משחקים ירוצו באיכות סבירה (נמוכה/בינונית) אני אחיה עם זה בשלוש שנים הבאות.תודה לכולם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.